Што е AMM, автоматизиран креатор на пазар?

Автоматизираните креатори на пазарот ги поттикнуваат корисниците да станат даватели на ликвидност во замена за дел од надоместоците за трансакцијата и бесплатни токени. Кога Uniswap се роди во ...

ПрочитајтеШто е AMM, автоматизиран креатор на пазар?

Метамаск: чекор по чекор водич за најдобриот паричник за DeFi

  • Категорија на предмети:Metamask

Верувале или не, криптовалутата има многу повеќе отколку само инвестирање. Постојат стотици децентрализирани апликации изградени на над десетина блокчеин: ...

ПрочитајтеМетамаск: чекор по чекор водич за најдобриот паричник за DeFi

Крај на содржината

Нема повеќе страници за вчитување