Aktualisht jeni duke parë Si të Margin Trading (me LEVERAGE) në Binance?

Si bëhet Margin Trading (me LEVA) mbi Binance?

Koha e leximit: <1 Minuto

Çfarë është tregtimi i marzheve, çfarë do të thotë të bësh tregti me marzhe në Binance? Para së gjithash ju duhet të hapni një portofol tregtar marzhi ku shkoni të depozitoni, saktësisht, marzhin, dhe gjithashtu do t'ju duhet të shkoni në të marrë një kredi për veprojnë në merr, të shkojmë gjatë ose të shkojmë shkurt, pastaj të blejmë sepse jemi të bindur se çmimi do të rritet, ose të shesim sepse jemi të bindur që do të ulet.

Pika e parë: askush nuk dëshiron borxh, dhe kjo teknikë të detyron të marrësh një hua që do të duhet ta shlyesh me interes.

Pika e dytë: niveli i rrezikut është tepër i lartë. Unë i shkruaj këto shënime për të memorizuar hapat dhe teknikën, por vetëm tregtarët me përvojë duhet të përdorin këtë lloj operacioni.

Vjen së shpejti.