Aktualisht po shikoni Cilat koleksione të reja NFT do të vijnë në 2022?

Cilat koleksione të reja NFT do të vijnë në 2022?

Koha e leximit: <1 Minuto

Përgjigja është shumë e thjeshtë, Cazoo e ofron!

nft.cazoo.it ka lindur në fillim të vitit 2022 me kërkesë të vetë komunitetit, i cili gjithnjë e më shumë merrte kërkesa për bashkëpunim dhe kërkesa për krijimin e projekteve në komunitet. Cila mënyrë më e mirë për të eksploruar së bashku botën e Tokens jo të këmbyeshëm, të njohur më mirë si NFT?

Por kush duhet të jetë artisti që krijon këto vepra arti dixhitale? Një përgjigje tjetër e thjeshtë: të gjithë ne. Le të sigurohemi që të zgjedhim së bashku tiparet karakteristike, të votuara nga shumica, dhe të lëmë qendrën qendrore të kësaj bote të re dixhitale të jashtëzakonshme: teknologjinë ta krijojë atë.

Ndryshe nga sa supozojnë shumë, përdorimi i Inteligjencës Artificiale në botën e artit nuk dëshiron të imitojë vetë artistin dhe të errësojë praninë e tij. Jo, jam i bindur që AI në vend të kësaj e bën krijimin artistik të arritshëm për këdo, madje edhe për ata që nuk e konsiderojnë veten artistë.

Cazoo dëshiron t'i sjellë këto teknologji të reja për të gjithë.

Jetojmë në një epokë ku teknologjia dhe inteligjenca artificiale mund të përdoren në mënyra jashtëzakonisht kreative, fleksibël dhe të dobishme.

Kompjuterët janë jashtëzakonisht të shpejtë, të saktë dhe budallenj. Njerëzit janë tepër të ngadaltë, të pasaktë dhe të shkëlqyer. Së bashku ata janë një fuqi përtej imagjinatës.

Albert Einstein