KEBIJAKAN COOKIE

Last dianyari Juni 28, 2021



Kebijakan Cookie iki nerangake kepiye Cazoo.it ("Group","we","us", Lan"kita") Nggunakake cookie lan teknologi sing padha kanggo ngenali sampeyan nalika ngunjungi situs web ing https://cazoo.it, ("situs web"). Iki nerangake apa teknologi kasebut lan kenapa kita nggunakake, uga hak sampeyan kanggo ngontrol panggunaan teknologi kasebut.

Ing sawetara kasus, kita bisa nggunakake cookie kanggo nglumpukake informasi pribadi, utawa sing dadi informasi pribadi yen dikombinasikake karo informasi liyane.

Apa cookie?

Cookie minangka file data cilik sing dilebokake ing komputer utawa piranti seluler nalika ngunjungi situs web. Cookie digunakake kanthi akeh dening pamilik situs web supaya situs web bisa digunakake, utawa bisa digunakake kanthi luwih efisien, uga nyedhiyakake informasi nglaporake.

Cookie sing disetel dening pemilik situs web (ing kasus iki, Cazoo.it) diarani "cookie pihak pertama". Cookie sing disetel dening pihak liyane kajaba pemilik situs web diarani "cookie pihak katelu". Cookie pihak katelu ngaktifake fitur utawa fungsi pihak katelu kanggo disedhiyakake ing utawa liwat situs web (kayata iklan, konten interaktif lan analitik). Pihak sing nyetel cookie pihak katelu kasebut bisa ngerti komputer sampeyan nalika ngunjungi situs web kasebut uga nalika ngunjungi situs web liyane.

Napa kita nggunakake cookie?

Kita nggunakake dhisik lan nomer telu cookie pesta amarga sawetara alasan. Sawetara cookie dibutuhake amarga alasan teknis supaya situs web bisa dioperasikake, lan kita ngarani cookie kasebut minangka "penting" utawa "perlu banget". Cookie liyane uga ngidini kita nglacak lan target kapentingan para pangguna kanggo nambah pengalaman ing Properti Online. Pihak katelu nyedhiyakake cookie liwat situs web kanggo pariwara, analitis, lan tujuan liyane. Iki diterangake kanthi luwih rinci ing ngisor iki.

Jinis tartamtu saka pisanan lan nomer telu cookie partai sing disedhiyakake liwat situs web lan tujuan sing ditindakake dijlentrehake ing ngisor iki (elinga manawa cookie tartamtu sing ditawakake bisa beda-beda gumantung karo Properti Online tartamtu sing dikunjungi):

Kepiye cara ngontrol cookie?

Sampeyan duwe hak milih arep nampa utawa nolak cookie. Sampeyan bisa nggunakake hak cookie kanthi nyetel preferensi ing Cookie Consent Manager. Manajer idin cookie ngidini sampeyan milih kategori cookie sing ditampa utawa ditolak. Cookie esensial ora bisa ditolak amarga prelu banget kanggo menehi layanan.

Manajer idin cookie bisa ditemokake ing spanduk notifikasi lan situs web kita. Yen sampeyan milih nolak cookie, sampeyan isih bisa nggunakake situs web sanajan akses menyang sawetara fungsi lan area situs web bisa uga diwatesi. Sampeyan uga bisa ngeset utawa ndandani kontrol browser web kanggo nampa utawa nolak cookie. Minangka cara sampeyan bisa nolak cookie liwat kontrol browser web beda-beda saka browser-menyang-browser, sampeyan kudu ngunjungi menu pitulung browser kanggo informasi lengkap.

Kajaba iku, umume jaringan pariwara nawakake cara sampeyan supaya ora milih iklan sing dituju. Yen sampeyan pengin ngerteni luwih akeh informasi, bukak http://www.aboutads.info/choices/ or http://www.youronlinechoices.com.

Jinis tartamtu cookie pihak katelu lan pihak sing disedhiyakake liwat situs web lan tujuan sing ditindakake dijlentrehake ing tabel ing ngisor iki (elinga spesifik cookie sing ditawakake bisa beda-beda gumantung karo Properti Online tartamtu sing dikunjungi):

Cookie situs web penting:

Cookie kasebut perlu banget kanggo nyedhiyakake sampeyan layanan sing kasedhiya liwat situs web lan nggunakake sawetara fitur, kayata akses menyang area sing aman.

