Sampeyan saiki ndeleng Apa Flippening ing jagad Cryptocurrencies?
Sinau mata uang kripto: apa sing diarani Flippening

Apa sing Flippening ing jagad Cryptocurrency?

Wacan maca: <1 menit

Istilah kasebut flipping digawe ing 2017, lan nuduhake kemungkinan kapitalisasi pasar Ethereum (ETH) ngluwihi Bitcoin (BTC).

Mula, istilah kasebut nggambarake wayahe hipotetis ing mbesuk ing ngendi Ethereum dadi cryptocurrency paling gedhe kanthi kapitalisasi pasar.
Tutup pasar cryptocurrency kanthi longgar ditemtokake dening tawaran saiki sing dikalikan karo rega pasar saiki (sanajan sawetara langkah ora nganggep koin utawa token sing wis ilang). Saiki, Bitcoin rangking kaping pisanan ing babagan cap pasar, banjur Ethereum.

Nalika BTC mesthi dadi cryptocurrency nomer siji kanthi kapitalisasi pasar, dominasi pasar wis mudhun akeh ing taun-taun pungkasan. Penurunan kasebut katon utamane ing pertengahan 2017 lan awal 2018. Sajrone wektu kasebut, akeh panyengkuyung Ethereum ngarepake kedadeyan Flippening.

Spekulan negesake manawa tambah fleksibilitas lan kemampuan nggawe lan mlebu Kontrak Cerdas bakal nyurung Ethereum ing ndhuwur Bitcoin ing rangking kasebut, nanging Flippening ora nate kedadeyan.

Situs web Flippening Watch (www.flippening.watch) bisa digunakake minangka referensi kanggo nglacak kemajuan Ethereum nglawan Bitcoin.