Anjeun ayeuna ningali Binance Coin (BNB) - token asli tina bursa crypto panggedéna di dunya

Binance Coin (BNB): Tanda asli tina bursa crypto panggedéna di dunya

Waktos maca: 10 menit

Binance éta nuju ngarah kana sababaraha rupa. Salian ti ékspansi na kana pasar, aranjeunna ogé mekarkeun pangembangan protokol ku ngenalkeun koin Binance asli na, BNB Binance Coin, dina taun ayeuna anu téknologi jauh.

Naon koin Binance?

Binance Coin (BNB) seueur hal. Token utiliti anu dianggo pikeun dagang cryptocurrency, protokol pangwangunan pikeun nyiptakeun dApps sareng ngaluarkeun token, koin "hadiah" anu nyayogikeun duanana HODL (nyepeng crypto tanpa ngicalna) bahkan ngicalna. Nyoko kana BNB naék dina tingkat anu sami sareng Bursa nyalira.

Naha aya kasempetan yén pertumbuhan ieu bakal ngirangan sareng BNB bakal janten token anu kirang dianggo? Dina artikel review koin Binance ieu kuring bakal nyobian ngadidik anjeun ngeunaan éta. Kami ogé bakal ningali kana poténsial harga jangka panjang sareng prospek pertumbuhan BNB.

eusi

Naon Binance?

Sateuacan urang tiasa masihan anjeun ideu ngeunaan naon koin Binance, hayu urang gancang tingali di Exchange ti mana éta dikaluarkeun. Binance ayeuna janten bursa cryptocurrency panggedéna di planét, kalayan volume perdagangan ampir $ 1 milyar unggal dintenna. Upami urang mikir yén éta lahir ngan di tengah taun 2017 .. tanggal 14 Juli 2017 janten pas. Anjeun ngadaptarkeun Binance gratis, sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta tina tautan ieu pikeun meunangkeun Diskon 20% dina komisi, salamina.

Naon Binance Coin (BNB)?

Koin Binance (Binance Coin) mangrupikeun token anu dianggo dina platform Binance, janten sanaos didagangkeun di pasar sareng nilai na turun naek, sacara tradisional naon anu bakal dianggap salaku mata uang naon waé, sapertos Euro atanapi Bitcoin. Kagunaanna fleksibel pisan, teu kabeneran harga na terus ningkat.

Sumber: Blog Binance

Binance Coin mangrupikeun salah sahiji seueur altcoin, sareng nalika didamelna didasarkeun kana standar ERC-20, nganggo Jaringan Ethereum sareng blok na. Kedah diémutan, sabab éta artos koin ogé nuturkeun aturan anu diatur ku masarakat pikeun ngatur blokchain Ethereum. Anu langkung penting, Nanging, éta ngamungkinkeun Binance Coin nguntungkeun tina stabilitas sareng kaamanan yén blokchain sareng jaringan Ethereum parantos nyiptakeun waktos. Anjeun moal hariwang ngeunaan koin anjeun anu dipaling dina sababaraha serangan sabab éta kajaga, diwangun dina Ethereum.

Sadayana robih dina April 2019, nalika Binance parantos mindahkeun BNB ka sorangan mainnet. Dina waktos éta, aranjeunna ogé ngaduruk 5 juta token ERC-20 BNB sareng masihan jumlah token BEB-2 asli BNB kana dompetna.

Jaman harita Binance ngadorong para pangguna pikeun ngarobih token BNB ERC-20 janten token BEP-2 asli, tapi kanggo ayeuna Binance masih ngadukung token ERC-20 sareng pangguna masih tiasa ngarobih kana token BEP. 2, sanaos éta henteu langkung mungkin pikeun mundur token ERC-20.

The Binance Blockchain

Binance's Blockchain ogé fleksibel pisan: éta nyiptakeun token anyar pikeun ngadigitalkeun aset anu tos aya, ngirim, nampi, mint atanapi ngabeuleum, freeze atanapi muka blokir token.

