Sampeyan lagi ndeleng tawaran bal-balan: swap fiat & share. Pool Prize: 50.000 BUSD karo Binance

Tawaran bal-balan: pertukaran fiat & bareng. Hadiah Kolam: 50.000 BUSD kanthi Binance

Wacan maca: 2 menit

TL: DR Binance ngluncurake kompetisi anyar, Kejuaraan Sepak Bola. Sapa sing dagang paling akeh, menang paling akeh BUSD.

Kanggo ngrayakake final Piala Copa America lan EURO, uga semangat kompetisi bal-balan, Binance ngluncurake kontes dagang fiat kanthi hadiah hadiah 50.000 BUSD.

Apa sampeyan kepengin melu? Dadi, ati-ati banget. Apa wae sing sampeyan maca ing kene ora ana gandhengane karo saran finansial, mung akun faktual. Binance nindakake perkara iki. Elinga yen dagang mbebayani banget.

Indeks

Periode promosi

Saka 2021-07-06 09:00 AM (UTC) nganti 2021-07-12 11:59 PM (UTC)

Kabeh VIP 0 (umume kita) lan pangguna VIP 1 sing sukses ngrampungake kabeh tugas ing ngisor iki, bakal nuduhake hadiah hadiah 10.000 BUSD:

  • Dagang minimal $ 200 ing BRL, EUR utawa RUB
  • Nuduhake partisipasi sampeyan kanthi ngirim Binance UID ing modul iki

10.000 peserta sing nduweni peringkat paling dhuwur nalika ngirim Binance UID bakal nampa 1 BUSD saben. Yen kurang saka 10.000 peserta sing memenuhi syarat, hadiah hadiah 10.000 BUSD bakal dipisahake kanthi padha.

Dagang luwih, entuk luwih

Kolam renang hadiah 40.000 BUSD bakal eksklusif kanggo 100 pedagang pertama kanthi total volume dagang (kalebu perdagangan) ing pasangan dagang EUR, RUB lan BRL sajrone periode kompetisi.

Distribusi hadiah kaya tabel ing ngisor iki:

Peringkat panggunaPencet ing BUSD
Wiwit tanggal 1 nganti 10$ 18.000 * Dibagi kanthi volume
Saka tanggal 11 nganti 50$ 400 saben wong
Wiwit tanggal 51 nganti 100$ 120 saben wong
Tabel hadiah inisiatif Kejuaraan Bal-balan Binance

* Ganjaran kanggo 10 pemenang utama bakal dipérang adhedhasar volume dagang saben pangguna kanthi proporsi karo total volume dagang nyata saka 10 pangguna top sajrone periode kompetisi.

Ora duwe EUR, RUB lan BRL?

Tuku ora!


Termini lan kondisi

Bla bla bla.

Yen sampeyan pengin maca pappardella iki, bukak kaca khusus kompetisi.