Sampeyan saiki ndeleng Cara Entuk Cryptocurrencies karo Binance Liquid Swap

Cara entuk cryptocurrency nganggo Binance Liquid Swap

Wacan maca: 4 menit

Yen iki pertama kaline ing kene, welcome / welcome!

Ing kene, ing Cazoo, aku nulis cathetan ing perjalanan menyang kriptografi sing akeh banget. Napa aku nindakake? Napa aku ora nyimpen dhewe? Ngopo Nuduhake yaiku Ngrawat! Kabeh sing wis dak sinau, aku wis sinau kanthi maca sapa utawa konsultasi karo isi. Wektu kanggo menehi bali menyang komunitas.

Apa sampeyan ngormati? Mlebu menyang Binance, yen sampeyan durung ndhaptar, nganggo kode referralku! ID rujukanku yaiku EIXFBK06, utawa sampeyan mung bisa klik kene.

Kaya sing wis kasebut, Cazoo minangka travelog, aku dudu penasihat finansial. Aja salah nggawe investasi dhuwit sing ora bisa dibayar. Investasi kasebut mbebayani banget: yen sampeyan ora ati-ati supaya ora bisa nglacak dana, sampeyan bakal terus ngupayakake nindakake operasi sing pengin ditindakake. Aku mung bisa menehi saran, ati-ati / ati-ati.

Indeks

Apa Swap Cairan Binance

Binance Liquid Swap adhedhasar prinsip, sing digunakake ing jagad DeFi, saka "kolam likuiditas" (Kolam Renang) kanggo dagang cryptocurrency.

Rega crypto bakal ditemtokake kanthi jumlah cryptocurrency ing kolam likuiditas.

Kepiye Binance Liquid Swap nemtokake rega cryptocurrency?

Binance Liquid Swap nggunakake formula khusus kanggo nemtokake ragad transaksi lan rega ing antarane rong cryptocurrency kasebut. Sapa sing Pengaruh rega Crypto? Pedagang, sing ngganti utawa nambah dana menyang kolam likuiditas. Semono uga, pedagang sing nambah lan mbusak dana saka kolam likuiditas melu nggawe pasar (ing jargon sing asring diwaca AMM, Maker Pasar Otomatis).

Napa Binance Liquid Swap?

Liwat Binance Liquid Swap, wong-wong sing pengin nggawe dagang ing antarane mata uang kripto bisa dituke kanthi cepet. Nanging iku ora kabeh!

iku uga bisa entuk bunga kanthi nambah likuiditas ing kolam renang.

Tukaran cryptocurrency ing sawetara detik- Sajrone proses iki, transaksi sing luwih cilik ora bakal ngasilake, nanging transaksi sing luwih gedhe bakal nyuda slippage liwat ijol-ijolan. Pedagang bisa ngrasakake rega sing stabil lan komisi kompetitif.

Tambah awis lan entuk bunga saka sahamPedagang sing nambah likuiditas ing kolam renang bakal entuk bagean saka biaya sing digawe saka transaksi kolam renang lan seneng karo mata uang kripto. Wigati uga- Dana bisa dicopot saka kolam renang adhedhasar partisipasi nyata ing kolam renang. Saka mbusak sampeyan bisa entuk rong mata uang saka pasangan sing dipilih kanthi proporsional, utawa bisa milih mung entuk siji. Yen sampeyan milih mung nampa siji cryptocurrency, sampeyan kudu mbayar biaya transaksi, sing bakal dijupuk saka jumlah sing dipikolehi.

Kepiye cara pertukaran Binance Liquid Swap?

Kanggo miwiti nggunakake Binance Liquid Swap, sampeyan kudu mbukak Finance> Liquid Swap.

Cara ngakses Binance Liquid Swap: Finance - Liquid Swap
Binance: Keuangan> pertukaran Cairan

Ing njero sampeyan bakal weruh rong jinis produk: Stabil e Inovasi.

Produk Stabil lan Produk Inovatoin
  • Stabil nuduhake kolam likuiditas stablecoin, kayata BUSD lan DAI.
  • Inovasi nuduhake kolam likuiditas saka aset luwih molah malih, kayata ETH, BTC lan uga GBP, uga mata uang fiat.

Kepiye sampeyan entuk dhuwit nganggo Swap Likuiditas?

Sawise nambahake aset menyang kolam tunai, sampeyan bakal diwenehi nuduhake, sampeyan bakal diwenehi bagean (cilik banget). Kapan pertukaran ana ing kolam likuiditas kasebut, bagean komisi bakal diwenehake, adhedhasar saham sampeyan, bagean sampeyan. Peasy gampang.

Binance Liquidity Swap: Enggo bareng sing dipikolehi kanthi menehi likuiditas kasebut

Pinten bathi kanggo nyedhiyakake likuiditas kanggo pasangan crypto?

Ing sisih ndhuwur Swap Cairan ana perkiraan asil panen, bunga sing dipikolehi, kanggo pasangan sing bisa menehi likuiditas.

Estimasi panen, panen, kanggo pasangan koin

Total ngasilake diitung adhedhasar formula sing nemtokake bunga sing dibayar wingi lan kabeh biaya dagang:
Formula: (total bunga sing dibayar wingi + total biaya dagang wingi) / total nilai kolam renang ing tengah wengi wingi * 365.

Mlumpat menyang salah siji pasangan koin sing nuduhake sampeyan Komposisi Hasil.

Endi sampeyan ndeleng untung lan rugi?

Keuntungan lan kerugian ditampilake ing item My Share lan regane USD.

Cara Priksa Hasil Pertanian Hasil ing Swap Cairan Binance

Serat

Apa kripto sing diparkir ora nindakake apa-apa? Nyewa dheweke supaya duwe penghasilan pasif sing terus-terusan ing cryptocurrency ora dadi ide sing ala, apa ora?

Nanging elinga manawa kolam likuiditas Inovasi kena volatilitas sing dhuwur, amarga kurs pasar lan ukuran kolam. Faktor kasebut bisa nyebabake fluktuasi gedhe ing nilai sing sampeyan wis nandur modal sajrone 24 jam.

Sanajan sampeyan dadi Panyedhiya Likuiditas bisa nguntungake banget, kerugian permanen minangka konsep kunci sing kudu dingerteni, supaya ora resiko kelangan kabeh.

Kita bakal ngomong babagan iki.

Aku ngelingake sampeyan yen sampeyan durung nulis menyang Binance, sampeyan bisa nindakake ngeklik ing link iki. Lan sampeyan duwe komisi diskon 20%, selawase!