Aktualisht jeni duke parë Binance: Transferimi i menjëhershëm i kredisë me transfertë bankare SEPA

Binance: Transferim i menjëhershëm i kredisë me transferimin e telave SEPA

Koha e leximit: 2 minuti

A është hera juaj e parë këtu? Cazoo, çfarë kënaqësie!

Binance tha se ka prezantuar një tipar të ri: SEPA i menjëhershëm. Ky shërbim është i disponueshëm 24/7 dhe i lejon përdoruesit të depozitoni menjëherë EUR nga llogaritë e tyre bankare SEPA në llogaritë e tyre Binance, dhe menjëherë tërheq EUR nga llogaria Binance në llogarinë bankare SEPA.

Përdoruesit mund të depozitojnë EUR përmes SEPA Instant në llogaritë e tyre të Binance me tarifë zero duke zgjedhur Blej Crypto> Depozitë Bankare> Depozitë Bankare / Kartë - Transfer Bankar (SEPA).

Kini kujdes sidoqoftë, nuk është i dedikuar për të gjithë:

  • Depozitat dhe tërheqjet e menjëhershme të SEPA në EUR janë në dispozicion vetëm për përdoruesit që kanë një llogari bankare brenda zonës SEPA dhe kanë kaluar verifikimin e identitetit në Binance.
  • Disa banka nuk e mbështesin SEPA Instant për momentin. Përdoruesit nga juridiksionet e pranueshme këshillohen të konsultohen me bankën në lidhje me disponueshmërinë e SEPA Instant dhe tarifat e mundshme të ngarkuara nga banka.
  • Shërbimi është i disponueshëm për depozitat dhe tërheqjet në EUR.
  • Binance nuk është përgjegjës për çdo vonesë kur përdoruesit bëjnë depozita ose tërheqje të menjëhershme të SEPA.

Nuk jeni pajtuar ende në Binance? A e bëni me kodin tim të referimit EV6X8DW5? Ju gjithashtu mund të klikoni këtu: regjistrohuni për të blerë kripto në Binance. Duke u regjistruar me këtë lidhje, ju do të keni komisionet me 10% të zbritura menjëherë, përgjithmonë.

Kodet e referimit janë krijuar për të inkurajuar njerëzit të regjistrohen në një strukturë peme. Alwaysshtë gjithmonë e çuditshme kur lexoni për këto gjëra, gjithmonë mendoni për një piradmid, i cili sugjeron një aktivitet që nuk është serioz dhe i paligjshëm. Në realitet bota ka ndryshuar: për shumë vite FaviJ ka përdorur gjithashtu referime, për shembull. Le të marrim YouTube si një shembull: për vite me radhë ai ka ndryshuar modelin e tij të fitimit duke e kaluar nga Të Ardhurat për (Mijë) Përshtypje në: në mes të përmbajtjes që botoni, bëni videon tuaj me sponsorin tuaj, vendosni kodin tuaj të referimit dhe dëshirat më të mira. Herët kur ata janë një këndoi Dylan!

Unë ju kujtoj: 20% zbritje në komisione, përgjithmonë!