Sampeyan saiki ndeleng Binance: Transfer Kredit Cepet karo Transfer Kawat SEPA

Binance: Transfer kredit langsung nganggo transfer kawat SEPA

Wacan maca: 2 menit

Apa iki sampeyan pertama kaline ing kene? Cazoo, seneng tenan!

Binance ujar manawa wis ngenalake fitur anyar: ing SEPA Instan. Layanan iki kasedhiya 24/7 lan ngidini pangguna nggunakake enggal deposit EUR saka akun bank SEPA menyang akun Binance, lan langsung mundur EUR saka akun Binance menyang akun bank SEPA.

Pangguna bisa deposit EUR liwat Instan SEPA menyang akun Binance ragad kanthi milih Buy Crypto> Deposit Bank> Deposit Bank / Card - Transfer Bank (SEPA).

Ati-ati, ora khusus kanggo kabeh wong:

  • Deposit lan penarikan EUR SEPA Instan mung kasedhiya kanggo pangguna sing duwe akun bank ing zona SEPA lan wis lulus verifikasi identitas ing Binance.
  • Sawetara bank ora ndhukung SEPA Instan saiki. Pangguna saka yurisdiksi sing layak disaranake konsultasi karo bank babagan kasedhiyan SEPA Instan lan kemungkinan biaya bank.
  • Layanan iki kasedhiya kanggo celengan lan penarikan ing EUR.
  • Binance ora tanggung jawab kanggo tundha nalika pangguna nggawe celengan Instan SEPA utawa penarikan.

Durung ndhaptar Binance? Apa sampeyan nindakake nganggo kode rujukan EV6X8DW5? Sampeyan uga bisa klik ing kene: ndhaptar kanggo tuku crypto ing Binance. Kanthi ndhaptar nganggo tautan iki, sampeyan bakal duwe komisi diskon 10% langsung, selawase.

Kode referensi digawe kanggo nyengkuyung masarakat mlebu kanthi struktur wit. Sampeyan mesthi aneh nalika maca babagan iki, sampeyan mesthi mikir pyradmide, sing nuduhake kegiyatan sing ora serius lan ora sah. Kasunyatane jagad iki ganti: pirang-pirang taun FaviJ uga nggunakake referensi, kayata. Ayo dadi conto YouTube: wis pirang-pirang taun ganti model monetisasi sing diwenehake saka Revenue for (Ewu) Impression dadi: ing tengah konten sing diterbitake, nggawe video sampeyan karo sponsor, lebokake kode rujukan lan panjaluk sing paling apik. Jamane lagi ganti sang Dylan!

Aku ngelingake sampeyan: ing Diskon 20% komisi, selawase!