Jeneng:__cfduid
Tugas:Digunakake dening Cloudflare kanggo ngenali masing-masing klien ing mburine alamat IP sing dituduhake, lan ngetrapake setelan keamanan kanthi basis saben klien. Iki cookie jinis HTTP sing kadaluwarsa sawise 1 taun.
Panyedhiya:.gtranslate.net
Layanan:cloudflare Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:server_cookie
Kadaluwarsa ing:dina 30

Jeneng:__tlbcpv
Tugas:Digunakake kanggo ngrekam tampilan pengunjung sing unik ing spanduk idin.
Panyedhiya:.termly.io
Layanan:Suwene Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:taun 1

Cookie kinerja lan fungsionalitas:

Cookie iki digunakake kanggo nambah kinerja lan fungsionalitas situs web nanging ora penting kanggo nggunakake. Nanging, tanpa cookie kasebut, fungsi tartamtu (kaya video) bisa uga ora kasedhiya.

Jeneng:_hjAbsoluteSessionInProgress
Tugas:Cookie wis disetel supaya Hotjar bisa nglacak wiwitan lelungan pangguna kanggo dietung total sesi. Ora ngemot informasi sing bisa dingerteni.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Bocah cilik Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:30 menit

Cookie analitis lan kustomisasi:

Cookie iki nglumpukake informasi sing digunakake kanthi agregat kanggo mbantu kita ngerti kepiye situs web digunakake utawa sepira efektife kampanye pemasaran, utawa kanggo mbantu ngatur situs web kanggo sampeyan.

Jeneng:_ym_uid
Tugas:Digunakake dening Yandex Metrica minangka ID pangguna unik kanggo mbantu nglacak pangguna ing situs web
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:Metric Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:_ga
Tugas:Iki nyathet ID tartamtu sing digunakake kanggo nggawe data babagan panggunaan situs web dening pangguna. Iki minangka cookie HTTP sing kadaluwarsa sawise 2 taun.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Google Analytics Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:1 taun 11 wulan 29 dina
Jeneng:i
Tugas:Digunakake dening Yandex Metrica kanggo ngenali pangguna situs. Cookie iki ana sajrone maksimal 1 taun.
Panyedhiya:.yandex.ru
Layanan:Yandex Metrica Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Rusia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:9 taun 11 wulan 28 dina
Jeneng:mc
Tugas:Digunakake dening quantserve kanggo ngrekam nomer unik sing ngenali browser lan riwayat interaksi. Wis kadaluwarsa ing 5 taun
Panyedhiya:.quantsserve.com
Layanan:Layanan Pangukuran Quantcast Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:__________
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:1 taun 1 wulan
Jeneng:_ym_isad
Tugas:Digunakake dening Yandex Metrica kanggo nemtokake manawa pengunjung duwe blokir iklan sing dipasang ing browser
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Metric Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:jam 20
Jeneng:_gat #
Tugas:Ngaktifake Google Analytics ngatur tingkat panjaluk. Iki minangka jinis cookie HTTP sing bisa ditindakake sajrone sesi.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Google Analytics Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:1 menit
Jeneng:_ga_ #
Tugas:Digunakake kanggo mbedakake pangguna kanthi cara sebutan nomer sing digawe kanthi acak minangka pengenal klien, sing ngidini pitungan kunjungan lan sesi
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Google analytics Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:1 taun 11 wulan 29 dina
Jeneng:_ym_uid
Tugas:Digunakake dening Yandex Metrica minangka ID pangguna unik kanggo mbantu nglacak pangguna ing situs web
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Metric Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:_hjid
Tugas:Cookie iki disetel nalika pelanggan mlebu kaca kanthi skrip Hotjar. Iki digunakake kanggo tetep nganggo Hotjar User ID, unik kanggo situs kasebut ing browser. Iki mesthekake yen tumindak ing kunjungan sabanjure menyang situs sing padha bakal diwenehake karo ID pangguna sing padha.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:hotjar Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:_ym_d
Tugas:Digunakake dening Yandex Metrica kanggo nemtokake tanggal sesi situs pangguna pisanan.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Metric Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:#jupuk
Tugas:Ngirim data kayata prilaku lan piranti pengunjung menyang Google Analytics. Sampeyan bisa nglacak pengunjung ing saluran lan piranti pemasaran. Iki minangka cookie jinis pelacak piksel sing kegiyatane bisa ditindakake sajrone njelajah.
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:Google Analytics Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:piksel_tracker
Kadaluwarsa ing:sesi
Jeneng:_hjid
Tugas:Cookie iki disetel nalika pelanggan mlebu kaca kanthi skrip Hotjar. Iki digunakake kanggo tetep nganggo Hotjar User ID, unik kanggo situs kasebut ing browser. Iki mesthekake yen tumindak ing kunjungan sabanjure menyang situs sing padha bakal diwenehake karo ID pangguna sing padha.
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:hotjar Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:_gid
Tugas:Nggawe entri ID unik sing banjur digunakake kanggo nggawe data statistik panggunaan situs web dening pengunjung. Iki kalebu jinis cookie HTTP lan kadaluwarsa sawise sesi browsing.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Google Analytics Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:dina 1
Jeneng:gen204
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:piksel_tracker
Kadaluwarsa ing:sesi