Anjeun ogé tiasa nonton pasar DEX pikeun mastikeun harga sareng kagiatan pasar aset-aset tinangtu, ngajalajah riwayat transaksi sareng blok dina blok, via Binance Chain Explorer.

Henteu kakantun yén anjeun ogé tiasa nambihan data Binance Chain sanés ngalangkungan pinuh node API, ngembangkeun alat sareng aplikasi pikeun ngabantosan pangguna nganggo Binance Chain sareng Binance DEX sareng, tangtosna, ngirim sareng nampi token BNB.

Sumber: Blog Binance

The Binance Chain ngagunakeun vérsi anu dirobih tina konséndensi Tendermint BFT. Tendermint didamel kanggo dianggo dina Jaringan kosmos sareng nganggo arsitéktur modular pikeun ngahontal sababaraha tujuan, kalebet penyediaan jaringan sareng tingkat konsensus blok, saolah-olah éta mangrupikeun platform dimana aplikasi desentralisasi anu béda tiasa diwangun.

Tujuan utama pikeun desain Chain Binance nyaéta:

  • Teu aya hak asuh dana: padagang ngajaga kontrol konci swasta sareng dana na.
  • Kinerja tinggi: latency low, throughput tinggi (bandwidth anu diukur saleresna) pikeun basis pangguna anu ageung sareng perdagangan likuiditas anu luhur. Tujuan pikeun kali tina 1 detik per blok, sareng 1 konfirmasi tina finality (jaminan yén transaksi moal dirobah).
  • Biaya murah: boh dina komisi boh dina biaya likuiditas.
  • Pangalaman pangguna saderhana: sakumaha ramah sakumaha Binance.com.
  • Dagang adil: ngaleutikan hareup-ngajalankeun saloba mungkin.
  • Évolusi: tiasa ngembangkeun pamutahiran kontinyu tina téknologi, arsitéktur sareng ideu.

Kumaha cara BNB?

Henteu lepat naroskeun naon kanggo Binance Coin, kumargi sanés mata uang. Salaku token anu dianggo dina platform Binance, éta ngagaduhan tujuan anu sangat berharga. Émut yén Binance ngeusi biaya dagang pikeun unggal transaksi anjeun.

Kumaha upami lirén mayar biaya transaksi? Kalayan Koin Binance anjeun tiasa, sabab ieu anu dianggo pikeun, mayar komisi di bursa Binance.

Daripada mayar biaya $ 1 kanggo unggal $ 1.000 anjeun dagang (anu saleresna tiasa nambihan sareng janten jumlah anu teu tiasa dipertimbangkeun pikeun padagang aktip), anjeun ngan saukur tiasa nganggo koin Binance kanggo nutupan biaya. Hal ieu ngajantenkeun Koin Binance penting pisan sareng berharga pikeun padagang dina bursa Binance.

Kieu persis kumaha jalanna: Binance bakal ngirangan biaya dagang pikeun anu hoyong nganggo koin Binance nalika dagang, salami lima taun munggaran. Sareng aya sistem komisi skala ngageser, Janten dina taun munggaran anjeun tiasa kéngingkeun diskon 50% komisi anjeun nganggo Binance Coin.

Diskon ngeunaan biaya dagang pikeun anu gaduh BNB. Sumber: Binance

Diskon diturunkeun unggal taun, janten dina taun kadua diskon 25%, dina taun katilu 12,5%, dina taun kaopat 6,75% sareng taun kalima sareng taun kamari diskon dihapus.

Diskon ieu sacara otomatis diitung sareng dikurangan upami anjeun ngagaduhan koin Binance dina dompét tukeur anjeun. Upami anjeun henteu hoyong nganggo koin Binance anjeun pikeun nutup biaya, anjeun ogé tiasa gampang nganonaktipkeun fitur ieu.

