Anjeun ayeuna nuju ningali Pituduh Lengkep pikeun Ngartos Kumaha Nganggo Binance

Pitunjuk lengkep pikeun ngarti kumaha ngagunakeun Binance

Waktos maca: 16 menit

Naha anjeun nyobian neuleumkeun ramo kana kriptografi pikeun anu munggaran atanapi anjeun parantos mendakan anu legendaris éta altcoin sareng anjeun kedah ngalangkungan Coinbase pikeun ngukutna? Upami ieu kajantenan sateuacan anjeun, anjeun panginten milari Bursa anu masihan anjeun aksés kana ratusan altcoin sareng pasangan dagang. Bursa anu masihan anjeun langkung seueur pilihan pikeun neundeun dolar, pon, euro ... panginten, sareng ngan meureun, panginten anjeun ogé resep ngagaduhan kamungkinan pikeun dagang Futures pikeun milari minat cryptocurrency anjeun. Meureun anjeun bahkan hoyong kéngingkeun hiji kartu crypto Visa. Meureun meureun anjeun hoyong ilubiung dina salah sahiji IEO misterius (Penawaran Bursa Mimiti) anu ku batur dicarioskeun .. anu anjeun baca dimana-mana .. warta alus dulur! Aya Exchange phantom ieu anu nawiskeun sadayana ieu sareng seueur. Leres, éta mangrupikeun bursa mata uang kripto nomer hiji di dunya: Binance.

Kuring nyerat pituduh pasti pikeun anu ngamimitian nganggo Binance. Step by step, kumaha mésér Bitcoin kalayan mata uang fiat normal, kami bakal ningali kumaha dagang di Exchange sareng masihan anjeun tinjauan lengkep ngeunaan fitur utama Binance anu sanés. Urang ogé bakal ningali kumaha kéngingkeun diskon biaya dagang 40% sahingga anjeun tiasa nyimpen saloba tina kauntungan crypto dina dompét anjeun sabisa-bisa.

Naha anjeun énggal di dieu? Wilujeng sumping!

Di dieu di cazoo tujuan kuring nyaéta ngapalkeun, ku nyeratna, inpormasi anu kuring kumpulkeun unggal dinten sacara online, sabab ieu parantos janten metode diajar kuring. Upami kuring nyeratna, kuring émut. Daripada ngan ukur dilakukeun dina kecap, kuring ngalaksanakeunnana di dieu, janten kuring tiasa ngabantosan batur ku catetan kuring. Kuring bakal nyarios sareng anjeun nyarios ka nyalira, saolah-olah éta buku harian.

Sakumaha ceuk sadayana mah sanés panasehat finansial meureun éta pantes nutupan butut anjeun, sareng kuring ogé bakal nyarios ogé: Abdi sanés panaséhat kauangan, Abdi henteu ngawartosan anjeun kumaha nanem modal artos anjeun sareng kuring moal pernah ngantepkeun sorangan.

Siap diajar sagala hal ngeunaan Binance? BUAH ARA.

Saha Binance?

Hayu urang nyandak tinjauan Binance salaku perusahaan? Barina ogé, éta mangrupakeun ide anu saé pikeun terang saha anu anjeun kaayaan sateuacan nyimpen artos dina platform maranéhna.

Titik kahiji ngalawan: teu saurang ogé terang dimana Binance kantor pusatna. Seueur anu nyarios Malta, nanging kira-kira sataun katukang régulator Maltés ngaréspon sacara langsung nyarios yén Binance henteu aya dina kakuburan Maltéa. Pokokna, naha éta bener masalah? Museurkeun terang dimana dumasar kana Bitcoin? Ieu perusahaan cryptocurrency. Sugan éta langkung saé henteu nangtoskeun aranjeunna sapertos anjeun sareng perusahaan tradisional. Barina ogé, Binance global sareng ngagaduhan kantor di dunya di sakitar 50 nagara.

