Sampeyan saiki ndeleng Pandhuan Lengkap kanggo Ngerti Cara Nggunakake Binance

Pandhuan lengkap kanggo ngerti cara nggunakake Binance

Wacan maca: 16 menit

Apa sampeyan nyoba nyelehake driji sikil menyang kriptografi kaping pisanan utawa sampeyan wis nemokake legendaris kasebut ing Altcom lan apa sampeyan kudu nggoleki Coinbase kanggo entuk? Yen kedadeyan iki sadurunge sampeyan, sampeyan bisa uga golek Exchange sing menehi akses menyang atusan ing Altcom lan pasangan dagang. Exchange sing menehi pilihan liyane kanggo setor dolar, pound, euro ... bisa uga, lan bisa uga, bisa uga sampeyan pengin duwe kemungkinan dagang Futures kanggo entuk kapentingan ing cryptocurrency sampeyan. Mungkin sampeyan malah pengin entuk kertu Visa crypto. Mungkin sampeyan pengin melu salah sawijine IEO sing misterius (Penawaran Pertukaran Awal) sing ana wong sing critakake .. yen sampeyan maca ing endi wae .. kabar apik kabeh! Ana Exchange phantom iki sing nawakake kabeh lan akeh. Pancen, iki minangka ijol-ijolan cryptocurrency nomer siji ing saindenging jagad: Binance.

Aku nulis pandhuan definitif kanggo pamula nggunakake Binance. Langkah demi langkah, cara tuku Bitcoin kanthi mata uang fiat normal, kita bakal bisa ndeleng cara dagang ing Exchange lan menehi ringkesan lengkap babagan fitur utama Binance liyane. Kita uga bakal ndeleng babagan carane entuk diskon ragad dagang 40% supaya sampeyan bisa tetep bisa entuk akeh keuntungan crypto ing dompet sampeyan.

Apa sampeyan anyar ing kene? Sugeng rawuh!

Tujuane ing kene yaiku ngapalake, kanthi nulis, informasi sing dikumpulake saben dinane kanthi online, amarga iki mesthi dadi cara sinau. Yen aku nulis, aku bakal kelingan. Tinimbang mung nindakake tembung, aku mrene, dadi bisa uga mbantu wong liya nganggo cathetan. Aku bakal ngomong karo sampeyan ngomong karo aku, kaya dene buku harian.

Kaya dene kabeh wong ujar aku ora penasihat finansial bisa uga kudu nutupi bokong sampeyan, banjur uga dakkandhakake: Aku dudu penasihat finansial, Aku ora ngandhani carane nandur modal dhuwit lan ora bakal ngidini.

Siap sinau kabeh babagan Binance? GAMBAR

Indeks

Sapa Binance?

Ayo dadi ringkesan babagan Binance minangka perusahaan? Pungkasan, luwih becik sampeyan ngerti sapa sing sampeyan rencanakake sadurunge masang dhuwit ing platform.

Titik minus pisanan: ora ana sing ngerti nate kantor pusat Binance. Akeh sing ujar Malta, nanging udakara setaun kepungkur, regulator Maltese nanggapi kanthi pribadi yen ujar manawa Binance ora ana ing yurisdiksi Malta. Oalah, apa pancen masalah? Tertarik ngerti dununge adhedhasar Bitcoin? Iki minangka perusahaan cryptocurrency. Mbok luwih becik ora ngadili wong-wong mau kaya sampeyan karo perusahaan tradisional. Sawise kabeh, Binance global lan duwe kantor staf ing saindenging jagad ing udakara 50 negara.

Apa wong-wong Binance uga ndhelik? Aku bakal ujar ora: ing antarane kalebu pendiri legendaris lan penyihir babagan finansial Changpeng Zhao, sing luwih dikenal kanthi jeneng CZ, sing melu akeh wawancara, asring nulis ing Twitter lan malah sawijining dina katon ing sampul majalah Forbes. Miturut majalah iki, CZ minangka wong sing paling sugih kaping lima ing cryptocurrency kanthi net kira-kira $ 1,9 milyar.

https://pbs.twimg.com/media/DxEcsH0U0AAL9x6.jpg
Changpeng Zhao ing sampul Forbes

Diluncurake ing 2017, sawise sukses ICO sing nglumpukake $ 15 yuta ing endi investor entuk token BNB minangka ijol, kanthi nilai awal udakara 10 sen. Dina iki BNB kisaran udakara $ 250 .. ora ngasilake investasi sing ala kanggo wong-wong sing wis precaya karo CZ wiwit wiwitan. Binance ngasilake bathi udakara $ 2019 yuta ing taun 570, lan ing pungkasan taun 2020, Exchange mung nyathet bathi udakara $ 1 milyar. Uga ing taun 2020 Binance duwe entuk panyedhiya kertu kriptografi geser, proyek regane udakara $ 200 yuta. Uga bubar entuk coinmarketcap.com kanthi rega $ 400 yuta. Investasi strategis liyane kalebu Exchange FTX, sing token minangka salah sawijining 40 cryptocurrency paling dhuwur lan duwe nilai udakara 2 milyar kapitalisasi pasar.

Siji sing aku dhaptar iki dudu dhaptar lengkap babagan kabeh strategi sing diinvestasikan dening Binance, nanging aku ngerti sampeyan ngerti yen Binance Exchange dudu proyek sing mlaku ing ruang paling ngisor. Ora, iki minangka Crypto Exchange sing paling sukses ing planet iki, dipimpin dening pangadeg sing entuk sajrone telung setengah taun suwene pirang-pirang milyarder umur, lan apa maneh, Binance ora duwe rencana kanggo nggedhekake ekspansi. yen niyat mbebayani… mesthi akeh sing ilang.

Binance uga duwe cathetan trek sing wis kabukten nindakake sing bener - sampeyan bisa uga wis ngerti yen disusupi ing taun 2019, sing kira-kira 2% kepemilikan Bitcoin ing Exchange ilang. Nanging, Binance mbayar maneh kabeh sing kena hack nggambar dana saka dana SAFU (Dana Aset Aman kanggo Pangguna) sing kalebu mata uang kripto sing disisihake kanggo nutupi prekara hacks.

Aku bakal ujar manawa entuk gambaran umum sing apik. Ayo luwih dhisik ndeleng babagan carane ngerteni manawa altcoin sing sampeyan kepengini sejatine didaftar ing Exchange Pungkasan, apa gunane nyiyapake akun yen sing sampeyan goleki ora ana. Saiki aku bakal menehi trik kanggo ngerti ing endi wae cryptocurrency sing didol.

Apa Binance nutupi kabeh crypto sing aku minat?

Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa mbukak coinmarketcap.com, klik ing telusuran lan ketik crypto sing sampeyan minat. Ing kasus iki, aku nggunakake Avalanche. Sawise sampeyan ngeklik Avalanche, sampeyan bakal bisa ndeleng kaca statistik kanthi seri metrik lan grafik rega. Yen sampeyan ndeleng ndhuwur rega, sampeyan bakal weruh macem-macem opsi lan salah sijine bakal tombol Pasar. Klik ing bocah cilik kasebut lan sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh ijol-ijolan sing beda-beda sing didaftar Avalanche bebarengan karo pasangan ijol-ijolan sing kasedhiya.

Ayo deleng: AVAX bisa dituku ing Binance kanthi token USDT, BTC, EUR, BUSD, lan BNB. Uga elinga yen Binance umume duwe volume dagang paling dhuwur kanggo meh kabeh mata uang kripto sing didhukung, mula umume wong sing dagang mata uang kasebut nggawe Binance. Kanthi cara apa wae, sampeyan bisa nurun cara kasebut supaya bisa nemokake mata uang kripto ing endi wae sing bakal dituku.

Gabung karo Binance pancen gampang, ora ana gunane nulis langkah-langkah apa sing kudu ditindakake, aku yakin sampeyan bakal nggunakake tembung sandhi sing angel ditebak, lan priksa manawa sampeyan wis nyiyapake otentikasi rong faktor nggunakake Google Authenticator. Keamanan ora bakal kakehan!

Saiki kita setor mata uang fiat, yaiku euro utawa dolar ing Binance.

