Моментално гледате Кои нови NFT колекции доаѓаат во 2022 година?

Кои нови NFT колекции доаѓаат во 2022 година?

Време на читање: <1 минута

Одговорот е многу едноставен, Cazoo го обезбедува!

nft.cazoo.it е роден на почетокот на 2022 година на барање на самата заедница, која сè повеќе ја презема одговорноста за барањата за соработка и барањата за креирање проекти во заедницата. Кој подобар начин заедно да го истражите светот на незаменливите токени, попознати како NFT?

Но, кој треба да биде уметникот кој ги создава овие дигитални уметнички дела? Друг едноставен одговор: сите ние. Ајде да се погрижиме заедно да избереме карактеристични особини, изгласани од мнозинството, и да дозволиме централниот центар на овој неверојатен нов дигитален свет: технологијата да го создаде.

Спротивно на она што многумина претпоставуваат, употребата на вештачка интелигенција во уметничкиот свет не сака да го имитира самиот уметник и да го прикрие неговото присуство. Не, јас сум убеден дека вештачката интелигенција наместо тоа го прави уметничкото творештво достапно за секого, дури и за оние кои не се сметаат себеси за уметници.

Cazoo сака да ги донесе овие нови технологии до сите.

Живееме во ера каде технологијата и вештачката интелигенција можат да се користат на исклучително креативни, флексибилни и корисни начини.

Компјутерите се неверојатно брзи, прецизни и глупави. Луѓето се неверојатно бавни, неточни и брилијантни. Заедно тие се моќ над имагинацијата.

Алберт Ајнштајн