Anjeun ayeuna nuju ningali Kumaha Ngahasilkeun Pertanian sareng Swap Cair dina Binance

Kumaha carana ngahasilkeun tani nganggo Liquid Swap on Binance

Waktos maca: 2 menit

Wilujeng atanapi wilujeng sumping, upami ieu pertama kalina maca kuring. Upami anjeun milari tulisan anu langkung diénggalan sareng langkung lengkep, anjeun tiasa buka halaman ieu.

Di dieu di cazoo tujuan kuring nyaéta ngapalkeun, ku nyeratna, inpormasi anu kuring kumpulkeun unggal dinten online. Bagikeun téh paduli: Kuring ngalakukeun éta dina wéb tibatan dina notepad, sabab kuring diajar hal anu sami ku maca jalma anu ngalakukeun hal anu sami.

Sakumaha ceuk sadayana mah sanés panasehat finansial meureun éta pantes nutupan butut anjeun, sareng kuring ogé bakal nyarios ogé: Abdi sanés panaséhat kauangan, Abdi henteu ngawartosan anjeun kumaha nanem modal artos anjeun sareng kuring moal pernah ngantepkeun sorangan.

Dina tulisan 16/03, Binance ngamimitian nyarios ngeunaan Yeald Farmic on Liquid Swap. Kumaha anjeun ngalakukeun éta?

Hal anu kahiji nyaéta lebet ka Binance.com, teras pencét dina ngabiayaan - sareng tina menu turun-handap pilih Tukeur Cair, dina raraga ngaksés halaman imah Liquid Swap.

Dina ménu satengah-disumputkeun di luhur klik dina Bagikeun Kuring pikeun nuliskeun halaman anu didaptarkeun pikeun pangsa anjeun.

Dina layar anjeun bakal ningali dua kotak: hiji di kénca nunjukkeun saham anjeun, anu di katuhu hadiah anjeun pikeun diklaim. Kalayan konci na Klaim sadayana dimungkinkeun pikeun nampi hadiah langsung dina dompét anjeun: hadiah tani ngahasilkeun BNB anjeun parantos ditransferkeun ka akun Spot anjeun.

Catetan:

Ganjaran hasil tani diénggalan unggal jam; pencét unggal jam pikeun nampi hadiah token BNB!

Ganjaran sajam pikeun pangguna tani ngahasilkeun diitung dumasar kana métrik ieu:

partisipasi dina kolam renang GANDA KU total perdana ngahasilkeun per jam dina kolam likuiditas

Bingah Patani!

Upami anjeun hoyong langganan Binance anjeun tiasa ngalakukeun éta kalayan tautan kuring, ku ngaklik di dieu.