Apa iki sampeyan pertama kali browsing situs iki? Sugeng rawuh.

Ing kaca kasebut, aku nulis menyang Cazoo, kanca, sing dakbagi cathetan lan riset sing ana gandhengane karo jagad mata uang kripto. Aku bisa nindakake ing notepad, utawa ing tembung, nanging sajrone urip aku ngerti manawa menehi menehi sampeyan bisa nampa. Lan ora ana maneh setengah musim.

Aku nganggep santo sing nerangake kabeh perkara ing internet. Ora kaget, aku saben taun nyumbang dhuwit menyang Wikipedia. Aku. Kabeh Sukarelawan!

Dadi, yen cathetan iki mbantu sampeyan, aku seneng.

Apa sampeyan pengin nggawe aku luwih bahagia? Ndhaptar kanggo Binance, salah sawijining ijol-ijolan paling gedhe ing donya kanggo tuku mata uang kripto, nggunakake kode rujukan EV6X8DW5, utawa kanthi ngeklik link iki: https://www.binance.com/it/register?ref=EV6X8DW5. Program referensi Binance ngidini linker milih tarif diskon komisi kanggo saben transaksi dipisahake ing antarane sampeyan lan aku. Aku milih kanggo mbagi dadi loro, mula kita loro nduweni diskon 20% komisi, ing salawas-lawase! Skenario win-win!

Lan mbayar manungsa waé. Aku dudu penasihat finansial. Aku wong liyo sing nulis ing internet. Aja percaya kabeh sing diwaca. Lakukan riset sampeyan. Aku ngerti, mung sithik wektu lan angel, nanging pandhuan singkat iki bisa mbantu sampeyan nggawa sampeyan ing jagad iki.

Wacan: Kepiye cara golek token sing nggawe X100 sadurunge wis kasep?

Investasi beboyo lan sanajan bisa ngasilake sing cepet banget ing wektu cendhak, bisa uga cepet banget. Yen sampeyan pengin nandur modal, siji-sijine saham sing bakal ditemtokake yaiku sampeyan bisa mbayar.

Ora bisa dipungkiri manawa iki minangka jagad sing narik kawigaten lan miturut pendapat saya, iki bakal dadi bagian saka urip kita. Alangan utama yaiku teknologi, lan ...