Anjeun ayeuna ningali Binance: Transfer Kredit Instan sareng Transfer Kawat SEPA

Binance: Transfer kiridit langsung nganggo transfer kawat SEPA

Waktos maca: 2 menit

Naha anjeun pertama kalina di dieu? Cazoo, naon pelesir!

Binance nyarios yén éta parantos ngenalkeun fitur énggal: di SEPA Instan. Jasa ieu sayogi 24/7 sareng ngamungkinkeun pangguna pikeun langsung deposit EUR ti rekening bank SEPA ka rekening Binance, sareng langsung mundur EUR ti akun Binance dugi ka rekening bank SEPA.

Pangguna tiasa deposit EUR ngalangkungan SEPA Instan kana rekening Binance nol-fee na ku milih Buy Crypto> Deposit Bank> Bank / Deposit Card - Bank Transfer (SEPA).

Ati-ati, henteu didedikasikan pikeun saha waé:

  • Deposit sareng panarikan SEPA Instan EUR ngan sayogi pikeun pangguna anu gaduh rekening bank dina zona SEPA sareng parantos lulus verifikasi idéntitas dina Binance.
  • Sababaraha bank henteu ngadukung SEPA Instan ayeuna. Pamaké ti yurisdiksi anu layak disarankeun konsultasi ka bank ngeunaan kasadiaan SEPA Instan sareng biaya anu mungkin ditagihkeun ku bank.
  • Jasa ieu sayogi pikeun deposit sareng ditarikna dina EUR.
  • Binance henteu tanggel waler pikeun panundaan naon waé nalika pangguna ngadamel setoran instan SEPA atanapi mundur.

Teu acan daptar kanggo Binance? Naha anjeun ngalakukeun éta kalayan kode rujukan kuring EV6X8DW5? Anjeun tiasa ogé pencét di dieu: daptar kanggo mésér crypto dina Binance. Ku ngadaptar nganggo tautan ieu, anjeun bakal gaduh komisi diskon 10% langsung, salamina.

Kodeu rujukan diciptakeun pikeun ngadorong jalma pikeun daptar sareng struktur tangkal. Éta anéh nalika maca ngeunaan ieu, anjeun teras-terasan mikir piramida, anu nunjukkeun kagiatan anu henteu serius sareng haram. Nyatana, dunya parantos robih: mangtaun-taun FaviJ ogé nganggo rujukan, salaku conto. Hayu urang nyandak YouTube salaku conto: mangtaun-taun éta parantos ngarobah modél monetisasi na ngalirkeun tina Penghasilan pikeun (Rébuan) Imprési kana: di tengah-tengah eusi anu anjeun terbitkeun, jantenkeun pidéo anjeun sareng sponsor anjeun, nempatkeun kode rujukan sareng kahoyong anjeun. Jaman aranjeunna a-changin ' nyanyi Dylan!

Abdi ngingetan anjeun: teh Diskon 20% pikeun komisi, salamina!