A është hera juaj e parë që shfletoni këtë faqe? Mirëseardhje apo mirëseardhje.

Në këto faqe, unë i shkruaj Cazoo, një mik, me të cilin ndaj shënimet e mia dhe hulumtimet e mia në lidhje me botën e kriptovalutave. Unë mund ta bëja atë në një bllok shënimesh, ose me fjalë, por në jetë kam mësuar se dhënia ju lejon të merrni. Dhe se nuk ka më gjysmë stinë.

Konsideroj një shenjt që më shpjegon gjërat në internet. Jo më kot, unë dhuroj disa para për Wikipedia çdo vit. Une jam. Të gjitha Vullnetarë!

Pra, nëse këto shënime ju ndihmojnë, unë jam vërtet i lumtur.

A doni të më bëni edhe më të lumtur? Regjistrohuni në Binance, një nga shkëmbimet më të mëdha në botë për të blerë kriptovaluta, duke përdorur kodin tim të referimit EV6X8DW5, ose duke klikuar në këtë link: https://www.binance.com/it/register?ref=EV6X8DW5. Programi i referimit të Binance lejon lidhësin të zgjedhë zbritjen në përqindje të komisioneve të secilit transaksion që do të ndahet midis meje dhe jush. Unë zgjodha t'i ndaj ato në gjysmë, kështu që të dy kemi të drejtë për një zbritje prej 20% në komisione, përgjithmonë! Skenari fitim-fitues!

Dhe i kushtoj vëmendje të madhe. Unë nuk jam këshilltar financiar. Unë jam një i huaj që shkruaj në internet. Kurrë mos besoni gjithçka që lexoni. Bëni kërkimin tuaj. E di, ka pak kohë dhe është e vështirë, por ky udhëzues i shkurtër mund t'ju ndihmojë të nxjerrni veten në këtë botë.

Lexoni: Si t’i gjeni ato argumente që bëjnë X100 para se të jetë tepër vonë?

Investimi është i rrezikshëm dhe megjithëse mund të japë kthime shumë të larta në një kohë të shkurtër, ato mund t'i marrin ato po aq shpejt. Nëse doni të investoni, e vetmja pjesë që duhet vendosur është që ju të mund ta përballoni atë.

Shkon pa thënë se është një botë magjepsëse dhe për mendimin tim do të bëhet pjesë e jetës sonë me forcë. Pengesa kryesore është teknologjike, dhe ...