Ketahanan

Ketimpangan tegese ora bisa owah. Ing ilmu komputer, obyek sing ora bisa diowahi yaiku obyek sing kahanane ora bisa diowahi sawise digawe. Ketimpangan minangka salah sawijining ciri utama ...

Terus macaKetahanan

Pungkasan isi

Ora ana kaca liyane sing bisa dimuat