Saiki kita setor mata uang fiat, yaiku euro utawa dolar ing Binance

Ing sisih ndhuwur tombol Tuku Crypto, tuku cryptocurrency. Sawise ngeklik sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh mata uang fiat sing beda. Sing paling apik babagan Binance yaiku sawetara cara deposit kasebut tanpa komisi, mula sampeyan entuk dhuwit kanthi maksimal. Ing saindenging Eropa, transfer bank, mula deposit SEPA, yaiku komisi nol , yen sampeyan luwih seneng nggunakake kertu kredit kanggo nggawe deposit ing Binance Visa lan Mastercard, sampeyan bakal dikenani biaya 1,8% saben euro. Aku ora pengin mbayar komisi. Ati-ati mung siji perkara nalika nggunakake transfer bank: sampeyan kudu nggunakake sing padha kode referensi pembayaran, kode referensi pembayaran, sing sampeyan tingali ing Binance. Kanthi cara iki Binance ngerti yaiku tuo setor lan sing bakal diwenehake tuo akun Sawise deposit diproses lan duwe euro ing akun Binance, sampeyan bisa bali menyang tab Buy Crypto banjur pilih Saldo Tunai saka menu tarik-turun.

Ing kaca ing ngisor iki sampeyan bisa ngetik cara lan cryptocurrency sing pengin sampeyan tuku. Binance uga nuduhake sampeyan sepira kripto sing bakal ditampa .. Sejatine mung ana apa-apa.

Apa yen sampeyan wis duwe sawetara cryptocurrency lan pengin melu prasmanan altcoin ing ijol-ijolan?

Deposit Crypto ing Binance

Kanggo nyelehake crypto menyang akun sampeyan, log menyang akun banjur klik tombol dompet ing sisih tengen ndhuwur layar. Iki bakal nggedhekake menu drop-down lan kita tertarik karo item kasebut Fiat lan Spot. Mlebu kana. Sampeyan bakal digawa menyang layar iki:

Banjur klik tombol simpenan, lan kaca pisanan sing bakal katon bakal dadi kaca deposit kanggo Bitcoin kanthi alamat BTC. Yen sampeyan pengin setor BTC yaiku alamat sing bisa digunakake kanggo ngirim Bitcoin menyang Binance. Nanging yen sampeyan duwe ing Altcom sampeyan pengin celengan, sampeyan mung bisa klik tombol Bitcoin kanggo nggedhekake menu tarik-mudhun lan nelusuri crypto sing sampeyan minat. Ing kene contone, aku wis milih Cardano.

Kita ujar manawa ana komisi kanggo dagang: saiki aku bakal nerangake carane mbayar kanthi sithik. Aku uga duwe sawetara saran babagan papan sing bisa ditemokake Promosi binance, lan sawetara uga ora kejawab.

Cara ngirit komisi

Komisi katon kaya formalitas, nanging mesthi ditambah .. lan nalika dadi akeh ing jangka panjang dheweke bakal ngrungokake, mula rungokake kanthi tliti.

Kaping pisanan: ana rong jinis Fees dagang cryptocurrency, sing pertama yaiku Tbeya aker sing ditrapake nalika sampeyan pesen ing rega pasar saiki. Sing nomer loro yaiku Biaya Marker, sing sampeyan bayar nalika nyedhiyakake likuiditas kanthi ngetik kaya "urutan watesan". Aku yakin manawa Taker Fees bakal dibayar kanggo operasi sing pengin ditindakake, mula ayo fokus ing iki.

Biaya Taker lan Maker wiwit diwiwiti saka komisi 0,1000%. Ana sawetara cara kanggo nyuda biaya kasebut luwih adoh. Pisanan yaiku kanthi dagang luwih saka 50 Bitcoin sajrone 30 dina… volume dagang sing meh ora bisa dipikolehi. Utawa, sampeyan bisa nyimpen luwih saka 50 BNB ing akun sampeyan kanthi Fee Maker sing suda 0,0900%. 50 BNB, saiki kira-kira € 11.100, dadi isih regane isih utama.

Yen sampeyan pengin diskon Fees Taker, sampeyan kudu ngganti 4500 BTC sajrone 30 dina utawa duwe 1.000 BNB ing akun sampeyan. Ya, iku luwih saka 220.000 ing crypto BNB. Pira wae sing duwe dhuwit?