Cookie pariwara:

Cookie iki digunakake kanggo nggawe pesen pariwara luwih relevan karo sampeyan. Dheweke nindakake fungsi kaya nyegah pariwara sing padha supaya ora muncul maneh, supaya iklan ditampilake kanthi bener kanggo pengiklan, lan ing sawetara kasus milih iklan sing adhedhasar minat sampeyan.

Jeneng:__qca
Tugas:Cookie kasebut digandhengake karo platform pemasaran B2B, sing sadurunge dikenal minangka Bizo, sing saiki duwe LinkedIn, platform jaringan bisnis. Sub-domain iki gegandhengan karo layanan pemasaran LinkedIn sing ngidini pamilik situs web bisa entuk wawasan babagan jinis pangguna ing situs adhedhasar data profil LinkedIn, kanggo nambah target.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:LinkedIn Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:1 taun 26 dina
Jeneng:_fbp
Tugas:Piksel pelacak Facebook digunakake kanggo ngenali pengunjung kanggo pariwara pribadi.
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:Facebook Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:2 wulan 29 dina
Jeneng:pamirsa ga
Tugas:Digunakake dening Google AdWords kanggo narik kawigaten maneh pengunjung sing bakal bisa konversi menyang pelanggan adhedhasar prilaku online pengunjung ing situs web
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:AdWords Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:piksel_tracker
Kadaluwarsa ing:sesi
Jeneng:a
Tugas:Ndhaptar ID unik sing ngenali piranti pangguna sing bali. ID digunakake kanggo iklan sing dituju.
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:Solusi Digital Cox (Fomerly Adify) Deleng Kebijakan Privasi Layanan
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:piksel_tracker
Kadaluwarsa ing:sesi

Cookie sing ora diklasifikasikake:

Iki cookie sing durung dikategorikake. Kita lagi proses klasifikasi cookie kasebut kanthi pitulung saka panyedhiya.

Jeneng:__smVID
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:dina 30
Jeneng:__smSessionId
Tugas:__________
Panyedhiya:sumo.com
Layanan:__________
Negara:Amerika Serikat
Koleksi:server_cookie
Kadaluwarsa ing:8 jam 45 menit
Jeneng:__smToken
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:_ym36618640_reqNum
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:_hjIncludedInPageviewSample
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:2 menit
Jeneng:ymex
Tugas:__________
Panyedhiya:.yandex.ru
Layanan:__________
Negara:Rusia
Koleksi:server_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:yandexuid
Tugas:__________
Panyedhiya:.yandex.ru
Layanan:__________
Negara:Rusia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:11 wulan 30 dina
Jeneng:_hjIncludedInSessionSample
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:2 menit
Jeneng:gt_auto_switch
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:server_cookie
Kadaluwarsa ing:dina 30
Jeneng:_ym_retryReqs
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:kreasi
Tugas:__________
Panyedhiya:.quantsserve.com
Layanan:__________
Negara:__________
Koleksi:server_cookie
Kadaluwarsa ing:1 taun 1 wulan
Jeneng:_hjFirstSeen
Tugas:__________
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:30 menit
Jeneng:_ym36618640_lsid
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:_ym_fip
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:html_local_storage
Kadaluwarsa ing:tahan
Jeneng:googtrans
Tugas:__________
Panyedhiya:.cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:sesi
Jeneng:googtrans
Tugas:__________
Panyedhiya:cazoo.it
Layanan:__________
Negara:Italia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:sesi
Jeneng:yabs-sid
Tugas:__________
Panyedhiya:mc.yandex.ru
Layanan:__________
Negara:Rusia
Koleksi:http_cookie
Kadaluwarsa ing:sesi

Kepiye teknologi pelacakan liyane, kayata beacon web?

