Sampeyan saiki ndeleng Bitcoin Pizza Day - Binance nawakake $ 52.200 worth saka BTC Pizza

Bitcoin Pizza Day - Binance nawakake $ BTC Pizza $ 52.200

Wacan maca: 4 menit

Kedadeyan saben taun, Bitcoin Pizza Day! Apa sampeyan ora ngerti? Iki minangka ulang taun sing dirayakake wiwit, tanggal 18 Mei 2010, ana wong ing forum sing mbayar 10.000 Bitcoin kanggo pizza. Pizza setengah milyar dolar…. geger. Tututi alamat sing bisa ditemokake pesen asli pangguna laszlo. Komunitas internet, manis lan peduli, mula mengeti Bitcoin Pizza Day saben taun tanggal 18 Mei! Muga-muga manawa lazlo luwih sugih tinimbang Scrooge Scrooge, lan dheweke bakal dijupuk karo shovel iki.

Ing kasus apa wae, Binance wis nyiyapake promo khusus Ngumpulake & Menang kanggo kabeh anggota Binance sing sukses nglumpukake limang bahan khusus kanggo nggawe Pizza Bitcoin: kanthi cara iki sampeyan bisa njaluk bagean saka hadiah hadiah $ 52.200 ing BTC.

Apa iki sampeyan kaping pisanan maca ing Cazoo? Sugeng rawuh!

Aku transkripsi cathetan lan riset saka jagad crypto. Iki targetku. Wiwit iku aku nggunakake Binance, yen sampeyan pengin mlebu, aku njaluk sampeyan nindakake nganggo kode rujukan https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5 (id rujukan: EV6X8DW5) lan sampeyan bakal duwe komisi diskon 20% langsung, selawase. Nopo mboten?

Nanging yen sampeyan pengin langganan, coba dhewe, aja amarga aku wis ngandhani utawa amarga ana wong ing YouTube sing duwe lambo ing bolongan mobil sing ujar. Investasi mesthi ana risiko. Apa sampeyan kelingan ing taun 1929 ing Amerika Serikat? Tycoons sing mlumpat saka pencakar langit kabeh dadi investor. Dheweke main banget, dheweke wis akeh resiko, mula bisa uga bakal kelangan akeh. Nanging investasi kudu meh ilmiah, mratelakake panemume, utamane ing bagean perencanaan: sampeyan ora bisa nandur modal luwih saka sing bisa ilang. Game sing beboyo, sampeyan kudu ngerti carane main. Aku dudu penasihat finansial, lan aku ora bakal bebas menehi saran supaya sampeyan nggunakake dhuwit.

Aku transkripsi cathetan, kabeh. Aku bisa nindakake ing notepad, ing molesin, nyelehake aku ing sangisore wit kaya Goethe lan nyimpen informasi iki kanggo aku. Nanging aku utamane nyinaoni informasi iki ing internet .. wayahe menehi pinemu. Yen tembung-tembungku migunani kanggo sampeyan, aku seneng. Nanging aja investasi apa-apa amarga ana wong ing internet nyaranake.

Nindakake Mlebu ing Binance kanggo mriksa bahan sing ditampa

Aturan lan Periode kegiatan

Periode dagang diwiwiti saka tanggal 19 Mei 00:00 AM (UTC) nganti 25 Mei 2021 11:59 PM (UTC).

Penghargaan Bakers Anyar: $ 50 saben (200 pemenang total)

Kabeh pangguna sing nduweni kualifikasi saku ndhaptar akun Binance sajrone kegiatan lan masak pizza Bitcoin (kanthi sukses nglumpukake limang bahan khusus) bakal duwe kesempatan kanggo menang $ 50 ing token BTC liwat lucky draw (Lucky Draw - https://www.binance.com/en/support/faq/fd462f034aed44439ef6c636b9aaf345).

Ganjaran kanggo para tukang roti sing bejo: $ 20.000 kanggo menang! (20 pemenang total)

Kabeh pangguna sing nduweni kualifikasi (ora kalebu pemenang Reward Baker Anyar) sing sukses masak Bitcoin Pizza (kanthi nglumpukake limang bahan khusus) sajrone kegiyatan kasebut bakal duwe kesempatan kanggo menang $ 1.000 ing token BTC liwat Draw Lucky.

Ora Ana Wong Kalah: Klaim saham sampeyan $ 22.200 ing kolam hadiah BTC

Kabeh pangguna sing nduweni kualifikasi sing ora menang Rewards Bakers Anyar utawa Lucky Bakers Reward bakal nuduhake hadiah hadiah $ 22.200 ing BTC. Pangsa hadiah bakal diitung adhedhasar volume dagang proporsional kanggo saben Pangguna Kualifikasi relatif saka volume dagang kabeh Pangguna Kualifikasi.
Pitungan ganjaran
Ganjaran BTC kanggo saben pangguna sing mumpuni padha karo formula iki: (total volume dagang efektif kanggo saben pangguna / volume dagang efektif kabeh pangguna sing nduweni kualifikasi) * Hadiah total $ 22.200 ing BTC

Penghargaan ing Binance 2021 Bitcoin Pizza Day NFT edisi winates

Kabeh pangguna sing mumpuni sing nglumpukake limang bahan khusus lan manggang Bitcoin Pizza sajrone wektu aktif bakal entuk undian lucky. 22 pemenang bakal ditarik kanthi akeh kanggo nampa salah sawijining edisi winates NFT nganti tanggal 1 Juli 2021 (UTC), sawise Pasar Binance NFT Resmi bakal urip.

Kepiye sampeyan menang?

Nglumpukake kabeh limang bahan khusus ingkaca kegiatan (kaca kegiatan) kanggo manggang Bitcoin Pizza. Sawise rampung, sampeyan dijamin menang bagean $ 52.200 ing BTC! Mripat nyata, Binance ora nerangake apa sing dadi bagean iki. Mungkin iku 0,0004%, nanging mbahku ujar "luwih apik tinimbang karton ing endhog yaiku karton di endhog ".

Kepiye cara nglumpukake bahan kasebut?

Ngrampungake perdagangan saka paling ora 100 USDT ing pasangan sing nduweni kualifikasi BTC / USDT titik lan kanthi wates;
UTAWA paling ora 3.000 USDT utawa BUSD kanggo kualifikasi pasangan dagang Berjangka USDⓈ-M;
UTAWA paling ora 30 kontrak kanthi pasangan dagang sing mumpuni COIN-M Futures.

Sawise saben transaksi sing wis mumpuni ing ndhuwur, pangguna bisa menyang kaca kegiatan (https://www.binance.com/en/activity/collect) kanggo mbukak kunci bahan acak.

Berbagi ing media sosial kanggo entuk bahan liyane

Nuduhake bahan sing ilang ing media sosial lan takon kanca supaya ngirim ekstra!

Nuduhake bahan tambahan sampeyan ing media sosial lan perdagangan karo bahan sing dibutuhake kanggo masak Bitcoin Pizza sing sampurna.

Termini lan kondisi

Syarat lan katemtuan bisa dicenthang ing Binance.