Dadi sing dak saranake yaiku tansah nyimpen sawetara BNB ing akun sampeyan lan gunakake kanggo mbayar biaya dagang. Tindakake, lan sampeyan kanthi otomatis bakal entuk diskon 25% lan mung mbayar 0,0750%. lan ya, sampeyan bisa ngirit luwih akeh! Sampeyan kudu nggunakake link iki karo referensi, lan sampeyan bisa entuk tambahan 20% saka ragad dagang.

Dadi, yen sampeyan mbukak akun Binance saiki, sampeyan bisa nindakake rong prekara sing gampang banget: tuku sawetara BNB kanggo mbayar biaya dagang, lan dhaptar nggunakake tautanku. Yen wis, sampeyan bisa miwiti dagang salawas-lawase nyuda komisi 40%, saka 0,1000% nganti 0,0600%.

Sakbenere ora ana sing ngomong babagan fantastis promosi ing Binance ditemokake ing kaca ngarep.

Promosi ing Kaca Ngarep Binance

Umume promosi kasebut diarahake menyang crypto-junkies, sing ora gelem nganggo crypto. Nanging sampeyan isih kudu ngliwati lan ndeleng manawa ana sing duwe nilai sing sampeyan minat.

Contone, yen sampeyan pengin dagang crypto REEF, ana kompetisi $ 50.000 REEF. Nalika hadiah kasebut asring dituju karo pedagang sing kuat, ana elemen lotere kanggo pirang-pirang promosi: ing kompetisi dagang karo REEF crypto, 20 wong bejo sing wis dagang karo REEF dipilih kanthi acak kanggo entuk 500 hadiah. $ saka REEF. Buwang mau.

Oke, saiki sampeyan wis ngerti babagan komisi lan promosi. Ayo miwiti ngomong babagan dagang nyata ing Binance.

Kepiye cara perdagangan Binance?

Dadi, ana sawetara cara kanggo dagang Binance. Kepiye cara paling gampang? Kaya biasane, priksa manawa sampeyan wis mlebu menyang akun Binance, banjur klik Dagang saka garis menu ndhuwur, banjur pilih Ngonversi.

Sampeyan bakal mbukak layar sing bisa milih cryptocurrency sing pengin dikonversi lan pilih jumlah sing pengin didol.

Konversi Cryptocurrency

Ayo pura-pura pengin dagang 1 ETH ing Bitcoin.

Cukup ketik kanthi ngeklik Preview Konversi. Sampeyan bakal weruh rega rega lan manungsa waé, sampeyan duwe sawetara detik kanggo nampa rega kasebut. Sawise rampung, sampeyan wis ngrampungake perdagangan. Gampang banget.

Kelemahane metode iki yaiku mung ana sawetara pasangan dagang lan mung ndhukung pesenan pasar, tegese sampeyan kudu ngandelake rega pasar ing wektu sing tepat.

Yen sampeyan pengin luwih fleksibel, sampeyan bisa nemokake ing panel dagang klasik: ing garis navigasi ing sisih ndhuwur, Dagang banjur klasik.

Sampeyan banjur bakal ndeleng layar dagang kaya iki lan sampeyan bisa uga mikir "Sialan Aku ngerti bakal dadi rumit". Mundur mundur! Lan aja gupuh. Aku janji sampeyan ora rumit kaya sing katon sepisanan.

Kauntungan nggunakake antarmuka dagang jinis iki yaiku supaya sampeyan bisa milih jinis pesenan sing luwih maju, sing bisa ngirit akeh dhuwit lan akeh wektu.

Kanggo ngerti apa sing kedadeyan karo antarmuka dagang iki, ayo dibagi dadi bagean.

Buku Pesenan Binance
Pesenan Pesenan, dhaptar pesenan

Ing sisih kiwa ana Pesenan Pesenan, buku pesenan, Kabeh nomer abang ing sisih ndhuwur minangka pesenan adol kanggo cryptocurrency tartamtu lan kabeh sing ijo iku pesenan tuku. Kabeh pesenan kasebut digawe kanthi rega sing beda. Kolom kiwa ing buku pesenan yaiku rega sing tuku pesenan utawa adol wong. Kolom tengah yaiku jumlah cryptocurrency sing kasedhiya kanggo rega rega sade tartamtu, lan pungkasane kita duwe kolom sing bener ing buku pesenan sing nuduhake nilai dolar sing kasedhiya ing macem-macem nilai rega jual. Ing tengah layar sampeyan bisa ndeleng grafik rega.

