Sampeyan saiki ndeleng Binance NFT Marketplace Part: Koleksi dening Andy Warhol, Salvador Dali

Pasar Binance NFT: Koleksi dening Andy Warhol, Salvador Dalì

Wacan maca: 2 menit

ing NFT (Token Non-Fungible) dheweke wis nelukake jagad. Kajaba sampeyan manggon ing guwa-guwa, ing endi wifi banget, sampeyan bakal wis krungu babagan aset digital kelas anyar sing berkembang.

Bursa Binance (ing kene linken kanggo langganan karo diskon komisi! - kepiye cara kerja diskon?) miwiti pasar token sing ora jamur dina iki, Kamis 24 Juni, kanthi lelang premium sing bakal nampilake NFT saka rong karya seni dening Andy Warhol lan Salvador Dali.

Andy Warhol Telung Potret Dhiri NFT
Andy Warhol Telung Potret Dhewe Binance NFT

Lelang kasebut kanthi judhul "Genesis", bakal nampilake NFT saka "Tiga Potret Diri" Andy Warhol, uga NFT sing anyar didigitalake "Komedi Ilahi: rebeget" Salvador Dali. Miturut siaran pers, tema lelang kasebut bertujuan kanggo ngresmekake "gelombang Renaisans anyar karo NFT".

"Teknologi NFT wis merevolusi seni jagad selawase, nggawe konsep kepemilikan digital dadi kepemilikan seumur hidup kanggo pertama kaline ”, maca siaran pers. Lelang "Genesus" nggambarake ide iki lan nggawa rong potongan terkenal sing makili periode 'angin perubahan' ing sejarah ".

Lelang uga bakal nampilake sing pertama "Kothak Misteri”Saka Binance NFT, cara anyar kanggo pangguna ngakses NFT khusus. Saben kothak dijamin nyekel NFT, lan isine bisa beda-beda. Koleksi Mystery Box pertama bakal ngemot 16 karakter "tokidoki", dolanan sing diilhami saka gaya urip Jepang, digawe ing taun 2006 dening seniman Italia Simone Legno.

Lelang kasebut minangka bagean saka program "100 Pencipta" Binance sing bubar diumumake, sing nampilake 100 seniman sing dipilih kanggo memimpin peluncuran pasar NFT. Mung kreator pilihan iki sing bakal bisa adol karya seni ing minggu kapisan sawise peluncuran pasar.

Binance ngumumake yen dheweke ngluncurake pasar kanggo nggawe lan dagang NFT ing pungkasan April taun iki, kanthi nyebut "langkah strategis" kanggo nerusake komitmen kanggo teknologi NFT.

"Kita target kanggo mbangun platform dagang NFT paling gedhe ing saindenging jagad nggunakake solusi NFT paling cepet, murah lan paling aman sing didukung infrastruktur infrastruktur lan komunitas Binance, "ujare juru bicara perusahaan ing The Block.

Kabeh karya sing didaftar bisa ditemokake ing Pasar Binance NFT.

Sing akeh kepingin weruh apa peluncuran iki bakal mengaruhi token asli Binance, yaiku BNB. Apa semangat ing gawe iki uga bakal nambah regane token iki?