Naha jalma-jalma Binance ogé nyumput? Kuring bakal nyarios henteu: diantarana mangrupikeun pendiri legendaris sareng ahli sihir keuangan Changpeng Zhao, langkung dikenal salaku CZ, anu ilubiung dina seueur wawancara, sering nyerat dina Twitter komo dina hiji poé némbongan dina sampul majalah Forbes. Numutkeun ka majalah ieu, CZ sigana jalma kalima pang beungharna dina cryptocurrency kalayan nilai bersih diperkirakeun $ 1,9 milyar anu pikaheraneun.

https://pbs.twimg.com/media/DxEcsH0U0AAL9x6.jpg
Changpeng Zhao dina sampul Forbes

Diluncurkeun dina 2017, saatos ICO suksés anu naék $ 15 juta numana investor kéngingkeun token BNB di tukeran, dina nilai awal sakitar 10 sén. Dinten ayeuna BNB kumalayang sakitar $ 250 .. sanés pangasilan anu goréng pikeun anu parantos percanten ka CZ ti mimiti mula. Dina 2019, Binance ngahasilkeun sakitar $ 570 juta dina kauntungan, sareng di akhir taun 2020 Exchange nyalira ngagaduhan sakitar $ 1 milyar dina kauntungan. Ogé di 2020 Binance ngagaduhan kaala anu nyayogikeun kartu kriptografi gesek, proyék anu sakitar $ 200 juta. Éta ogé nembe kéngingkeun coinmarketcap.com $ 400 juta. Investasi strategis sanés kalebet FTX Exchange, anu token mangrupikeun salah sahiji 40 kriptografi luhur sareng gaduh nilai sakitar 2 milyar kapitalisasi pasar.

Anu ieu kuring nembé didaptarkeun sanés daptar anu lengkep tina sagala Binance anu diinvestasikeun sacara strategis, tapi saur anjeun anjeun ngartos yén Binance Exchange sanés mangrupikeun proyék anu dijalankeun di basement. Henteu, éta mangrupikeun Bursa Crypto tersukses di planét, dipimpin ku pangadeg anu ngahontal dina tilu satengah taun naon anu bakal dibutuhkeun paling milyarder saumur hirup sareng, naon deui, Binance henteu ngagaduhan rencana pikeun ngalambatkeun ékspansi na. upami niatna jahat ... aranjeunna bakal kaleungitan.

Binance ogé ngagaduhan catetan lagu anu kabuktosan tina ngalakukeun hal anu leres - anjeun panginten parantos terang aranjeunna diretas di 2019, dimana sakitar 2% kepemilikan Bitcoin di Bursa leungit. Nanging, Binance ngabales deui sadayana anu kapangaruhan ku peretas éta ngagambar dana tina dana SAFU (Secure Asset Fund for Users) anu mangrupikeun cryptocurrency cryptocurrency disisihkeun pikeun nutupan hal-hal sapertos hacks.

Abdi nyarios urang ngagaduhan gambaran anu saé. Hayu urang teraskeun sareng tingali kumaha milarian terang upami altcoin anu anjeun pikahoyong leres-leres didaptarkeun di Bursa. Barina ogé, naon gunana pikeun nyetél akun upami anu anjeun pilari teu aya. Ayeuna kuring bakal nyaritakeun trik anjeun pikeun ngartos dimana Exchange naon waé cryptocurrency diperdagangkan.

Naha Binance nutupan sadaya crypto anu dipikaresep ku kuring?

Pikeun ngalakukeun ieu anjeun tiasa buka coinmarketcap.com, pencét dina pamilarian sareng ngetik dina crypto anu dipikaresep ku anjeun. Dina hal ieu kuring nganggo longsoran. Sakali anjeun pencét dina Longsoran anjeun bakal ningali halaman statistik kalayan séri métrik sareng bagan harga. Upami anjeun ningali saluhureun bagan harga anjeun bakal ningali seueur pilihan anu sanés sareng salah sahiji diantarana tombol Pasar. Pencét kana jalma leutik éta sareng anjeun bakal gancang ningali sadaya bursa anu béda Avalanche didaptarkeun sareng pasangan tukeur anu aya.

Hayu urang tingali: AVAX tiasa dipésér dina Binance nganggo token USDT, BTC, EUR, BUSD sareng BNB. Ogé tetep émut yén Binance umumna ngagaduhan jilid dagang pangluhurna pikeun ampir sadayana cryptocurrency anu didukung, janten kaseueuran jalma anu dagang mata uang anu dimaksud sapertos kitu dina Binance. Jalan anu mana waé, anjeun tiasa niron metoda éta pikeun cryptocurrency naon waé dimana terang dimana ngagaleuhna.

