Aktualisht po shikoni Bitcoin Pizza Day - Binance ofron 52.200 dollarë BTC Pizza

Dita e Pica Bitcoin - Binance ofron 52.200 dollarë Pizza BTC

Koha e leximit: 4 minuti

Ndodh çdo vit, Dita e Pica Bitcoin! A nuk e dini se çfarë është? Thatshtë ai përvjetor që është festuar që kur, më 18 maj 2010, një djalë në një forum pagoi për një pizza me 10.000 Bitcoins. Një gjysmë miliardë dollarë picë. panik. Ndiqni adresën për të gjetur mesazhi origjinal i përdoruesit laszlo. Komuniteti i internetit, i ëmbël dhe i kujdesshëm, feston Ditën e Pica Bitcoin çdo vit në 18 maj! Shpresoj që lazlo të jetë më i pasur se Scrooge Scrooge dhe se ai do të merret nga kjo lopatë.

Në çdo rast, Binance ka përgatitur një promovim të veçantë Collect & Win për të gjithë anëtarët e Binance që mbledhin me sukses pesë përbërësit e veçantë për të pjekur Pizza Bitcoin: në këtë mënyrë është e mundur të pretendosh pjesa e tyre e fondit të çmimeve 52.200 $ në BTC.

A është hera juaj e parë që lexoni në Cazoo? Mirëseardhje!

Unë transkriptoj shënime dhe kërkime nga bota e kriptos. Ky është qëllimi im. Që atëherë unë përdor Binance, nëse po mendoni të regjistroheni, ju kërkoj që ta bëni me kodin tim të referimit https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5 (ID-ja e referimit: EV6X8DW5) dhe ju do të keni 20% komisione të zbritura menjëherë, përgjithmonë. Pse jo?

Por nëse doni të regjistroheni, bëjeni në mënyrën tuaj, jo sepse ju thashë ose sepse dikush në YouTube e tha atë me lambo në vrimën e makinës së tij. Investimi gjithmonë përfshin rrezik. A ju kujtohet në vitin 1929 në shtetet e bashkuara? Manjatët që hidheshin nga rrokaqiejt ishin të gjithë investitorë. Ata luajtën shumë, kishin rrezikuar shumë dhe për këtë arsye mund të humbnin shumë. Por investimi duhet të jetë pothuajse shkencor, për mendimin tim sidomos në pjesën e planifikimit: nuk mund të investoni më shumë sesa mund të lejoni të humbni. Shtë një lojë e rrezikshme, duhet të dish të luash. Unë nuk jam këshilltar financiar dhe nuk do të merrja kurrë guximin t'ju këshilloja të shpenzoni paratë tuaja.

Unë transkriptoj shënimet e mia, kjo është e gjitha. Unë mund ta bëja atë në një bllok shënimesh, në një moleskine, të vihesha nën një pemë si Goethe dhe ta mbaja këtë informacion për veten time. Por unë kryesisht e studiova këtë informacion në internet .. është koha të kthej diçka. Nëse këto fjalë të miat janë të dobishme për ju, unë jam i lumtur. Por mos investoni asgjë sepse dikush në internet e rekomandon atë.

përmbajtje

Kryerja Hyrja në Binance për të kontrolluar përbërësit e marrë

Rregullat dhe Periudha e veprimtarisë

Periudha e tregtimit shkon nga 19 maj 00:00 AM (UTC) deri më 25 maj 2021 11:59 PM (UTC).

Çmimi i Bakers të Ri: 50 dollarë secili (200 fitues gjithsej)

Të gjithë përdoruesit e kualifikuar që sregjistroj një llogari Binance gjatë periudhës së aktivitetit dhe gatuaj pica Bitcoin (duke mbledhur me sukses të pesë përbërësit e veçantë) do të keni mundësinë të fitoni 50 dollarë në shenjat BTC përmes barazimit me fat (Vizatimi me fat - https://www.binance.com/en/support/faq/fd462f034aed44439ef6c636b9aaf345).

Shpërblim për bukëpjekësit me fat: 20.000 dollarë për të fituar! (Gjithsej 20 fitues)

Të gjithë përdoruesit e kualifikuar (duke përjashtuar fituesit e New Baker Reward) që gatuan me sukses Pizza Bitcoin (duke mbledhur pesë përbërësit e veçantë) gjatë periudhës së aktivitetit do të kenë një shans për të fituar $ 1.000 në shenjat e BTC përmes Vizatim me fat.

Askush nuk e humb çmimin: Kërkoni pjesën tuaj prej 22.200 $ në fondin e çmimeve BTC

Të gjithë përdoruesit e kualifikuar që nuk fitojnë Shpërblimin e Bakers të Ri ose Lucky Bakers Reward do të ndajnë një fond çmimesh prej 22.200 $ në BTC. Pjesa e shpërblimit do të llogaritet bazuar në vëllimin proporcional të tregtimit të secilit Përdorues të Kualifikuar në krahasim me vëllimin e përgjithshëm të tregtimit të të gjithë Përdoruesve të Kualifikuar.
Llogaritja e shpërblimit
Shpërblimi BTC për secilin përdorues të kualifikuar është e barabartë me këtë formulë: (vëllimi total efektiv i tregtimit të secilit përdorues / vëllimi total efektiv i tregtimit të të gjithë përdoruesve të kualifikuar) * Çmimi total prej 22.200 $ në BTC

Çmimi në Binance 2021 Bitcoin Pizza Day NFT edicion i kufizuar

Të gjithë përdoruesit e kualifikuar që mbledhin të pesë përbërësit e veçantë dhe pjekin Bitcoin Pizza gjatë periudhës aktive do të jenë të ligjshëm për një tërheqje me fat. Njëzet e dy fitues do të tërhiqen me short dhe do të jenë në gjendje të marrin një nga edicionet e kufizuara NFT deri në 22 korrik 1 (UTC), pas Tregu zyrtar i Binance NFT do të jetë i drejtpërdrejtë.

Si fiton?

Mblidhni të pesë përbërësit e veçantë nëfaqe e aktivitetit (faqja e aktivitetit) për të pjekur Pica Bitcoin. Pasi të bëhet, ju jeni të garantuar të fitoni një pjesë prej 52.200 dollarë në BTC! Sy i vërtetë, Binance nuk shpjegon se çfarë është kjo pjesë. Ndoshta është 0,0004%, por siç tha gjyshja ime "më mirë se një kuti kartoni në vezë është një kuti kartoni di vezët ".

Si mund t’i mbledh përbërësit?

Përfundoni një tregti të të paktën 100 USDT në çiftet e kualifikuara BTC / USDT vend dhe me diferencë;
OSE të paktën 3.000 USDT ose BUSD në çiftet e kualifikimit të tregtisë E ardhmja USDⓈ-M;
OSE të paktën 30 kontrata në çifte tregtare të kualifikuara E ardhmja e monedhës-M.

Pas çdo transaksioni të kualifikuar më lart, përdoruesi mund të shkojë në faqe e aktivitetit (https://www.binance.com/sq/activity/collect) për të zhbllokuar një përbërës të rastësishëm.

Ndani në mediat sociale për të marrë më shumë përbërës

Ndani përbërësit tuaj të humbur në mediat sociale dhe kërkoni miqtë tuaj që t'ju dërgojnë shtesat e tyre!

Ndani përbërësit tuaj shtesë në mediat sociale dhe tregtoni ato me ato që ju nevojiten për gatim pica e përsosur Bitcoin.

Termini e condizioni

Kushtet dhe kushtet mund të kontrollohen mbi Binance.