Informasi lan pendapat, riset lan panelitian sing ditindakake kanggo ngisi kaca situs web iki ora dianggep minangka saran langsung utawa ora langsung kanggo mbukak akun dagang lan / utawa nandur modal dhuwit ing dagang cryptocurrency.

Cryptocurrency miturut sejarah ditampilake duwe fluktuasi rega sing gedhe, lan ora bisa digayuh kabeh wong. Saiki, dagang cryptocurrency ora diawasi dening framework peraturan EU.

Cazoo.it ora nawakake, ngatur utawa nyediakake jinis layanan finansial.

Ing artikel kasebut diterangake minangka a saben dina Cathetan: minangka situs sinau sing nyedhiyakake informasi pendhidhikan babagan pasar cryptocurrency. Sembarang pratelan babagan bathi utawa bathi, nyata utawa ora pati jelas, ora nuduhake jaminan apa wae.