Ngagabung Binance saleresna saderhana, teu aya gunana nyerat saléngkah-léngkah naon anu kedah dilakukeun, kuring yakin yén anjeun bakal nganggo kecap akses anu sesah ditebak, sareng pastikeun anjeun parantos nyetél auténtikasi dua-faktor nganggo Google Authenticator. Kaamanan henteu pernah teuing!

Kami ayeuna nyimpen mata uang fiat, nyaéta euro atanapi dolar, dina Binance.

Kami ayeuna nyimpen mata uang fiat, nyaéta euro atanapi dolar, dina Binance

Di luhurna nyaéta tombol Mésér Crypto, mésér cryptocurrency. Saatos diklik éta anjeun bakal ningali daptar sadaya mata uang fiat anu béda. Naon anu leres-leres keren ngeunaan Binance nyaéta sababaraha cara deposit ieu bebas komisi, janten anjeun dasarna nguntungkeun artos anjeun. Di Éropa, transfer bank, ku sabab éta deposit SEPA, mangrupikeun komisi enol , bari upami anjeun langkung resep nganggo kartu kiridit anjeun pikeun ngajantenkeun titipan dina Binance boh Visa sareng Mastercard, anjeun bakal ditagihkeun 1,8% per euro. Abdi henteu hoyong mayar komisi. Ngan kudu ati-ati tina hiji hal nalika nganggo transfer bank: anjeun kedah nganggo anu sami kode rujukan pamayaran, Konci rujukan pamayaran, anu anjeun tingali dina Binance. Ku cara kieu Binance terang éta anjeun setoran sareng anu bakal ditugaskeun anjeun rekening. Sakali setoran anjeun parantos diolah sareng anjeun gaduh sababaraha euro dina akun Binance anjeun, anjeun tiasa balik deui ka tab Buy Crypto sareng pilih Saldo Tunai tina menu turun-turun.

Dina halaman ieu anjeun tiasa ngalebetkeun kumaha sareng cryptocurrency mana anu anjeun badé mésér. Binance ogé nunjukkeun sabaraha cryptocurrency anu anjeun bakal nampi .. dasarna éta ngan ukur aya.

Kumaha upami anjeun parantos gaduh sababaraha cryptocurrency sareng hoyong gabung kana altcoin buffet dina bursa?

Deposit Crypto on Binance

Pikeun neundeun crypto kana akun anjeun, lebet kana akun teras pencét dina tombol dompét di belah katuhu luhur layar. Ieu bakal ngalegaan ménu turun-turun sareng kami resep kana barangna Fiat sareng Spot. Asup ka ditu. Anjeun bakal dibawa ka layar ieu:

Teras pencét dina tombol na neundeun duit, sareng halaman munggaran anu bakal muncul mangrupikeun halaman setoran pikeun Bitcoin kalayan alamat BTC na. Upami anjeun hoyong setor BTC éta alamat anjeun tiasa nganggo pikeun ngirim Bitcoin ka Binance. Nanging upami anjeun gaduh altcoin anjeun hoyong setoran tibatan anjeun ngan saukur tiasa mencét tombol Bitcoin éta pikeun ngalegaan ménu turun-handap sareng milari crypto anu dipikaresep ku anjeun. Di dieu contona kuring parantos milih Cardano.

Kami nyarios yén aya komisi pikeun dagang: ayeuna kuring bakal ngajelaskeun kumaha mayar aranjeunna sakedik kirang. Kuring ogé ngagaduhan sababaraha saran ngeunaan dimana anjeun tiasa mendakan Promosi binance, sareng aya anu henteu kedah diloloskeun.

Kumaha cara ngahémat komisi

Komisi siga formalitas, tapi aranjeunna teras kedah ditambih .. sareng nalika janten seueur dina jangka panjang aranjeunna bakal ngupingkeun diri, janten ngupingkeun saksama.

Mimiti: aya dua jinis biaya dagang cryptocurrency, anu kahiji nyaéta Taker Fee anu lumaku nalika anjeun mesen dina harga pasar ayeuna. Anu kadua nyaéta Fee Marker, anu anjeun mayar nalika anjeun nyayogikeun likuiditas ku ngalebetkeun hal-hal sapertos "urutan wates". Kuring yakin yén Taker Fees bakal dibayar pikeun operasi anu anjeun pikahoyong, janten hayu urang pokuskeun kana ieu.

