Моментално го гледате Binance: Инстант кредитен трансфер со SEPA Wire Transfer

Binance: Неодложен трансфер на кредит со СЕПА жичен трансфер

Време на читање: 2 минути

Прв пат овде? Казу, какво задоволство!

Бинанс рече дека воведе нова опција: СЕПА инстант. Оваа услуга е достапна 24/7 и им овозможува на корисниците да веднаш депонирајте ЕУР од нивните сметки на банка SEPA до нивните сметки Binance, и веднаш повлечете ЕУР од сметка Бинанс на банкарска сметка на СЕПА.

Корисниците можат да депонираат ЕУР преку СЕПА Инстант на нивните сметки за Бинанси со нула провизија со избирање Купи крипто> Банкарски депозит> Банка / депозит со картички - банкарски трансфер (СЕПА).

Бидете внимателни сепак, тоа не е посветено на сите:

  • Депозитите и повлекувањата на СЕПА во ЕУР се достапни само за корисниците кои имаат сметка во банка во зоната СЕПА и имаат положено верификација на идентитет на Binance.
  • Некои банки во моментов не поддржуваат СЕПА Инстант. На корисниците од подобните јурисдикции им се препорачува да се консултираат со банката во врска со достапноста на СЕПА Инстант и можните надоместоци што ги наплатува банката.
  • Услугата е достапна и за депозити и за повлекувања во ЕУР.
  • Binance не е одговорен за какви било одложувања кога корисниците прават инстантни депозити или повлекувања на SEPA.

Сè уште не сте претплатени на Бинанс? Дали го правите тоа со мојот код за упатување EV6X8DW5? Можете исто така да кликнете тука: пријавете се да купите крипто на Binance. Со пријавување со оваа врска, ќе имате 10% попуст провизија веднаш, засекогаш.

Кодексите за упатување се создадени за да ги охрабрат луѓето да се пријават со структура на дрво. Секогаш е чудно кога читате за овие работи, секогаш мислите на пирадмид, што сугерира активност што не е сериозна и незаконска. Во реалноста, светот се смени: многу години Фавиavi користеше и упати, на пример. Да го земеме YouTube како пример: со години го менуваше својот модел за монетизација, поминувајќи го од приход за (илјада) впечаток на: во средината на содржината што ја објавувате, направете го вашето видео со вашиот спонзор, ставете го вашиот код за упатување и најдобри желби. Времињата кога тие се пееше Дилан!

Ве потсетувам: 20% попуст на провизии, засекогаш!