Aktualisht po shikoni zbritjen e tarifës së Binance

Zbritje në tarifat e Binance

Koha e leximit: <1 Minuto

Çdo tregti, çdo operacion financiar që kryhet në Binance, Shkëmbimi më i madh në botë sot, ka një kosto, një komision, një tarifë. Nëse nuk jeni regjistruar tashmë në këtë Exchange mund ta bëni me kodin tim të referimit https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5 (ID-ja e referimit: EV6X8DW5) dhe ju do të keni 20% komisione të zbritura menjëherë, përgjithmonë. Pse jo?

Binance ishte një fushë nisje për mua, veçanërisht për të zbuluar Zinxhir i zgjuar Binance dhe dapps e saj DeFi. Nëse mamaja ime do ta lexonte këtë fjali ajo do të thoshte: "A po tallesh me mua?". Nëse edhe ju po pyesni veten, ndiqni lidhjen e mësipërme në të gjelbër për të kuptuar se çfarë është dhe si funksionon.

Nëse jeni i apasionuar pas Crypto e dini që të gjithë ata që flasin për të thonë: Unë nuk jam këshilltar financiar! Paralajmërim! Prandaj, edhe këtë ta them ty dhe ki kujdes: Unë nuk jam këshilltar financiar. Unë nuk jap asnjë këshillë se si të investoni paratë tuaja, nuk premtoj pavarësinë tuaj ekonomike ose një Lambo në vrimën e makinës. Investimi gjithmonë përfshin rreziqe, dhe duhet të jeni të vetëdijshëm plotësisht për to.