Duanana biaya Taker sareng Maker dimimitian ku komisi 0,1000%. Aya sababaraha cara pikeun ngirangan biaya éta langkung jauh. Anu kahiji nyaéta ku dagang langkung ti 50 Bitcoin dina 30 dinten ... volume perdagangan anu ampir teu kahontal. Alternatipna anjeun tiasa nyimpen langkung ti 50 BNBs dina akun anjeun pikeun Biaya Maker anu ngirangan sakedik 0,0900%. 50 BNB, ayeuna, sakitar € 11.100, janten masih mangrupikeun jumlah pangeran.

Upami anjeun hoyong diskon on Taker Fees, anjeun kedah tukeur 4500 BTC dina 30 dinten atanapi gaduh 1.000 BNB dina akun anjeun. Yap, éta langkung ti 220.000 dina crypto BNB. Sabaraha gaduh sadayana artos éta kumisan?

Janten anu kuring nyarankeun nyaéta salawasna simpen sababaraha BNB dina akun anjeun sareng anggo éta kanggo mayar biaya dagang. Laksanakeun éta, sareng anjeun otomatis bakal kéngingkeun 25% tina biaya éta sareng mayar ngan ukur 0,0750%. na enya, anjeun tiasa ngahémat langkung seueur! Anjeun kedah nganggo ieu tautan kuring kalayan rujukan, sareng anjeun tiasa kéngingkeun 20% deui tina biaya dagang éta.

Janten, upami anjeun muka akun Binance énggal ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun dua hal anu saderhana pisan: mésér sababaraha BNB kanggo mayar biaya dagang, sareng daptar nganggo tautan kuring. Upami Sadérék, anjeun tiasa ngamimitian dagang salamina ngirangan komisi ku 40%, ti 0,1000% dugi ka 0,0600%.

Ampir teu aya anu nyarioskeun perkawis anu hebat promosi ngeunaan Binance kapendak dina halaman bumi.

Promosi dina Halaman Utama Binance

Kaseueuran promosi ieu diarahkeun ka crypto-junkies, jalma-jalma anu teu kedah nganggo crypto. Tapi éta masih kénéh pantes ngalangkungan aranjeunna sareng ningali naha salah sahiji di antarana ngagaduhan nilai anu dipikaresep ku anjeun.

Salaku conto, upami anjeun hoyong dagang REEF crypto, aya kompetisi $ 50.000 REEF. Nalika hadiah ieu sering arah ka padagang anu kuat, aya unsur lotre pikeun seueur promosi: dina persaingan dagang ieu sareng REEF crypto, 20 jalma anu untung anu parantos dagang sareng REEF dipilih sacara acak pikeun kéngingkeun 500 kado. $ tina REEF. Buang aranjeunna.

Oke, ayeuna anjeun terang ngeunaan komisi sareng promosi. Hayu urang mimitian ngobrol ngeunaan perdagangan anu saleresna dina Binance.

Kumaha perdagangan on Binance?

Janten aya sababaraha cara pikeun dagang dina Binance. Naon cara paling saderhana? Sakumaha biasana, pastikeun anjeun lebet kana akun Binance anjeun, teras pencét Dagang tina bilah ménu luhur, sareng pilih Ngarobih.

Anjeun bakal sumping kana layar dimana anjeun tiasa milih cryptocurrency anu anjeun badé konpérikeun sareng pilih jumlah anu anjeun badé diperdagangkan.

Konversi Cryptocurrency

Hayu urang pura-pura hoyong dagang 1 ETH di Bitcoin.

Ngan lebetkeun ku ngaklik Preview Konversi. Anjeun bakal ningali harga harga na perhatian, anjeun gaduh sababaraha detik pikeun nampa harga éta. Sakali réngsé, anjeun parantos réngsé dagang. Gampang pisan.

Kalemahan pikeun metode ieu nyaéta ngan aya sajumlah terbatas pasangan dagang sareng éta ngan ukur ngadukung pesenan pasar, anu hartosna anjeun kedah ngandelkeun harga pasar dina waktos anu tepat éta.

