Anjeun ayeuna ningali Kumaha Dagang Margin (kalayan LEVERAGE) dina Binance?

Kumaha Margin Trading (sareng LEVA) dilakukeun dina Binance?

Waktos maca: <1 menit

Naon ari dagang margin, naon hartosna dagang margin dina Binance? Mimiti anjeun kedah muka portopolio dagang margina dimana anjeun angkat, tepatna, margina, sareng anjeun ogé kedah angkat nyandak kaluar pinjaman per ngoperasikeun di leva, pikeun indit panjang atanapi ka anu pondok, teras mésér sabab kami yakin yén harga bakal naék, atanapi kanggo ngajual sabab kami yakin yén éta bakal turun.

Titik kahiji: teu aya anu hoyong hutang, sareng téhnik ieu maksa anjeun nyandak pinjaman anu anjeun kedah mayar ku bunga.

Titik kadua: tingkat résiko luar biasa tinggi. Kuring nyerat catetan ieu pikeun ngapalkeun léngkah sareng téhnikna, tapi ngan ukur padagang anu berpengalaman kedah nganggo jinis operasi ieu.

Geura sumping.