Aktualisht po shikoni Cili është aplikacioni më i mirë për blerjen e kriptomonedhave?

Cili është aplikacioni më i mirë për blerjen e kriptovalutave?

Koha e leximit: 4 minuti

Nëse jeni larg shtëpisë dhe doni të menaxhoni investimet tuaja të ardhshme të kriptomonedhës, do t'ju duhet njëaplikacion për të blerë dhe shitur kriptovaluta të përdoret përmes smartphone-it tuaj. Çfarë do të thotë të blesh kriptovalutë? Përmes parave tuaja fizike mund të blini monedhën virtuale (Bitcoin, Dogecoin, etj.), Një monedhë kriptografike vlera e së cilës përcaktohet nga koncepte shumë komplekse, gjë që e bën atë shumë i paqëndrueshëm. Nëse çmimi i kriptovalutës që keni blerë rritet, ju mund të rishitni kriptovalutën për vlerë të shtuar dhe të futni përsëri investimin tuaj me më shumë likuiditet se më parë.

Nëse kjo është hera juaj e parë që lexoni këto rreshta, mirë që u njohëm.

Këtu ne flasim me Cazoo në lidhje me botën e kripto, duke ndarë shënime dhe copa në internet. Isshtë alternativa për ta bërë atë me stilolaps dhe letër dhe më lejon të ndihmoj ata si unë, ndërsa isha duke zbuluar se si funksiononte kjo botë, duke skanuar rrjetën me shpresën për të gjetur dikë që mund të fliste. pirja.

Importantshtë e rëndësishme të kuptohet se investimi në kriptovaluta është i rrezikshëm, sepse duhet të keni trajnim bazë për të deshifruar grafikët dhe luhatjet. Gjithashtu, kapitali juaj mund të vihet në rrezik nëse vlera e kriptovalutës që keni blerë shembet. Unë nuk jam këshilltar financiar dhe kurrë nuk do t'ju këshilloja se si t’i shpenzoni paratë tuaja. Gjyshja, e cila vuri paratë nën dyshek, nuk gaboi. Nga ana tjetër, a jemi të sigurt që bankave mund t'u besohet? Mos gabo atë që them, ose atë që të tjerët thonë për këshilla - bëj kërkimin tënd.

Le të kthehemi tek ne. Ju dëshironi të blini një monedhë kriptomonedhe. Ju e blini dhe pastaj shembet .. pse mund të shembet? Ka shumë arsye, dhe ato kryesore janë: për shkak se funksionon shumë monedhë virtuale (prandaj zhvlerësohet), nuk kërkohet më (pra nuk ka kërkesë), për shkak të rrethanave politike (siç ndodh edhe për investimet në monedha fizike) ose për ndërprerje, të cilat nuk lejojnë një analizë precize të tregut.

Një gjë që mund t'ju ndihmojë është të gjurmoni tregun nga telefoni juaj. Ju duhet aplikacioni më i mirë për të blerë kriptovaluta për të qenë në gjendje të monitoroni investimet tuaja dhe të zbuloni nëse diçka nuk është në rregull edhe nëse nuk jeni para PC. Zgjidhja më e mirë është Binance.

përmbajtje

Aplikacioni më i mirë për të blerë kriptovaluta

Me aplikacionin Binance është e lehtë për të blerë kriptovaluta dhe mund të investoni me siguri më të madhe. Në fakt, në smartphone-in tuaj Android ose iPhone, ju mund të keni të gjitha të dhënat në lidhje me kriptovalutën që keni blerë dhe për të tjerët në dispozicion në kohë reale.

Aplikacioni është i disponueshëm në Faqja zyrtare e Binance dhe në Dyqanin zyrtar të Play për Android dhe App Store për iPhone. Mund të përdoret gjithashtu në tableta dhe iPad, në varësi të sistemit operativ që përdorni, gjithmonë i shkarkueshëm nga dyqanet zyrtare. Përveç kësaj, aplikacioni është i lidhur me platformën e shkëmbimit Binance. Kjo do të thotë se, nëse jeni regjistruar në sit, mund të përdorni të njëjtat kredenciale në aplikacion. 

Kur investoni në kriptovaluta, një nga rreziqet me të cilat përballeni është ai i merrni të dhëna të falsifikuara për shkak të një sulmi piraterie ose një problemi teknik. Me aplikacionin Binance, ky rrezik eliminohet! Në fakt, përveç monitorimit të vazhdueshëm nga platforma e shkëmbimit, aplikacioni është gjithashtu plotësisht i sigurt dhe garanton privatësi absolute, të plotë me një portofol që do të menaxhohet drejtpërdrejt në profilin tuaj për shkëmbimet e kriptovalutave.