Cookie ora mung siji-sijine kanggo ngenali utawa nglacak pengunjung menyang situs web. Kita bisa nggunakake teknologi liyane sing padha, uga beda-beda, kaya isyarat web (kadhang diarani "piksel pelacak" utawa "gif sing jelas"). Iki minangka file grafis cilik sing ngemot pengenal unik sing bisa ngakoni nalika ana wong sing ngunjungi situs web utawa mbukak email kalebu dheweke. Contone, ngidini kita ngawasi pola lalu lintas pangguna saka siji kaca ing situs web liyane, kanggo ngirim utawa komunikasi karo cookie, kanggo ngerti manawa sampeyan wis teka ing situs web saka pariwara online sing ditampilake ing situs web pihak katelu, kanggo nambah kinerja situs, lan kanggo ngukur sukses kampanye pemasaran e-mail. Ing pirang-pirang kedadeyan, teknologi kasebut gumantung karo cookie supaya bisa mlaku kanthi bener, mula cookie sing mudhun bakal ngrusak fungsine.

Apa sampeyan nggunakake cookie Flash utawa Obyek Lokal Lokal?

Situs web uga bisa nggunakake "Cookie Flash" sing diarani (uga dikenal minangka Obyek Lokal utawa "LSO") kanggo, antara liya, nglumpukake lan nyimpen informasi babagan panggunaan layanan, pencegahan penipuan lan kanggo operasi situs liyane.

Yen sampeyan ora pengin Cookie Flash disimpen ing komputer, sampeyan bisa nyetel setelan pamuter Flash kanggo mblokir panyimpenan Cookie Flash nggunakake alat sing ana ing Panel Setelan Panyimpenan Situs Web. Sampeyan uga bisa ngontrol Cookie Flash kanthi mbukak Panel Setelan Panyimpenan Global lan tindakake pandhuan (sing bisa uga kalebu instruksi sing nerangake, contone, cara mbusak Cookie Flash sing ana (diarani "informasi" ing situs Macromedia), cara nyegah Flash LSO dilebokake ing komputer tanpa sampeyan dijaluk, lan ( kanggo Flash Player 8 lan mengko) cara kanggo mblokir Cookie Flash sing ora dikirim dening operator kaca sing saiki lagi aktif).

Elinga yen nyetel Flash Player kanggo matesi utawa matesi panrima Flash Cookies bisa nyuda utawa ngalangi fungsi sawetara aplikasi Flash, kalebu, kemungkinan, aplikasi Flash sing digunakake gegayutan karo layanan utawa konten online.

Apa sampeyan nyedhiyakake pariwara sing ditarget?

Pihak katelu bisa nyedhiyakake cookie ing komputer utawa piranti seluler kanggo nyedhiyakake pariwara liwat situs web. Perusahaan-perusahaan kasebut bisa nggunakake informasi babagan kunjungan sampeyan menyang situs web iki lan liyane kanggo nyedhiyakake pariwara sing relevan babagan barang lan layanan sing sampeyan minati. Dheweke uga nggunakake teknologi sing digunakake kanggo ngukur efektifitas pariwara. Iki bisa ditindakake kanthi nggunakake cookie utawa beacon web kanggo nglumpukake informasi babagan riko ing situs iki lan situs liyane kanggo nyedhiyakake pariwara sing relevan babagan barang lan layanan sing dadi minat sampeyan. Informasi sing diklumpukake liwat proses iki ora ngidini kita utawa wong liya ngenali jeneng, rincian kontak utawa rincian liyane sing langsung ngenali sampeyan kajaba sampeyan milih menehi.

Sepira kerepe sampeyan nganyari Kebijakan Cookie iki?

Kita bisa nganyari Kebijakan Cookie iki saka wektu ke wektu kanggo nggambarake, contone, pangowahan cookie sing digunakake utawa kanggo alesan operasional, hukum utawa peraturan liyane. Mula, mangga kunjungi maneh Kebijakan Cookie iki supaya ngerti babagan panggunaan cookie lan teknologi sing gegandhengan.

Tanggal ing sisih ndhuwur Kebijakan Cookie iki nuduhake kapan pungkasan dianyari.

Ngendi aku njaluk informasi luwih lanjut?

Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan cookie utawa teknologi liyane, kirim email menyang cazooteam@gmail.com.
Kebijakan cookie iki digawe nggunakake Manajer idin Cookie Termly.