Во моментов гледате ажурирање на Метамаск: Заменете го паметниот синџир на Binance директно од паричникот на Метамаск

Ажурирање на Метамаск: Заменете го паметниот ланец Binance директно од паричникот Метамаск

Време на читање: <1 минута

Најновата надградба на Метамаск им го олеснува животот на loversубителите на паметниот синџир Binance: сега е можно да разменуваат белези директно од работната површина или мобилниот паричник. Функцијата Swap комбинира податоци од децентрализирани агрегатори на размена, креатори на пазарот и DEX за да се осигури дека ќе ја добиете најдобрата цена со најниски мрежни такси.

Метамаск, најдобриот паричник за DeFi

Swap копчето, сместено под нашето салдо на паричникот, ви гарантира дека секогаш имате пристап до најширокиот избор на токени и најконкурентните цени, обезбедувајќи цени од повеќе агрегатори и индивидуални производители на пазарот на едно место. Секоја понуда од 0,875% се вградува автоматски, што поддржува постојан развој за да го направи МетаМаск уште подобар.

Размени на клучеви во рамките на Метамаск, штом се поврзани со Паметниот синџир

Метамаск навистина е најдобар паричник за DeFi. Само кога би имал време да ја завршам таа статија ... ..

Треба да се префрлите од Binance Smart Chain во Binance со Metamask. Можете да го користите мостот Бинанс. Вие го најдете исто така опишано овде.