Aktualisht po shikoni Si të jepni bujqësi me shkëmbim të lëngjeve në Binance

Si të jepni bujqësi me Liquid Swap on Binance

Koha e leximit: 2 minuti

Mirësevini ose mirëpriteni, nëse kjo është hera juaj e parë që më lexoni. Nëse jeni duke kërkuar për një artikull më të azhurnuar dhe më të detajuar, ju mund të shkoni në këtë faqe.

Këtu në cazoo qëllimi im është të mësoj përmendësh, duke e shkruar atë, informacionin që mbledh çdo ditë në internet. Ndarja është interesante: Unë e bëj atë në internet në vend të një bllok shënimesh, sepse mësoj të njëjtat gjëra duke lexuar njerëz që bëjnë të njëjtën gjë.

Siç thonë të gjithë unë nuk jam këshilltarët financiarë ndoshta ia vlen të mbulosh prapanicën tënde, dhe pastaj do ta them edhe unë: Unë nuk jam këshilltar financiar, Unë nuk po ju tregoj se si të investoni paratë tuaja dhe kurrë nuk do t'ia lejoja vetes.

Në një artikull 16/03, Binance filloi të flasë për Yeald Farmic në Liquid Swap. Si e bën atë?

Gjëja e parë është të hyni në Binance.com, pastaj klikoni në Financa - dhe nga menuja zbritëse zgjidhni Shkëmbim i lëngshëm, në mënyrë që të hyni në faqen kryesore të Ndërrimit të Lëngut.

Në menunë gjysmë të fshehur në krye klikoni Pjesa ime për të hyrë në faqen kushtuar pjesës tuaj.

Në ekran do të shihni dy kuti: ajo në të majtë tregon pjesën tuaj, ajo në të djathtë çmimet tuaja për të kërkuar. Me çelësin Pretendo të gjitha është e mundur të merrni shpërblimet direkt në portofolin tuaj: shpërblimet tuaja të bujqësisë së rendimentit BNB janë transferuar në llogarinë tuaj Spot.

Shënim:

Shpërblimet e bujqësisë së rendimentit azhurnohen çdo orë; klikoni çdo orë për të marrë shpërblime të shenjës BNB!

Shpërblimet për orë për përdoruesit e bujqësisë së rendimentit llogariten bazuar në këtë metrikë:

pjesëmarrja në pishinë SHUM SHUM NGA primet totale të prodhimeve për orë në bujqësi në grupin e likuiditetit

Gëzuar Bujqësinë!

Nëse dëshironi të regjistroheni në Binance mund ta bëni me lidhjen time, klikuar këtu.