Tapi…. tapi upami diskon teras-terasan turun, naha tokenna moal ngagaduhan nilai tungtungna?

Kusabab beuki seueur jalma anu katarik ku bursa Binance aranjeunna bakal nyangking seueur artos ka koin, tapi pendiri Binance ogé mendakan solusi anu sanés pikeun nyegah nilai token tina turunna.

BNB Koin Kaduruk

Unggal kuartal aranjeunna nyandak 20% kauntunganana tina komisi sareng nganggona kanggo mésér koin sareng "ngaduruk" atanapi ngancurkeunana.

Burn ieu parantos kajantenan 14 kali, kalayan pembakaran terakhir kajadian tanggal 19 Januari 2021, sareng éta anu paling luhur anu kantos kacatet, dimana 3,6 juta token BNB musnah. Anu kadua panggedéna nyaéta tanggal 15 April 2018, nalika Binance ngabakar 2.220.314 BNB.

Ku nyandak koin tina sirkulasi, Binance ngajantenkeun koin sésa langkung berharga. Ieu bakal terus kajadian dugi ka satengah tina suplai koin, atanapi 100 juta BNB, parantos musnah.

Ku analisa bagan BNB anjeun bakal ningali yén harga koin naék unggal-unggal ngabeuleum (kajantenan pertama kalina, sabab anjeun henteu terang éta bakal datang).

Binance ngarayakeun kaduruk kadalapan. Sumber: Blog Binance

Binance Launchpad

Launchpad mangrupikeun usulan anu pikaresepeun anu diluncurkeun ku Binance henteu lami pisan. Ieu mangrupikeun platform ngaluarkeun token anu janten alternatif Binance pikeun Etheruem ICO. Éta bakal ngamungkinkeun proyék-proyék énggal ngaluarkeun tokenna langsung dina Launchpad.

Ieu ogé penting pisan pikeun Binance Coin (BNB) sabab éta bakal dipaké salaku token pituin dina masalah. Sakumaha ICO parantos naékkeun ETH dina penjualan anu didukung ku Ethereum, BNB bakal ditukeurkeun pikeun token anu dikaluarkeun ku proyék penggalangan dana.

Téhnik ieu parantos dianggo sacara épéktip sareng BitTorrent Token (BTT). Paménta éta kuat pisan yén sadayana jual réngsé kirang ti 20 menit. Aya ogé naékna harga BNB anyar-anyar ieu nalika janten terang yén proyék sanésna bakal nganggo Launchpad pikeun ngaluarkeun tokensna: proyék Fetch.ai. Ieu mangrupikeun konfirmasi langkung jauh yén kagiatan di sakuliling Launchpad tiasa naékkeun paménta koin BNB: sabab seueur pangguna anu hoyong ngamankeun BNB pikeun nanem modal di Fetch.ai, aranjeunna teras mésér BNB pikeun ngalakukeun éta.

DEX Binance

Sanaos Binance mangrupikeun bursa terpusat ageung, aranjeunna nampi sareng minuhan paménta padagang pikeun bursa terdesentralisasi. Dina hubungan ieu aranjeunna parantos ngaluncurkeun sorangan DEX Binance.

Upami anjeun henteu acan terang, bursa terdesentralisasi (DEX) mangrupikeun bursa mata uang kripto anu ngamungkinkeun perdagangan peer-to-peer antara pamilon. Henteu kedah ngirim cryptocurrency kana dompét dina tukeur, sareng mesen tempat.

Kaunggulan tina ngagunakeun Binance DEX. Sumber: Binance.org

DEX Binance nyaéta jawaban Binance pikeun patarosan ieu.