Filter ing sisih ndhuwur miturut pigura wektu

Sampeyan bisa nyaring miturut pigura wektu sing beda-beda lan sampeyan uga bisa ngeklik panah cilik kanggo ndeleng alat grafik, yen sampeyan pengin nggawe analisis teknis. Luwih bisa dirembug .

Bukak alat grafik ing ngisor iki

Ing sisih tengen ndhuwur panel dagang sampeyan duwe kabeh pasangan dagang sing kasedhiya ing Binance. Kanthi fungsi telusuran sampeyan nemokake cryptocurrency sing pengin didagang (dagang, Panutur basa Inggris ujar). Saiki aku nggoleki ADA ticker, saka Cardano, lan kaya sing sampeyan bisa ndeleng beda pasangan dagang sing metu. Aku ngerti, sampeyan duwe loro pitakon.

Telusuri ticker sing pengin diwiwiti dagang

Kaping pisanan, apa tegese simbol 10x lan 5x utawa 3x ing jejere sawetara pasangan dagang ADA? Iku tegese sampeyan bisa dagang kanthi nggunakake sepuluh utawa lima utawa telu liwat Dagang dagang: ing kana sampeyan nyilih dana kanggo dagang nganggo pengaruh, kanggo nambah penghasilan (lan kapitunan).

Serius, apa sampeyan mung miwiti? Nglirwakake perdagangan leveraged babar blas, supaya pedagang berpengalaman nggunakake utawa sinau dadi pedagang sing berpengalaman lan sampeyan bisa ngerti risikone.

Sing nomer loro sing sampeyan pikirake yaiku kenapa aku nggoleki ADA tinimbang nggoleki Cardano. Pancen, yen sampeyan Ceko Cardano, ora ana sing metu. Alasane yaiku, pasangan dagang nggunakake versi ringkes jeneng cryptocurrency, sing diarani tickers. Biasane kombinasi saka telu utawa papat huruf. Lan kepiye sampeyan nemokake tiket kanggo crypto sing pengin sampeyan tuku? Bukak coinmarketcap lan goleki crypto sing sampeyan minat. Ticker bakal katon ing sisih tengen jeneng cryptocurrency.

Cardano ticker ing coinmarketcap

Sampeyan bisa nemokake tiket kanggo cryptocurrency apa wae. Ayo bali menyang panel dagang kasebut.

Dagang Pasar, ijol-ijolan ing pasar

Ing pojok tengen ngisor sampeyan duwe Pasar Dagang, yaiku perdagangan ing pasar. Mung dagang paling anyar sing digawe ditampilake.

Pungkasane, sampeyan duwe bagean saka panel dagang sing kedadeyan kabeh sihir lan ing endi sampeyan ngetik kabeh pesen penting.

Panel dagang

Kanthi gawan menu supaya iki bakal disetel menyang Pesenan Limit. Cara paling apik kanggo nerangake apa sing kasebut yaiku nggunakake conto: umpamane, miturut sampeyan, rega Bitcoin saiki larang banget, lan sampeyan bakal seneng tuku nalika bali dadi 40.000. Sampeyan bisa pesen iki ing Binance - sampeyan kudu ngetik rega 40.000 lan milih jumlah Bitcoin sing pengin dituku. Kanthi menet tombol Tuku ijo supaya pesenan bakal ditambahake ing dhaptar pesenan. Yen turu sesuk wengi lan rega BTC mudhun dadi 40.000 ing Binance, mula supaya watesan iki bakal otomatis dipicu lan sampeyan bakal entuk BTC kanthi rega paling murah.

Apa sampeyan ngerti kepiye pesenan watesan digunakake ing dagang crypto? Mbok menawa gunane Pesenan Limit iki, luwih becik tinimbang Pesenan Pasar.

Sampeyan uga kudu nyathet manawa watesan pesenan nggunakake Fees Maker minangka komisi, lan dudu Taker Fees, sing kadang bisa luwih murah ing Binance. Pesenan watesan bisa digunakake persis ing sisih adol: Aku bisa nggawe pesenan watesan kanggo siji bitcoin yen regane tekan 100k - pesenan kasebut bakal tetep ana lan ora nindakake apa-apa nganti rega regane dipikolehi.

