Моментално гледате Како да дадете земјоделство со размена на течности на Binance

Како да се даде земјоделство со Liquid Swap on Binance

Време на читање: 2 минути

Добредојде или добредојде, ако прв пат ме читате. Ако барате поажурирана и подетална статија, можете да отидете на оваа страница.

Овде, во cazoo, мојата цел е да ги запаметам, пишувајќи ги, информациите што ги собирам секој ден на Интернет. Споделувањето е грижливо: Јас го правам тоа на Интернет наместо на бележник, затоа што учам исти работи читајќи луѓе кои прават иста работа.

Како што сите велат дека не сум финансиски советници можеби вреди да го покриете задникот, а потоа и јас ќе го кажам тоа: Јас не сум финансиски советник, Јас не ти кажувам како да ги вложиш своите пари и никогаш не би си го дозволила тоа.

Во напис 16/03, Бинанс започна да зборува за Јеалд Фармик на Liquid Swap. Како го правиш тоа?

Првото нешто е да се најавите на Binance.com, а потоа кликнете на Финансирање на - и од паѓачкото мени изберете Течна размена, со цел да пристапите до почетната страница на Liquid Swap.

Во полускриеното мени на врвот кликнете на Мојот дел за да влезете во страницата посветена на вашиот удел.

На екранот ќе видите две полиња: онаа од левата страна го покажува вашиот удел, онаа од десната страна вашите награди да ги побарувате. Со клучот Тврдат сите можно е да ги добиете наградите директно во вашиот паричник: вашите награди за земјоделство од BNB се префрлени на вашата сметка на Spot.

Забелешка:

Наградите за земјоделски приноси се ажурираат на секој час; кликнете на секој час за да добиете награди од BNB токен!

Часовните награди за корисниците на земјоделско производство се пресметуваат врз основа на оваа метрика:

учество во базенот МУЛТИПЛИИРАНО ОД вкупни премии на земјоделство за еден час во базенот на ликвидност

Среќно земјоделство!

Ако сакате да се претплатите на Binance, можете да го сторите тоа со мојот линк, кликнете тука.