Sampeyan saiki ndeleng Pembaruan Metamask: Swap ing Binance Smart Chain langsung saka dompet Metamask

Pembaruan Metamask: Tukar Rantai Cerdas Binance langsung saka dompet Metamask

Wacan maca: <1 menit

Nganyari Metamask paling anyar nggawe urip luwih gampang kanggo penyayang Binance Smart Chain: saiki sampeyan bisa ngganti token langsung saka desktop utawa dompet seluler. Fitur Swap nggabungake data saka agregator ijol-ijolan desentralisasi, produsen pasar lan DEX kanggo njamin sampeyan entuk rega paling apik kanthi ragad jaringan paling murah.

Metamask, dompet paling apik kanggo DeFi

Tombol Swap, sing ana ing sangisore saldo dompet, njamin manawa sampeyan duwe akses menyang pilihan token paling akeh lan rega sing paling kompetitif, nyedhiyakake rega saka macem-macem agregator lan produsen pasar masing-masing ing sak panggonan. Ragad layanan 0,875% otomatis dipasang ing saben kutipan, sing ndhukung pangembangan terus-terusan supaya MetaMask luwih apik.

Tukar tombol ing Metamask, yen wis nyambung menyang Smart Chain

Metamask tenan Dompet paling apik kanggo DeFi. Yen aku duwe wektu kanggo ngrampungake artikel kasebut ... ..

Sampeyan kudu ngalih saka Binance Smart Chain menyang Binance karo Metamask. Sampeyan bisa nggunakake Jembatan Binance. Sampeyan wis nemokake uga diterangake ing kene.