Aktualisht po shikoni përditësimin e Metamask: Ndërroni zinxhirin inteligjent Binance direkt nga portofoli i Metamask

Azhurnimi i Metamask: Ndërroni Zinxhirin e Zgjuar të Binance direkt nga portofoli i Metamask

Koha e leximit: <1 Minuto

Azhurnimi i fundit i Metamask e bën jetën më të lehtë për dashamirët e Zinxhirit të zgjuar Binance: tani është e mundur të shkëmbehen shenja direkt nga desktopi ose portofoli celular. Tipari Swap kombinon të dhëna nga grumbulluesit e decentralizuar të shkëmbimit, krijuesit e tregut dhe DEX për të siguruar që ju të merrni çmimin më të mirë me tarifat më të ulëta të rrjetit.

Metamask, portofoli më i mirë për DeFi

Çelësi Swap, i vendosur poshtë bilancit tonë të portofolit, siguron që ju gjithmonë të keni qasje në zgjedhjen më të gjerë të shenjave dhe çmimet më konkurruese, duke siguruar çmime nga grumbulluesit e shumtë dhe prodhuesit individualë të tregut në një vend. Një tarifë shërbimi prej 0,875% është e integruar automatikisht në secilën kuotë, e cila mbështet zhvillimin e vazhdueshëm për ta bërë MetaMask edhe më të mirë.

Shkëmbime çelësash brenda Metamask, pasi të ishin lidhur me Zinxhirin Smart

Metamask është vërtet Portofolin më të mirë për DeFi. Sikur të kisha kohë ta mbaroja atë artikull ... ..

Ju duhet të kaloni nga Binance Smart Zinxhiri në Binance me Metamask. Ju mund të përdorni Urën Binance. Ju e gjeni atë përshkruar edhe këtu.