Sampeyan saiki ndeleng Laporan NFT: 2021 minangka taun sing tuwuh banget
Laporan Triwulan NFT 2022

Laporan NFT: 2021 minangka taun wutah gedhe

Wacan maca: 2 menit

Kita wis maca laporan Nonfungible paling anyar, khusus kanggo jagad NFT.

Apa kita dipercaya Nonfungible? Sinten kulo? Diadegake ing 2018 wiwitane kanggo nglacak transaksi wektu nyata Decentraland, perusahaan kasebut wis berkembang lan saiki dadi salah sawijining pilar utama ekosistem Token Non-Fungible minangka salah sawijining referensi data lan analitik sing paling dipercaya ing pasar NFT.

Dheweke nglacak transaksi aset desentralisasi ing wektu nyata ing blockchain Ethereum lan nyedhiyakake alat kanggo mbantu para penggemar NFT, paus lan profesional ngawasi evolusi pasar NFT.

Laporan kasebut gratis lan sampeyan bisa ngundhuh menyang alamat iki. Data ora ngapusi. Laporan Q2 dheweke mriksa tren Token NonFungible ing rantai Ethereum.

Indeks

Ringkesan

Sajrone kuartal sing geger iki, industri NFT ngalami lonjakan gedhe ing kegiatan kanthi pangguna anyar mlebu komunitas NFT kanggo pisanan. Swara telung sasi kepungkur, kita wis ndeleng media mainstream sijine NFTs ing pedestal, menehi industri cahya banget, nanging uga nyemangati aliran tinta, nglairake seniman anyar lan proyek.

Titik kunci

Kita bisa ngomong yen kabeh lampu lalu lintas ijo.

Dibandhingake taun kepungkur utawa kuartal sadurunge, luwih akeh dolar sing didol, jumlah panuku lan bakul tambah, lan jumlah dompet mingguan aktif tambah. Tren iki minangka bagean saka wutah sing kuat kanggo industri NFT lan mata uang digital wiwit September 2020.

Distribusi pasar

Senadyan volume USD luwih murah tinimbang ing awal kuartal, volume penjualan wis tambah akeh. Segmen koleksi umume ndominasi pasar kuartal iki. Jeblugan volume USD ing Mei utamane amarga peluncuran proyek Meebits larvalabs.
Saka kabeh sektor, sektor utilitas wis berkembang paling akeh sajrone telung wulan kepungkur. Amarga kasus panggunaan NFT iki ora nyebar, kanthi ati-ati nganggep manawa sinyal iki bisa dadi tren.

NFT misterius iki ...