Што е AMM, автоматизиран креатор на пазар?

Автоматизираните креатори на пазарот ги поттикнуваат корисниците да станат даватели на ликвидност во замена за дел од надоместоците за трансакцијата и бесплатни токени. Кога Uniswap се роди во ...

ПрочитајтеШто е AMM, автоматизиран креатор на пазар?

Како да заработите криптовалути со Binance Liquid Swap

  • Категорија на предмети:Binance

Ако ви е прв пат овде, добредојде / добредојде! Тука во Казу ги транскрибирам моите белешки за моето патување до оваа крипто-валута што е помалку од пуста земја. Зошто го правам тоа? Зошто

ПрочитајтеКако да заработите криптовалути со Binance Liquid Swap

Крај на содржината

Нема повеќе страници за вчитување