Моментално го гледате Денот на биткоин пица - Binance нуди БТК пица во вредност од 52.200 долари

Ден на пицата со биткоин - Бинанс нуди пица БТК во вредност од 52.200 долари

Време на читање: 4 минути

Тоа се случува секоја година, Ден на Bitcoin пица! Не знаеш ли што е тоа? Тоа е таа годишнина што се слави откако на 18 година, едно момче на форум плати пица со 2010 Bitcoins. Пица од половина милијарда долари. паника. Следете ја адресата за да најдете оригиналната порака на корисникот laszlo. Интернет заедницата, слатка и грижлива, затоа го слави Денот на пицата Биткоин секоја година на 18-ти мај! Се надевам дека лазло е побогат од Скруџ Скруџ и дека ќе го зафати оваа лопата.

Во секој случај, Бинанс подготви специјално промо „Собери & победи“ за сите членови на Бинанс кои успешно ги собраа петте специјални состојки за да ја испечат Bitcoin пицата: на овој начин е можно да се тврди нивниот удел во наградниот фонд од 52.200 долари во БТК.

Дали сте прв пат да читате во Казу? Добредојде!

Јас препишувам белешки и истражувања од светот на крипто. Ова е мојата цел. Оттогаш користам Binance, ако размислувате да се пријавите, ве замолувам да го сторите тоа со мојот код за упатување https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5 (ID на упатување: EV6X8DW5) и ќе имате 20% попуст провизија веднаш, засекогаш. Зошто да не?

Но, ако сакате да се претплатите, направете го тоа на ваш начин, не затоа што ви реков или затоа што некој на ЈуТјуб го рече тоа со ламбо во дупката од автомобилот. Инвестирањето секогаш вклучува ризик. Дали се сеќавате на 1929 година во обединетите држави? Сите тајкуни скокаа од облакодери, сите беа инвеститори. Играа напорно, ризикуваа многу и затоа можеа да изгубат многу. Но, инвестицијата мора да биде скоро научна, според мене особено во делот за планирање: не можете да инвестирате повеќе отколку што можете да си дозволите да изгубите. Тоа е ризична игра, мора да знаете како да играте. Јас не сум финансиски советник и никогаш не би имал слобода да ве советувам да ги трошите парите.

Јас ги транскрибирам моите белешки, тоа е сè. Можев да го сторам тоа на бележник, на молеско место, да се ставам под дрво како Гете и да ги чувам овие информации за себе. Но, главно, ги проучував овие информации на Интернет .. време е да вратам нешто. Ако овие мои зборови се корисни за вас, јас сум среќен. Но, не вложувајте ништо затоа што некој го препорачува на Интернет.

содржина

Изведете најави се на Binance за да ги провери примените состојки

Правила и Период на активност

Периодот на тргување трае од 19 мај 00:00 часот наутро (UTC) до 25ти мај 2021 година 11:59 часот (UTC).

Награда за нови пекари: 50 американски долари (вкупно 200 добитници)

Сите квалификувани корисници коирегистрирам сметка на Binance за време на периодот на активност и варете Bitcoin пица (успешно собирајќи ги сите пет специјални состојки) ќе имате шанса да освоите 50 американски долари во белег на БТК преку среќно извлекување (Лаки нерешено - https://www.binance.com/en/support/faq/fd462f034aed44439ef6c636b9aaf345).

Награда за среќните пекари: 20.000 УСД за победа! (Вкупно 20 добитници)

Сите квалификувани корисници (со исклучок на добитниците на Новата Бејкер Награда) кои успешно готвеа Бица Биткоин (со собирање на петте специјални состојки) за време на периодот на активност, ќе имаат шанса да освојат 1.000 УСД во белег на БТК преку Среќа реми.

Никој не изгуби награда: Побарувајте свој удел од 22.200 долари во фондот за награди БТК

Сите квалификувани корисници кои не ја добиваат наградата „Нови пекари“ или „Награда на среќните пекари“ ќе споделат награден фонд од 22.200 долари во БТК. Уделот на наградата ќе се пресмета врз основа на пропорционалниот обем на тргување на секој квалификуван корисник во однос на вкупниот обем на тргување на сите квалификувани корисници.
Пресметка на наградата
Наградата БТК за секој квалификуван корисник е еднаква на оваа формула: (вкупен ефективен обем на тргување на секој корисник / вкупен ефективен обем на тргување кај сите квалификувани корисници) * Вкупна награда од 22.200 долари во БТК

Награда во Binance 2021 Bitcoin Pizza Day NFT ограничено издание

Сите квалификувани корисници кои ќе ги соберат сите пет специјални состојки и ќе ја испечат Bitcoin Пицата за време на активниот период, ќе бидат квалификувани за среќно извлекување. 22 добитници ќе бидат извлечени со ждрепка за да добијат една од ограничените изданија NFT до 1 јули 2021 година (UTC) по Официјалниот пазар на Binance NFT ќе биде во живо.

Како победувате?

Соберете ги сите пет специјални состојки настраница за активност (страница за активност) за печење Bitcoin пица. Откако ќе заврши, гарантирано ќе добиете удел од 52.200 долари во БТК! Вистинско око, Бинанс не објаснува колкав е овој удел. Можеби е 0,0004%, но како што рече баба ми “подобро од картон во јајца е картон di јајца ".

Како можам да ги соберам состојките?

Завршете трговија со најмалку 100 USDT кај квалификувани парови БТК / USDT место и со маргина;
ИЛИ најмалку 3.000 USDT или BUSD во квалификувани трговски парови Фјучерси на USDⓈ-M;
ИЛИ најмалку 30 договори во квалификувани трговски парови Фјучерси на монета-М.

По секоја квалификувана трансакција погоре, корисникот може да оди на страница за активност (https://www.binance.com/en/activity/collect) за отклучување на случајна состојка.

Споделете на социјалните мрежи за да добиете повеќе состојки

Споделете ги состојките што недостасуваат на социјалните мрежи и замолете ги пријателите да ви ги испратат своите додатоци!

Споделете ги вашите дополнителни состојки на социјалните мрежи и разменувајте ги со оние што ви се потребни за готвење совршена Bitcoin пица.

Термини и кондициоони

Условите и условите може да се проверат на Бинанс.