Upami anjeun hoyong langkung kalenturan, anjeun tiasa kéngingkeunana dina panel dagang Palasik: dina palang navigasi di luhur, Dagang teras Klasik.

Anjeun teras bakal ningali layar dagang sapertos kieu sareng anjeun panginten panginten "Bangsat. Kuring terang éta bakal rumit". Léngkah mundur! Sareng tong panik. Kuring janji anjeun henteu rumit sapertos sigana dina pandangan heula.

Kauntungannana ngagunakeun antarbeungeut perdagangan jinis ieu nyaéta tiasa ngijinkeun anjeun nempatkeun jinis urutan anu langkung maju, anu tiasa ngahémat anjeun seueur artos sareng seueur waktos.

Pikeun ngartos naon anu kajantenan ku antarmuka dagang ieu hayu urang bagi kana sababaraha bagian.

Buku Pesenan Binance
Pesenan Buku, daptar pesenan

Di kénca nyaéta Buku Pesenan, buku urutan, Sadaya nomer beureum éta di luhur nyaéta ngajual pesenan pikeun cryptocurrency khususna sareng anu héjo mangrupikeun mésér pesenan. Sadaya pesenan éta dilakukeun dina harga anu béda. Kolom kénca dina buku pesen mangrupikeun harga dimana jalma-jalma nempatkeun pesanan mésér atanapi ngajual. Kolom tengah mangrupikeun jumlah cryptocurrency anu sayogi pikeun harga harga jual anu tangtu, sareng akhirna urang ngagaduhan kolom anu leres dina daptar urutan anu nunjukkeun nilai dolar anu aya dina harga harga jual anu béda. Di tengah layar anjeun tiasa ningali bagan harga.

Filter di luhur ku pigura waktos

Anjeun tiasa nyaring numutkeun pigura waktos anu sanés sareng anjeun ogé tiasa pencét panah leutik pikeun ningali alat tina bagan, upami anjeun resep ngalakukeun analisis téhnis. Urang tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan éta .

Buka alat bagan ieu di handap

Di katuhu luhur panel dagang anjeun gaduh sadayana pasangan dagang anu sayogi dina Binance. Kalayan fungsi milarian anjeun mendakan cryptocurrency anu anjeun badé diperdagangkan (dagang, Panyatur basa Inggris nyarios). Ayeuna kuring milari ADA ticker, tina Cardano, sareng anjeun tiasa ningali pasangan dagang anu béda kaluar. Kuring terang, anjeun gaduh dua patarosan.

Milarian ticker anu anjeun badé ngamimitian dagang

Kahiji, naon sih anu hartosna 10x sareng 5x atanapi 3x simbol di gigireun sababaraha pasangan perdagangan ADA éta? Éta ngan ukur hartosna yén anjeun tiasa dagang kalayan ngungkit sapuluh atanapi lima atanapi tilu ngalangkungan éta dagang margin: éta tempat anjeun nginjeum dana pikeun dagang kalayan ngungkit, pikeun nguatkeun penghasilan anjeun (sareng karugian).

Serius, anjeun nembé ngamimitian? Ngalangkungan perdagangan leveraged sacara total, ngantep padagang anu berpengalaman nganggo éta atanapi diajar janten padagang anu berpengalaman sareng anjeun tiasa ngartos résikona.

Hal anu kadua anu anjeun pikahoyong naha kuring milari ADA tibatan milari Cardano. Mémang, upami anjeun Céko Cardano, moal aya anu kaluar. Alesanna nyaéta pasangan dagang nganggo vérsi pondok tina nami cryptocurrency, anu disebat tikét. Biasana gabungan tina tilu atanapi opat hurup. Sareng kumaha anjeun mendakan ticker pikeun crypto anu anjeun badé mésér? Buka coinmarketcap sareng milari crypto anu dipikaresep ku anjeun. Ticker bakal némbongan di belah katuhu nami cryptocurrency.

Cardano ticker on coinmarketcap

Anjeun sahingga tiasa mendakan ticker pikeun cryptocurrency nanaon. Hayu urang balik kana panel dagang éta.

