Aktualisht po shikoni ofertën e futbollit: ndërroni fiat dhe shpërndajeni. Çmimi Pool: 50.000 BUSD me Binance

Oferta e futbollit: ndërroni fiat dhe ndajeni. Çmimi i Pishinës: 50.000 BUSD me Binance

Koha e leximit: 2 minuti

TL: DR Binance nis një konkurs të ri, Kampionatin e Futbollit. Kush tregton më shumë fiton më shumë BUSD.

Për të festuar finalet e Copa America dhe EURO Cup, si dhe frymën konkurruese të futbollit, Binance po fillon një garë tregtare fiat me një çmim prej 50.000 BUSD.

A jeni i interesuar të merrni pjesë? Epo, jini shumë të kujdesshëm. Çdo gjë që lexoni këtu nuk ka asnjë lidhje me këshillat financiare, janë vetëm llogari faktike. Binance e bën këtë gjë. Mos harroni se tregtia është shumë e rrezikshme.

përmbajtje

Periudha e promovimit

Nga 2021-07-06 09:00 AM (UTC) deri në 2021-07-12 11:59 PM (UTC)

Të gjithë përdoruesit VIP 0 (shumica prej nesh të gjithë) dhe VIP 1 që kryejnë me sukses të gjitha detyrat e mëposhtme do të ndajnë në mënyrë të barabartë një fond çmimesh prej 10.000 BUSD:

  • Tregtoni një minimum prej 200 $ në BRL, EUR ose RUB
  • Tregoni pjesëmarrjen tuaj duke paraqitur Binance UID tuaj në këtë modul

10.000 pjesëmarrësit kryesorë të kualifikuar të renditur në kohën e dorëzimit të UID-ve të Binance do të marrin nga 1 BUSD secili. Nëse ka më pak se 10.000 pjesëmarrës të kualifikuar, fondi i çmimeve 10.000 BUSD do të ndahet në mënyrë të barabartë.

Tregtoni më shumë, fitoni më shumë

Çmimi prej 40.000 BUSD do të jetë ekskluziv për 100 tregtarët e parë sipas vëllimit të përgjithshëm të tregtisë (përfshirë tregtinë) në çiftet tregtare EUR, RUB dhe BRL gjatë periudhës së konkurrencës.

Shpërndarja e çmimit do të bëhet sipas tabelës më poshtë:

Renditja e përdoruesveShtypni në BUSD
Nga 1 në 10$ 18.000 * Ndarur sipas vëllimit
Nga 11-të në 50-të400 dollarë secili
Nga 51 në 100120 dollarë secili
Tabela e çmimeve të nismës Kampionati i Futbollit Binance

* Shpërblimet për 10 fituesit më të mirë do të ndahen bazuar në vëllimin e përgjithshëm të tregtimit të secilit përdorues në proporcion me vëllimin e përgjithshëm tregtar të 10 përdoruesve më të mirë gjatë periudhës së konkurrencës.

Nuk keni EUR, RUB dhe BRL?

Blini ato ora!


Termini e condizioni

Blah blah blah.

Nëse doni ta lexoni këtë pappardella, shkoni te faqe e dedikuar e konkursit.