Sampeyan saiki ndeleng Apa koleksi NFT anyar sing bakal teka ing 2022?

Apa koleksi NFT anyar sing bakal teka ing 2022?

Wacan maca: <1 menit

Jawaban iki prasaja banget, Cazoo nyedhiyakake!

nft.cazoo.it lair ing awal 2022 ing panjalukan saka masyarakat dhewe, kang saya njupuk panjalukan kanggo kolaborasi lan panjalukan kanggo masyarakat nggawe proyek. Apa cara sing luwih apik kanggo njelajah jagad Token Non-Fungible, sing luwih dikenal minangka NFT, bebarengan?

Nanging sapa sing kudu dadi seniman sing nggawe karya seni digital kasebut? Jawaban prasaja liyane: kita kabeh. Ayo dadi manawa kanggo milih sipat karakteristik bebarengan, milih dening mayoritas, lan supaya hub tengah donya digital anyar sing luar biasa iki: teknologi kanggo nggawe.

Beda karo sing dikira akeh, panggunaan Kecerdasan Buatan ing jagad seni ora pengin niru seniman kasebut lan nyamarake kehadirane. Ora, aku yakin yen AI nggawe kreasi seni bisa diakses dening sapa wae, sanajan wong sing ora nganggep awake dhewe minangka seniman.

Cazoo pengin nggawa teknologi anyar iki kanggo kabeh wong.

Kita manggon ing jaman nalika teknologi lan intelijen buatan bisa digunakake kanthi cara sing kreatif, fleksibel lan migunani.

Komputer cepet banget, akurat, lan bodho. Manungsa iku luar biasa alon, ora akurat lan sarwa. Bareng padha dadi kekuwatan ngluwihi bayangan.

Albert einstein