Anjeun ayeuna ningali Bitcoin Pizza Day - Binance nawiskeun $ 52.200 BTC Pizza

Bitcoin Pizza Day - Binance nawiskeun $ 52.200 BTC Pizza

Waktos maca: 4 menit

Éta kajadian unggal taun, Bitcoin Pizza Day! Naha anjeun henteu terang naon éta? Éta mangrupikeun ulang taun anu parantos dirayakeun ti saprak, tanggal 18 Méi 2010, saurang lalaki dina forum mayar pizza sareng 10.000 Bitcoins. Pizza satengah milyar dolar…. panik. Turutan alamatna pikeun mendakan pesen aslina tina laszlo pangguna. Komunitas internét, pikaresepeun sareng paduli, ku sabab kitu ngagungkeun Bitcoin Pizza Day unggal taun dina 18 Méi! Kuring miharep yén lazlo langkung beunghar tibatan Scrooge Scrooge, sareng anjeunna dicandak ku sekop ieu.

Bisi kumaha waé, Binance parantos nyiapkeun promo khusus Ngumpulkeun & Menangkeun pikeun sadaya anggota Binance anu hasil ngumpulkeun lima bahan khusus pikeun ngasakan Bitcoin Pizza: ku cara ieu dimungkinkeun pikeun ngaku pangsa na tina hadiah hadiah $ 52.200 di BTC.

Naha ieu pertama kalina anjeun maca di Cazoo? Wilujeng sumping!

Kuring nyalin catetan sareng panilitian ti dunya crypto. Ieu tujuan kuring. Saprak harita kuring nganggo Binance, upami anjeun mikir rék ngadaptarkeun kuring naroskeun ka anjeun nganggo kode rujukan kuring https://www.binance.com/en/register?ref=EV6X8DW5 (id rujukan: EV6X8DW5) sareng anjeun bakal gaduh komisi diskon 20% langsung, salamina. Naha henteu?

Tapi upami anjeun hoyong langganan, lakukeun ku cara anjeun nyalira, sanés kusabab kuring béjakeun ka anjeun atanapi kusabab aya jalma dina YouTube anu nganggo lambo dina liang mobilna nyarios. Investasi salawasna ngalibatkeun résiko. Naha anjeun émut di 1929 di Amérika Serikat? The Tycoons jumping kaluar tina pencakar langit sadayana investor. Aranjeunna maén pisan, aranjeunna parantos ngorbankeun seueur, sahingga tiasa kaleungitan seueur. Tapi nanem modalna kedah ampir ilmiah, numutkeun kuring khususna dina bagian perencanaan: anjeun moal tiasa nanem modal langkung seueur tibatan anu anjeun sanggup éléh. Ieu kaulinan anu picilakaeun, anjeun kedah terang kumaha cara maénkeunana. Abdi sanés panaséhat kauangan, sareng kuring moal nyandak kabébasan mamatahan anjeun nyéépkeun artos anjeun.

Kuring nyalin catetan kuring, éta sadayana. Abdi tiasa ngalakukeun éta dina notepad, dina molesin, nempatkeun diri kuring handapeun tangkal sapertos Goethe sareng jaga inpormasi ieu pikeun kuring. Tapi kuring utamina diajar inpormasi ieu dina internét .. waktuna kanggo masihan hal. Upami kecap kuring ieu aya gunana pikeun anjeun, kuring bagja. Tapi tong investasi nanaon sabab aya anu dina internét nyarankeun éta.

Laksanakeun Lebet dina Binance pikeun mariksa bahan-bahan anu ditampi

Aturan jeung Mangsa kagiatan

Mangsa dagang mimitian ti 19 Mei 00:00 (UTC) dugi ka 25 Méi 2021 11:59 PM (UTC).

Award Bakers Anyar: $ 50 unggal (200 total juara)

Sadaya pangguna mumpuni anu sabdi ngadaptarkeun rekening Binance salami kagiatan sareng masak pizza Bitcoin (hasil ngumpulkeun sadayana lima bahan khusus) bakal ngagaduhan kasempetan kéngingkeun $ 50 dina token BTC ngalangkungan lucky draw (Lucky Draw - https://www.binance.com/en/support/faq/fd462f034aed44439ef6c636b9aaf345).

Ganjaran pikeun tukang roti untung: $ 20.000 meunang! (20 juara total)

Sadaya pangguna anu mumpuni (teu kaasup pemenang Hadiah Anyar Baker) anu hasil masak Bitcoin Pizza (ku ngumpulkeun lima bahan khusus) salami periode kagiatan bakal ngagaduhan kasempetan kéngingkeun $ 1.000 dina token BTC ngalangkungan Draw Lucky.

Teu aya Anu Leungit Hadiah: Klaim saham anjeun $ 22.200 dina hadiah kolam renang BTC

Sadaya pangguna anu mumpuni anu henteu kéngingkeun Hadiah Bakers Anyar atanapi Lucky Bakers Reward bakal ngabagi hadiah antara $ 22.200 di BTC. Bagikeun pahala bakal diitung dumasar kana volume dagang sabanding unggal Pamaké Mumpuni relatif ka total volume dagang sadaya Pangguna Anu Mumpuni.
Itungan hadiah
Pahala BTC pikeun masing-masing pangguna anu mumpuni sami sareng formula ieu: (total volume dagang anu efektif pikeun masing-masing pangguna / total volume dagang anu efektif pikeun sadaya pangguna anu mumpuni) * Total hadiah $ 22.200 di BTC

Award dina Binance 2021 Bitcoin Pizza Day NFT édisi terbatas

Sadaya pangguna anu mumpuni anu ngempelkeun sadayana lima bahan khusus sareng ngagoréng Bitcoin Pizza salami periode aktip bakal kéngingkeun undian anu untung. Dua puluh dua juara bakal ditarik sacara lot sareng bakal tiasa nampi salah sahiji NFT édisi terbatas dugi ka 22 Juli 1 (UTC), saatos Pasar resmi Binance NFT bakal hirup.

Kumaha anjeun meunang?

Kumpulkeun sadayana lima bahan khusus dinahalaman kagiatan (halaman kagiatan) pikeun Panggang Bitcoin Pizza. Sakali parantos, anjeun dijamin meunang pangsa $ 52.200 di BTC! Panon asli, Binance henteu ngajelaskeun naon pangsa ieu. Mungkin éta 0,0004%, tapi sakumaha ceuk nini kuring "langkung saé tibatan karton dina endog nyaéta karton di endog ".

Kumaha kuring tiasa ngumpulkeun bahan na?

Ngalengkepan perdagangan tina sahenteuna 100 USDT dina pasangan mumpuni BTC / USDT titik sareng margina;
ATAWA sahenteuna 3.000 USDT atanapi BUSD dina kualifikasi pasangan dagang Futures USDⓈ-M;
ATAWA sahenteuna 30 kontrak dina pasangan dagang mumpuni Koin-M Hadir.

Saatos unggal transaksi anu mumpuni di luhur, pangguna tiasa angkat ka halaman kagiatan (https://www.binance.com/en/activity/collect) pikeun muka konci bahan acak.

Bagikeun dina média sosial pikeun kéngingkeun langkung seueur bahan

Bagikeun bahan anjeun anu leungit dina média sosial sareng naros ka réréncangan pikeun ngintunkeun tambahan pikeun aranjeunna!

Bagikeun bahan tambahan anjeun dina média sosial sareng dagang ku bahan anu anjeun peryogikeun pikeun masak Bitcoin Pizza sampurna.

Syarat sareng katangtuan

Syarat-syarat na tiasa diparios dina Binance.