Temenan, pesenan kasebut mesthi dibatalake. Sampeyan uga bisa ngeset supaya aktif mung kanggo sawetara wektu, nanging iki minangka topik kanggo artikel liyane.

Order Market

Pesenan Pasar minangka jinis pesanan paling gampang: sampeyan mung ngetik jumlah sing pengin sampeyan tuku lan njupuk rega pasar nalika nggawe pesenan.

Siji-sijine perkara sing ora dibahas yaiku Pesen Stop Limit, aku ora bisa nerangake kanthi becik.

Pesenan Stop-watesan

Nanging yen sampeyan wis ngati-ati, saiki sampeyan kudu ngerti babagan cara tuku lan adol cryptocurrency nggunakake Pesenan Pasar lan Pesenan Limit. Ana prekara liyane sing kudu dihindari: berjangka.

Asale - Futures

Malah luwih beboyo tinimbang Margin Trading. Masa depan bisa dadi alat sing migunani nalika digunakake kanthi tanggung jawab dening pedagang profesional, nanging pemula kaya sampeyan sing pengin perdagangan altcoin volatil kanthi pengaruh 125x… dudu wong sing tanggung jawab. Yen sampeyan negesake dagang nganggo pengaruh, sampeyan bisa uga nganggep Token Leveraged, sing menehi pengaruh moderat lan ngilangi risiko dilikuidasi .. dadi perdagangan sing layak. Kita uga kudu ngomong babagan iki sesuk.

Kita wis ndeleng fungsi dhasar dagang ing Binance.

Nanging iki mung salah siji saka akeh layanan sing ditawakake ing prasmanan cryptocurrency gedhe iki, mula ayo priksa apa liyane sing ana ing menu.

Layanan liyane sing ditawakake?

Kanthi kabeh edhisi dhuwit kertas anyar ing saindenging jagad, sampeyan uga kepengin banget golek dana. Binance Earn menehi sampeyan kemampuan kanggo entuk suku bunga udakara 6% APY (Pangentukan persentase taunan) ing sawetara mata uang crypto.

Binance Entuk - Syarat sing Fleksibel

Sampeyan bisa milih milih tabungan sing fleksibel, tegese sampeyan bisa ngakses crypto kapan wae, utawa sampeyan bisa mblokir crypto kasebut suwene nganti 90 dina kanggo entuk suku bunga sing luwih dhuwur.

Binance Entuk - Ketentuan sing Tetep

Produk tabungan beresiko dhuwur kasedhiya kanthi tarif sing luwih dhuwur, nanging elinga yen sampeyan luwih resiko yen bisa ngasilake luwih akeh.

Binance Entuk - Produk Risiko Dhuwur

Alesan produk sing ngasilake minat iki dadi populer yaiku manawa akeh wong sing nyimpen mata uang kripto ing dompet lan lungguh ora nindakake apa-apa. Nanging, wong liya njupuk bagean saka duweke kanggo entuk bunga nalika ngenteni rega cryptocurrency jeblug lan entuk rega sing dikarepake.

Produk panas liyane sing ditawakake Binance yaiku kertu visa crypto.

Kertu Debit Crypto Crypto Binance

Nanging kenapa sampeyan pengin duwe?

Ayo diadhepi, ngowahi mata uang kripto lan mbatalake dhuwit saka bank sampeyan bisa dadi repot. Kajaba iku, pancen kepenak mikir babagan menehi sesuatu, yen ora dadi ala .. mula yen sampeyan peduli lan pengin bisa nggunakake crypto ing endi wae Visa ditampa, mula kertu Crypto sing sampeyan butuhake. Kertu kasebut kasedhiya ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Kertu Binance ireng sing ayu iku gratis, lan Binance dhewe ora ngisi biaya pangolahan utawa administrasi. Kertu kasebut uga nyambung karo akun Binance Exchange! Lan uga, sampeyan bisa entuk dhuwit bali nganti 8% nalika nggunakake kertu kasebut, ya, yen sampeyan cukup beruntung bisa entuk kertu binance, mula saiki sampeyan pengin entuk.

Aku ora nyaranake sampeyan nindakake iki, nanging Binance uga nawakake utang crypto jaminan yen sampeyan pengin.