Éta diwangun di luhur Rantay Binance sareng asét asli anu kakuatan bursa jelas token BNB na. Sababaraha fitur sanés tina Binance DEX kalebet kamampuan pikeun:

  • ngaluarkeun token anyar
  • kirimkeun tokens ka pangguna sanés langsung dina DEX
  • ngaduruk token sakumaha diperlukeun
  • beku sababaraha token sareng cair aranjeunna engké
  • ngajukeun pasangan dagang énggal

Riwayat harga BNB

Ti dinten ayeuna, Maret 2021, BNB téh cryptocurrency katilu panggedéna ku cap pasar kalayan cap pasar $ 41,53 milyar. The low sadaya-waktos $ 0,096109 pikeun koin lumangsung henteu lami saatos peluncuran na dina 1 Agustus 2017. The-sadaya-waktos luhur jauh leuwih anyar, kalayan BNB pencét $ 333 on Pébruari 20. taun. Henteu goréng pikeun jalma anu percanten kana artos.

Kinerja harga BNB. Cacah: coinmarketcap

Éta ogé penting pikeun dicatet yén dinamika harga BNB rada benten sareng anu sanés altcoin kalayan kapitalisasi pasar anu sami. Mimiti kedah diperhatoskeun yén ngabeuleum kontinyu artos (ngaduruk, ngarusak) ngirangan suplai (dina hartos kasadiaan) tina BNB dina pasaran. Sareng naékna paménta ..

Dua faktor ieu mangrupikeun alesan naha BNB parantos kirang stabil dina mangtaun-taun tibatan mata uang sanés. Salajengna, éta parantos dipikaresep pikeun Binance pikeun ngagaduhan mata uang pituin anu stabil pikeun dijantenkeun pasangan dagang. Kitu cenah, aranjeunna nembé ngaluarkeun versi fiat stablecoins nyalira - hayu urang ngobrol ngeunaan Binance USD sareng Binance GBP stablecoins.

Dagang sareng dicekel (konservasi) BNB

Kami ningali kana coinmarketcap: volume sareng likuiditas tina Binance Coin (BNB) lumayan luhur. Kitu ogé, kaseueuran jilid ieu lumangsung dina Binance ngalangkungan pasangan Tether (USDT) sareng Bitcoin. Nanging, BNB ogé didaptarkeun dina bursa sanés anu nyayogikeun langkung seueur likuiditas sareng harga anu langkung saé, sapertos P2PB2B, Coinsbit, MXC, jst.

BNB disimpen dina dompét (dompét) sapertos cryptocurrency anu sanés. Sateuacanna aranjeunna tiasa disimpen dina dompét anu cocog sareng ERC-20, tapi ti April 2019 ngalih kana mainnet sareng token BEP-2, dompét anu cocog BEP-2 diperyogikeun.

Untungna, aya seueur portopolio anu ngadukung BNB. Upami anjeun hoyong kaamanan maksimal anjeun tiasa milih dompét hardware sapertos Ledger atanapi Trezor. Upami anjeun resep kana dompét sélulér anjeun tiasa nganggo Coinomi, BRD, Trust Wallet atanapi Atomic Wallet. Jaxx Liberty ogé ngadukung BNB, sakumaha ogé sababaraha dompét anu sanés.

Pangwangunan Ranté Binance

Kusabab Binance Chain mangrupikeun proyek sumber kabuka kami tiasa langsung ningali kana Repository kode na pikeun ngagaduhan ide anu hadé ngeunaan protokol sareng pamekaran anu lumangsung.

Code commits (log pembaruan kode) mangrupikeun barométer anu hadé pikeun nangtoskeun persis sabaraha padamelan tingkat protokol anu dilakukeun. Ieu mangrupikeun komite aktif di Binance Chain dina GitHub dina 3 taun ka pengker.

Code Commit binance-chain / docs-site. Sumber GitHub

Sigana mah ékosistem anu cukup aktip.

Hal penting anu diperhatoskeun nyaéta kumaha aktipitas Binance Evolution Proposal (BEP) anu dipidangkeun di handap ieu.

