Aktualisht jeni duke parë Binance NFT Marketplace Pjesa: Koleksione nga Andy Warhol, Salvador Dali

Binance NFT Marketplace: Koleksione nga Andy Warhol, Salvador Dalì

Koha e leximit: 2 minuti

GLI NFT (Token Jo-Kërpudhëse) ata kanë pushtuar botën. Nëse nuk jetoni në një shpellë, ku wifi kalon shumë keq, ju keni dëgjuar tashmë për këtë klasë të re të pasurive dixhitale.

Shkëmbimi Binance (këtu i lidhni për t'u pajtuar me zbritje komisioni! - si funksionon zbritja?) po fillon tregun e saj të shenjave jo të këndshëm sot, e enjte 24 qershor, me një ankand premium që do të paraqesë NFT të dy veprave të artit nga Andy Warhol dhe Salvador Dali.

Andy Warhol Tre Vetë Portrete Binance NFT
Andy Warhol Tre Vetë Portrete të Binance NFT

Ankandi, i titulluar "Zanafilla", do të shfaqë një NFT të "Tre Vetë-Portreteve" të Andy Warhol, si dhe një NFT të sapo dixhitalizuar të "Komedisë Hyjnore të Salvador Dalit: rifillo". Sipas një njoftimi për shtyp, tema e ankandit synon të përurojë "një valë të re të Rilindjes me NFT".

"Teknologjia NFT ka revolucionarizuar artin botëror përgjithmonë, sjellja e konceptit të pronësisë dixhitale në pronësinë gjatë gjithë jetës për herë të parë ”, thuhet në njoftimin për shtyp. "Ankandi" Zanafilla "përfaqëson këtë ide dhe mbart dy pjesë të vlefshme që përfaqësojnë periudhat e" erës së ndryshimit "në histori".

Ankandi do të paraqesë gjithashtu të parin "Kutia e Misterit”Of Binance NFT, një mënyrë e re për përdoruesit për të hyrë në NFT speciale. Çdo kuti është e garantuar të mbajë një NFT, dhe përmbajtja e saj mund të ndryshojë në gjë e rrallë. Koleksioni i parë Mystery Box do të përmbajë 16 karaktere “tokidoki”, lodra të frymëzuara nga stili i jetës japoneze, krijuar në 2006 nga artisti italian Simone Legno.

Ankandi është pjesë e programit të Binance të shpallur së fundmi "100 Krijuesit", i cili përmban 100 artistë të zgjedhur për të udhëhequr fillimin e tregut NFT. Vetëm këta krijues të zgjedhur do të jenë në gjendje të shesin veprat e tyre artistike në javën e parë pas fillimit të tregut.

Binance njoftoi se do të niste një treg për krijimin dhe tregtimin e NFT në fund të Prillit të këtij viti, duke e quajtur atë një "veprim strategjik" për të vazhduar më tej angazhimin e saj ndaj teknologjisë NFT.

“Ne synojmë të ndërtojmë platforma më e madhe e tregtisë NFT në botë duke shfrytëzuar zgjidhjet më të shpejta, më të lira dhe më të sigurta NFT të mundësuara nga infrastruktura blockchain dhe komuniteti Binance, ”tha një zëdhënës i kompanisë për The Block.

Të gjitha veprat e listuara mund të gjenden në Tregu i Binance NFT.

Ajo që shumë njerëz po pyesin është nëse kjo lëshim do të ndikojë në shenjën amtare të Binance, BNB. A do të rrisë entuziazmi pas këtij lançimi edhe vlerën e kësaj shenje?