Pinjaman Crypto

Cara sing paling langsung kanggo njlentrehake yaiku kaya entuk utangan ing pion, yen sampeyan menehi agunan kanthi barang sing regane (kayata jam tangan, kayata) lan entuk dhuwit kanthi utang. Ing Binance, sampeyan bisa entuk rasio Loan to Value (LTV) awal 55% lan sampeyan bakal dijaluk nambah luwih akeh mata uang crypto kanggo ngamanake utangan yen LTV mundhak dadi 75%. Yen LTV entuk 83%, jaminan crypto sampeyan bakal didol dening Binance kanggo nutupi utangan .. mesthine sampeyan ora bakal kelakon.

Sing ditindakake umume wong-wong utang kasebut yaiku tuku luwih akeh mata uang kripto sing kalebu wujud pengaruh, nanging uga, yen sampeyan kasengsem, kanthi alat iki, sampeyan bisa nyedhiyakake mata uang kriptografi kanthi dijamin lan malah nyilih euro pon utawa dolar AS .. yen pengin.

Banjur ana fitur sing dikenal minangka Binance Liquid Swap sing cara liya kanggo ngasilake penghasilan pasif nganggo mata uang kripto lan bisa ngasilake dhuwur. Isih eling yen ana risiko!

Tukar Cairan Binance

Fitur liyane sing ditawakake Binance yaiku Launchpool. Sejatine produk iki ngidini pangguna Biannce ngasilake token minangka hadiah kanggo ngganti cryptocurrency tartamtu. Sawetara mata uang kripto kaya Litentry ora nate adol publik utawa Penawaran Bursa Wiwitan babar pisan, lan malah mbagekake bagean token awal nggunakake Launchpool.

Binance Launchpool

Produk pungkasan sing pengin dakkandhakake yaiku Binance Launchpad: minangka platform eksklusif Binance kanggo ngluncurake proyek crypto.

Binance Launchpad

Uga ing ngendi para pria kaya kita bisa entuk alokasi token kanthi rega sing larang banget .. kanggo proyek populer ing Launchpad, alokasi token biasane ditindakake liwat sistem lotre - supaya gampang, luwih akeh koin BNB ing akun sampeyan Binance, tiket lotre luwih akeh sing sampeyan entuk. Yen sampeyan menang lotre, sampeyan duwe hak tuku altcoin tartamtu kanthi rega tetep. Dadi, yen sampeyan milih proyek sing padhet lan cukup beruntung yen entuk alokasi, mesthine sampeyan bakal bisa urip kanthi lancar yen perdagangan umum diwiwiti ing Binance. Pramila meh kabeh proyek sing diluncurake ing launchpad wis langganan kanthi kronis dening akeh wong, mula sistem lotre kasebut diterapake: upaya binance kanggo nggawe alokasi kasebut luwih adil lan adil. Sampeyan uga ora kaya binance nuduhake Penawaran Bursa Wiwitan iki karo ijol-ijolan liyane, dadi yen sampeyan ndeleng proyek ing papan peluncuran, kesempatan kasebut bakal eksklusif kanggo Binance. Panter mabur ing landasan peluncuran kasebut kanggo ndeleng manawa ana sing nggoda ...

Kita meh rampung. Mung sawetara tembung liyane kanggo ngobrol babagan sumber pendhidhikan sing ditawakake Binance kanthi gratis.

Sumber daya pendidikan

Pisanan yaiku Binance Academy, sing nyedhiyakake sawetara sumber daya fantastis kanggo macem-macem cryptocurrency lan topik sing ana gandhengane karo cryptocurrency. Kapindho minangka barang sing diremehake: yaiku Riset Binance. Ing kene sampeyan bisa nemokake sumber daya sing gegandhengan karo proyek kanthi macem-macem statistik lan grafik, sing cocog karo dhaptar pasokan token proyek tartamtu, alokasi token yaiku distribusi, jadwal rilis distribusi lan liya-liyane. Coba waca, gampang banget diwaca.

Riset Binance

Pandhuan wis rampung ... nanging sing sejatine aku mung ora ngganggu lan Binance nawakake luwih akeh tinimbang sing bisa diwartakake ing sawijining artikel.

Yen sampeyan kepengin miwiti Binance, aja lali diskon 20% khusus dagang kanthi ndhaptar gratis liwat link rujukan.