I BEP aranjeunna sami sareng Binance Chain tina Proposal Perbaikan Bitcoin sareng mangrupikeun hal-hal anu dipikahoyong masarakat pikeun dilaksanakeun.

Aya sajajalan BEP dina cakrawala anu bakal dianti-anti. Tangtosna, ékosistem BNB anu langkung lega ogé ngagaduhan peta jalan anu cukup kuat pikeun inisiatif. Hayu urang tingali sababaraha diantarana.

Rencana ka hareup pikeun Binance Coin

Binance Coin, nalika lahir, sakedik langkung ti token anu ketat dipaké pikeun mayar biaya dagang, sanaos sababaraha nyatakeun yén spekulasi di pasar terbuka koin ngajantenkeun mata uang digital dina hakna nyalira.

Ieu henteu bakal sering jadi kasus kitu, sabab tim Binance ngarencanakeun badé ngalegaan ruang lingkup panggunaan koin BNB. Kami ogé resep pisan ieu nunjukkeun yén harga BNB terus ningkat, sareng kusabab basis pangguna Binance anu badé hoyong nganggo koin pikeun ngahémat biaya dagang.

Koin Binance parantos tiasa dianggo pikeun nanem modal dina ICO anu disayogikeun dina platform Binance Launchpad, anu nawiskeun ka anu gaduh BNB cara pikeun ngahasilkeun artos. ICO ieu parantos kalebet Roti, BitTorrent, Elrond, WINk, Kava, sareng sajumlah proyék blockchain anu sanés. Investasi BNB Binance Launchpad parantos hasil dugi ka ayeuna, anu masihan token BNB kauntungan tambahan.

Proyék nganggo Binance Coin

Numutkeun kana logika ieu, sabab beuki seueur pasar desentralisasi satuju dagang koin anyar, anjeun sigana bakal ningali kanaékan paménta pikeun BNB pikeun ngawasa aranjeunna.

Ayeuna panggunaan sanés pikeun BNB mayar biaya perjalanan sareng padagang terpilih di Australia, mayar tagihan kartu kiridit Crypto.com, mésér hadiah virtual dina platform Mithril, mayar naon waé ti toko anu aranjeunna anggo. Sistem XPOS PundiX sareng sajumlah sanés ngagunakeun. Leres, kaseueuran ieu kaiket kana platform individu, tapi nalika panggunaan ningkat, ékosistem BNB bakal teras tumuh ogé.

Nalika Binance terus tumuh sareng nambihan fitur-fitur anyar, ampir pasti yén sababaraha hal anu tiasa dilakukeun ku koin Binance bakal ningkat.

Teu kedah hilap yén éta parantos tiasa dagang sareng BNB salaku spekulan, nyobian lebet dina harga anu murah teras ngajual tokenna dina harga anu langkung luhur, sapertos anu parantos dilakukeun! Saha waé anu ngamimitian bari katukang pasti ningali seueur artos. Ati-ati pisan pikeun lebet ayeuna yén potonganna jangkung sapertos kitu.

kacindekan

Teu tiasa disangkal yén nasib koin Binance caket hubunganana sareng kinerja Binance dina bentuk Exchange na. Nalika Binance laun-laun ngaleungitkeun diskon biaya dagang ngalangkungan panggunaan Koin Binance, éta ogé mendakan cara séjén pikeun ngajantenkeun koin éta langkung berharga.

Kayaning ngaduruk, ngaduruk, ngancurkeun suplai koin sareng nyiptakeun bursa terdesentralisasi anu ngagunakeun koin Binance salaku mata uang asli. Pamakean hareup pikeun BNBs bakal ngajantenkeun langkung seueur manpaat sareng ngadorong paménta pikeun koin.

Tangtosna, potensi paningkatan nilai dina koin Binance gumantung kana kasuksésan Binance salaku Exchange. Binance henteu ngahontal kasuksésan, éta ngahijikeun deui.

Tautan anu gunana

Twitter
Blog
Binance Launchpad
DEX Binance