Sampeyan saiki ndeleng Cara Ngasilake Tani nganggo Swap Cairan ing Binance

Cara ngasilake tani nganggo Liquid Swap on Binance

Wacan maca: 2 menit

Sugeng rawuh utawa sugeng rawuh, yen iki kaping pisanan maca aku. Yen sampeyan nggoleki artikel sing luwih dianyari lan luwih rinci, sampeyan bisa mbukak kaca iki.

Tujuane ing cazoo yaiku ngapalake, kanthi nulis, informasi sing dikumpulake saben dinane kanthi online. Nuduhake minangka perhatian: Aku nggawe ing web lan ora ing notepad, amarga aku sinau bab sing padha kanthi maca wong sing nindakake perkara sing padha.

Kaya dene kabeh wong ujar aku ora penasihat finansial bisa uga kudu nutupi bokong sampeyan, banjur uga dakkandhakake: Aku dudu penasihat finansial, Aku ora ngandhani carane nandur modal dhuwit lan ora bakal ngidini.

Ing artikel 16/03, Binance wiwit ngomong babagan Yeald Farmic on Liquid Swap. Kepiye carane sampeyan nindakake?

Pisanan yaiku mlebu menyang Binance.com, banjur klik Finance - lan saka menu molor pilih Tukar Cairan, kanggo ngakses kaca ngarep Liquid Swap.

Ing menu setengah didhelikake ing sisih ndhuwur klik Share Kula kanggo ngetik kaca sing ditrapake kanggo bagean sampeyan.

Ing layar sampeyan bakal weruh rong kothak: sing siji ing sisih kiwa nuduhake bagean sampeyan, siji ing sisih tengen hadiah sampeyan kanggo diklaim. Kanthi tombol Klaim kabeh sampeyan bisa nampa hadiah langsung ing dompet sampeyan: hadiah tani hasil BNB sampeyan wis ditransfer menyang akun Spot sampeyan.

Catetan:

Ganjaran tani ngasilake dianyari saben jam; klik saben jam kanggo nampa hadiah token BNB!

Ganjaran saben jam kanggo pangguna tani diitung adhedhasar metrik iki:

partisipasi ing kolam renang MULTIPLI BY premi tani saben jam ngasilake ing kolam likuiditas

Sugeng Petani!

Yen sampeyan pengin langganan Binance, sampeyan bisa nindakake linkku, klik kene.