Apa sampeyan saiki ndeleng Binance apa aman? Iku ngatur 30% saka volume titik cryptocurrencies kanggo Maret 2022

Apa Binance Aman? Iku ngatur 30% saka volume titik cryptocurrencies kanggo Maret 2022

Wacan maca: 3 menit

Laporan bulanan CryptoCompare paling anyar nuduhake Binance nyekel meh sapratelo saka jumlah total sing didagang ing platform cryptocurrency ing Maret 2022. Ora ana pisang.

Miturut laporan anyar saka CryptoCompare, analis pasar crypto, total pasar titik tansaya 10,5% ing Maret, kanthi volume dagang tekan $ 1,6 triliun ... TRILIUN. dudu gedhang. 69,9% saka total volume dikumpulake dening 15 ijol-ijolan crypto paling gedhe ing donya, kalebu Binance, Coinbase, Bitfinex, OKX, Huobi, FTX lan Kraken.

Binance ndominasi pasar cryptocurrency titik

Binance, kanggo sasi Maret 2022, nyumbang 30,2% saka volume transaksi pasar spot, transaksi kira-kira $ 490 milyar ing. Iku mundhak 15% saka volume Februari.

Nalika angka iki rada ngisor pangsa pasar rekor ijol-ijolan 33,7% ing Nopember 2021, iki minangka prestasi sing apik kanggo Binance.

Binance diikuti dening Coinbase lan OKX kanthi pangsa pasar titik 5% lan 4,7%. Coinbase ngolah $ 81,9 milyar ing tawaran titik, mudhun 12% saben wulan, lan OKX ngolah $ 75,9 milyar, mudhun 26%.

Exchange Review Maret 2022 saka situs CryptoCompare

Raja turunan crypto

Aktivitas ing pasar derivatif mundhak sawise nem sasi berturut-turut mudhun, kanthi volume mundhak banget ing Maret. Uga miturut laporan CryptoCompare, volume dagang derivatif tambah 4,58% dadi $ 2,74 triliun, nyathet 62,8% saka total volume dagang terpusat, dene volume dagang titik nyumbang 37,2% sing isih ana.

CoinCompare nyathet yen pasar derivatif nduweni volume dagang sing luwih dhuwur tinimbang titik kasebut, amarga investor ngati-ati babagan risiko sing ana gandhengane karo perdagangan titik.

Derivatif Crypto minangka kontrak sekunder sing niru rega aset dhasare. Umume investor luwih seneng mlebu kontrak derivatif amarga ngidini diversifikasi eksposur menyang mata uang kripto sing beda lan nglindhungi saka volatilitas rega sing ekstrem.

Miturut laporan kasebut, Binance dadi ijol-ijolan derivatif paling gedhe ing Maret 2022, mimpin pasar kanthi udakara 52% saka total derivatif sing didagang. Ijol-ijolan ngolah luwih saka $ 1,4 triliun ing transaksi derivatif ing Maret, munggah 8,3% saka volume Februari.

Iku ngiring dening OKX karo volume $ 446 milyar (+ 12,5%), Bybit karo $ 380 (mudhun 8,8%) lan FTX karo $ 295 milyar (+ 2,07%).

Apa Binance Aman?

Binance uga nduduhake kanthi volume transaksi sing dikelola minangka ijol-ijolan sing padhet lan dipercaya, digunakake dening akeh investor crypto.

Donya cryptocurrencies wedi, kanthi bener, kabeh sing duwe pikiran kanggo nandur modal dhuwit, lan pengin nindakake kanthi cara sing paling aman. Ngandelake dana menyang ijol-ijolan padha karo nandur modal dhuwit ing bank: sampeyan ngrungokake apa sing ditawakake institusi kasebut lan mutusake kanggo ngandelake katrampilane supaya investasi kasebut ora ilang. Muga-muga, kekuwatane supaya ora gagal, ora bakal ngaco sampeyan, supaya terus berkembang lan nambah.

Aku nulis artikel dawa kanggo nerangake sapa Binance: Pandhuan lengkap kanggo ngerti cara nggunakake Binance. Ana TCTerms ing sih lan TCTerms marang .. nanging panguwasa sing, wutah pancet saka sawijining kedhaftar lan thanks uga kanggo hubungan iki volume gedhe tenan saka transaksi loro kanggo turunan lan kanggo pasar titik nduduhake sawijining solidity. Pendiri Changpeng Zhao, aja lali, malah muncul ing sampul majalah Forbes.  

Sampeyan ndhaptar Binance gratis, lan sampeyan bisa nindakake saka link iki kanggo njaluk diskon 20% ing komisi, ing salawas-lawase. Utawa klik tombol ing ngisor iki.

Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan apa diskon komisi, sampeyan bisa nindakake kanthi maca artikel iki diskon ing ragad Binance, utawa kanthi nyelidiki apa token BNB Binance, cara utama kanggo mbayar komisi ing Binance, kanthi maca artikel iki khusus kanggo Binance Coin (BNB).