Aktualisht po shikoni Elon Musk në SNL duke folur për Dogecoin, dhe doge shembet (8 maj 2021)

Elon Musk në SNL flet për Dogecoin dhe doge shembet (8 maj 2021)

Koha e leximit: 2 minuti

Elon Musk, CEO i Tesla dhe SpaceX, dy kompani të suksesshme të epokës sonë teknologjike, ishte një bashkë-nikoqir (bashkëprezantues) i episodit të shfaqjes së famshme komike amerikane Saturday Night Live. Episodi u transmetua në mbrëmjen e 8 majit, në orën 5.30 me kohën italiane.

Elon Musk dhe nëna në SNL
Elon Musk dhe nëna Maye Musk

Padyshim, si një mbështetës i shkëlqyeshëm, ai ka deklaruar ditët e fundit se ai gjithashtu do të kishte folur për Dogecoin, memet e preferuara të kriptovalutave të të gjithëve. Dhe të gjithë menduan se 🚀

Në vend të kësaj, tabela është e pamëshirshme: Çmimi i Dogecoin filloi të bjerë sapo mbaroi monologu i saj, me një shandan të bukur të kuqe, duke shkuar nga 0,66 dollarë në 0,53 dollarë brenda një ore.

Gjatë një prej segmenteve më të famshëm të shfaqjes, Legjenda Weekend Update e organizuar historikisht nga personazhe mitikë si Norm McDonald, Musk u prezantua si shkencëtari i pakapshëm financiar i shfaqjes, Lloyd Ostertag, dhe iu kërkua të shpjegonte saktësisht se çfarë është Dogecoin.

"Faleminderit Michael, më thirr The Dogefather", i tha Musk Michael Che.

"(Dogecoin) filloi si një shaka e bazuar në meme në internet, por tani ajo ka marrë hov në një mënyrë shumë reale," shpjegoi Musk.

I cili më pas e pyeti vazhdimisht Musk se çfarë ishte në të vërtetë, duke nxjerrë një xhep dollar nga xhepi i tij dhe duke e tundur nën hundën e Musk, madje duke e pyetur nëse kriptomonedha ishte e vërtetë.

"Asshtë po aq i vërtetë sa ai dollar", tha Musk.

Colin Jost u hodh në veprim, madje duke pyetur se çfarë ishte Dogecoin në të vërtetë.

"Theshtë e ardhmja e monedhës, është një mjet financiar i pandalshëm që do të marrë botën", tha Musk.

Dhe kur shpjegoi se kriptovalutat mund të shkëmbehen me para, Che tha, "Oh, është një bujë". (është një ngutje!)

"Po, është një bujë", tha një Musk duke qeshur ndërsa bërtiste "në hënë!" (Për në hënë! 🚀)

Dëshironi ta shihni videon? Ja ku eshte: