Sampeyan saiki ndeleng Sorare: juara apa sing ana ing musim panas? Dianyari 2022

Sorare: juara apa sing ana ing musim panas? Dianyari 2022

Wacan maca: 2 menit

Sajrone periode panas kabeh bal-balan Eropah mandheg juara kanggo sawetara sasi, liyane utawa kurang, uga-pantes liyane. Juni nyatane wulan nalika sampeyan ora nonton pertandingan La Liga, Liga Premier utawa Serie A. Ana siji perkara sing ora mandheg: bal-balan fantasi legendaris online, Sorare!

Indeks

Apa Sorare?

Yen sampeyan ora ngerti Sorare, kita wis ngomong babagan iki ing artikel iki: Cara kerjane Sorare, bal-balan fantasi donya sing mlaku ing ethereum. TL: DR A bal-balan fantasi donya, persis, sing nggawe minting, banjur nggawe, NFT pemain individu saka macem-macem tim bal-balan sing wis entuk lisensi. Sing padha karo album Panini, nanging ing abad kaping rongpuluh.

Iki minangka kekuwatan tim Sorare, amarga entuk lisensi saka tim bal-balan supaya bisa ngasilake NFT para pemain kanthi eksklusif. Apa sing ditindakake Sorare? Iki nggawe kasedhiya kanggo komunitas sing, kanthi tuku miturut konsep lelang, bisa nyebarake ing sawetara liga sing digawe khusus miturut logika bal-balan fantasi: sapa wae sing nemokake skor paling apik ing kertu sing dimainake sajrone minggu. … menang.

Kejuaraan apa sampeyan bisa entuk lisensi Sorare?

Kejuaraan sing entuk lisensi Sorare akeh, nalika nulis ana meh 50, lan sampeyan bisa ndeleng kabeh. menyang alamat iki.

Apa juara ana ing mangsa panas ing Sorare?

Ing antarane liga sing entuk lisensi Sorare, ana loro sing cocog kanggo wong-wong sing, sanajan ana ing payung, ora bisa nyerah ing bal-balan fantasi: juara. Wong asia lan sing Amérika. Contone, contone ing Amerika Serikat: juara Major League Soccer (MLS) taun iki diwiwiti tanggal 22 Februari lan bakal rampung tanggal 5 November. Manajer sing pengin nggawe pemain uga ing musim panas duwe kemungkinan tuku kertu tim saka liga kasebut:

JapanLiga J10 Februari - 5 November 2022
KoreaLiga K 119 Februari - 30 Oktober 2022
Amerika SerikatMLS26 Februari - 5 November 2022
BrazilBrasileiro Série A9 April - 13 November 2022
ArgentinaDivisi Primera Argentina5 Juni - 23 Oktober 2022
MexicoLiga MX - Opening1 Juli - 6 November 2022
PeruLiga 1 - Enclosure2 Juli - 23 Oktober 2022
Kejuaraan bal-balan musim panas 2022 kanggo Sorare


Ora gampang kanggo milih pemain sing tuku ing Sorare kanthi nganalisa liga kasebut, nanging ana akeh situs web sing bisa mbantu nggawe keputusan sing luwih ngerti, kayata Soraredata lan Transfermarket.

Cazoo, sampeyan bisa ngomong cara kanggo njaluk kertu gratis ing Sorare?

Cazoo! mesthi! Nanging, ana cara sing gampang banget kanggo nampa kertu langka gratis ing Sorare: gunakake kode rujukan: sampeyan bakal nampa kertu langka! Ora bakal diwenehi langsung, nanging sawise sampeyan njupuk 5 pemain saka Marketplace.

Sampeyan banjur bisa njaluk sepuluh kertu komunitas free sanalika sampeyan mlebu: milih tim saka liga sing kadhaptar ing ndhuwur minangka pilihan: sistem bakal menehi kertu saka pemain umum saka liga sing wis ditulis pilihan. Mulane sampeyan bakal bisa melu ing juara kertu umum Sorare uga ing mangsa panas.

Kode rujukan kanggo langganan Sorare, apa sampeyan ngomong? sorare.com/r/gism , utawa