Aplikacioni është po aq i sigurt sa platforma e shkëmbimit, dhe gjithashtu ka të njëjtat komisione. Ju nuk do të paguani më shumë sepse po menaxhoni gjithçka nga aplikacioni. Komisioni është 0,2% e shumës që zhvendoset. Ju dëshironi të keni një zbritje prej 20% në këto komisione për çdo tregti që do të bëni? Regjistrohuni me këtë lidhjen time të referimit https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5!

Çfarë është Binance

Binance është një platformë shkëmbimi për blerjen dhe shitjen e kriptovalutave. Brenda, paratë fizike përdoren vetëm për të filluar dhe për të tërhequr, por operacionet kryhen përmes kriptovalutës.

Individët mund të krijojnë kriptomonedhën e tyre në Binance, duke përdorur procesin ICO të pranishëm në platformë. Dhe programi i fillimit të inkubacionit bën të mundur arritjen kriptovalutat e brezit të ri para të tjerëve.

E gjithë kjo është gjithashtu në dispozicion në aplikacion. Për të hapur një llogari në aplikacioni më i mirë për të blerë kriptovaluta, thjesht shkoni te aplikacioni dhe zgjidhni opsionin "Regjistrohuni". Duke plotësuar fushat e kërkuara për tu identifikuar dhe duke pranuar termat dhe kushtet e shërbimit (dhe futni lidhjen e referimit EV6X8DW5 për të marrë zbritjen. Por a e kam thënë tashmë atë?). Ju do të merrni një kod përmes emailit, të cilin do të duhet ta kopjoni dhe ngjisni në aplikacion për të verifikuar që ishit ju që u regjistruat. Në këtë pikë, ju do të keni mundësi të përdorni profilin tuaj me kredencialet e futura kur të regjistroheni.

Binance, duke qenë një Exchange i centralizuar, kërkon dokumente identiteti për të garantuar privatësinë tuaj dhe për të mbrojtur të dhënat tuaja personale. Kështu, platforma ka sigurinë që ju do të jeni në përputhje me rregulloret për tregun (si p.sh. mosha për shembull) dhe se në të vërtetë jeni ju që tregtoni në llogarinë tuaj. Vetëm një pamje nga ekrani i dokumentit të identitetit dhe një verifikim me një teknikë shumë të përparuar të njohjes së fytyrës dhe procedura do të jetë e plotë.

Për të lidhur portofolin tuaj me llogarinë tuaj dhe kështu të filloni të investoni me aplikacionin e kriptomonedhës, thjesht shkoni në llogarinë tuaj pasi të keni hyrë. Metodat e pagesës të pranuara nga platforma janë:

 • kartë Krediti;
 • transferim;
 • Tregtimi i P2P;
 • gjendja e parave të gatshme;
 • sistemet e pagesave të palëve të treta.

Monedhat më të rëndësishme virtuale të pranishme në aplikacionin Binance janë:

 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Litecoin (LTC);
 • XRP
 • NEO;
 • EOS;
 • DASH;
 • Zcash (KZZ);
 • Cardano (ADA);
 • Monero (XMR);
 • Valët;
 • Kozmos (ATOM);
 • Lumens Yjor (XLM);
 • Ontologji (ONT);
 • IOTA

Në përgjithësi, ka 500 kriptovaluta të disponueshme. Për të rritur sigurinë e llogarisë tuaj, mund të kërkoni vërtetimin me dy faktorë të 2FA, dhe unë ju këshilloj fuqimisht ta bëni këtë. Dhe gjithmonë bëje atë, edhe kur regjistrohesh në Amazon! Me vërtetimin me dy faktorë, pas fjalëkalimit do të keni një kod të dytë për të futur, i cili do t'i dërgohet smartphone-it tuaj, para se të regjistroheni, ose të cilin do ta gjeneroni nga një aplikacion i gjenerimit të kodit si p.sh. Autentifikuesi i Google. Jo, por seriozisht, edhe në Netflix! Kudo!

Sidoqoftë, nga llogaria brenda Aplikacionit Binance mund të kontrolloni historikun e të gjitha transaksioneve të blerjeve tuaja të kriptomonedhës dhe që ka të bëjë me të gjitha depozitat. Binance nuk ngarkon asnjë tarifë tërheqjeje, qoftë në aplikacion ose në faqen e internetit.

Për të filluar me aplikacioni më i mirë për të blerë kriptovaluta, ju vetëm duhet të regjistrohem, pastaj shkarkoni Binance nga dyqanet zyrtare dhe hyni në këtë botë, në këtë periudhë historike inovative.