Dagang Pasar, bursa dina pasaran

Di pojok katuhu handap anjeun gaduh Pasar Dagangan, nyaéta padagangan di pasar. Ngan ukur padagangan anu paling anyar anu parantos didamel anu ditingalikeun.

Sareng pamustunganana, anjeun gaduh bagian tina panel dagang dimana sadaya magis kajantenan sareng dimana anjeun ngalebetkeun sadaya pesenan penting.

Panel dagang

Sacara standar menu pesenan ieu bakal disetél ka Pesenan Wates. Cara anu pangsaéna pikeun ngajelaskeun naon éta nyaéta ngagunakeun conto: hayu urang sebutkeun yén saur anjeun harga Bitcoin ayeuna teuing, sareng anjeun bakal senang mésér nalika mulih ka 40.000. Anjeun tiasa nempatkeun urutan ieu dina Binance - anjeun kedah ngetik dina harga 40.000 sareng milih jumlah Bitcoin anu anjeun badé mésér. Ku mencét tombol Mésér héjo pesenan éta bakal ditambihan kana daptar pesenan. Upami anjeun bobo énjing wengi sareng harga BTC turun ka 40.000 on Binance, maka urutan limit ieu otomatis bakal dipicu sareng anjeun bakal kéngingkeun BTC anjeun dina harga anu paling handap ieu.

Naha anjeun ngartos kumaha watesan pesenan dianggo dina dagang crypto? Sugan éta pantes ngagunakeun Pesenan Wates ieu tibatan Pesenan Pasar.

Éta ogé penting pikeun dicatet yén watesan order nganggo Maker Fees salaku komisi, sareng sanés Taker Fees, anu sakapeung tiasa langkung mirah dina Binance. Pesenan batesan dianggo sami pisan dina sisi jual: Kuring tiasa nempatkeun urutan wates pikeun hiji bitcoin upami hargana ngahontal 100k - urutan éta bakal tetep aya sareng teu nanaon dugi hargana ngahontal.

Jelas, paréntah ieu sok dibatalkeun. Anjeun ogé tiasa netepkeun yén pesenan kedahna ngan ukur aktif dina jangka waktu tertentu tapi ieu mangrupikeun topik pikeun tulisan séjén.

Orde pasar

Pesenan Pasar mangrupikeun jinis urutan anu paling saderhana: anjeun ngan saukur ngalebetkeun jumlah anu anjeun badé mésér sareng nyandak harga pasar nalika mesen.

Hiji-hijina hal anu urang henteu nyarioskeun nyaéta Stop Limit Orders, kuring henteu tiasa ngajelaskeun éta ogé.

Pesenan Stop-limit

Tapi upami anjeun parantos ati-ati, anjeun ayeuna kedah terang dasar-dasar cara mésér sareng ngajual cryptocurrency nganggo Pesenan Pasar sareng Pesenan Wates. Aya hal anu deui anu kedah dihindari: Futures.

Turunan - Futures

Éta bahkan langkung picilakaeun tibatan Margin Trading. Futures tiasa janten alat anu manpaat nalika dianggo tanggel waler ku para padagang propésional, tapi énggal sapertos anjeun anu hoyong dagang altcoin volatil ku pangungkit 125x ... sanés jalma anu tanggung jawab. Upami anjeun keukeuh dagang sareng ngungkit, maka anjeun panginten ngémutan Token, anu masihan anjeun ngungkit sedeng sareng ngaleungitkeun résiko dibubarkeun .. janten dagang-pantes. Urang kedah nyarios ngeunaan ieu ogé énjing.

Kami parantos ningali fungsionalitas dagang dasar dina Binance.

Nanging ieu mangrupikeun salah sahiji seueur jasa anu ditawarkeun dina prasmanan cryptocurrency masif ieu, janten hayu urang tingali naon anu aya dina ménu.

Jasa séjén ditawarkeun?

Kalayan sirkulasi ieu artos uang kertas anyar di sakumna dunya, anjeun ogé ngagaduhan minat seuri kana dana anjeun. Nya, Binance Earn masihan anjeun kamampuan kéngingkeun tingkat bunga sakitar 6% APY (Panghasilan perséntase taunan) dina sababaraha mata uang crypto.

Binance Earn - Syarat fléksibel

Anjeun tiasa milih pikeun milih tabungan anu fleksibel, anu hartosna anjeun tiasa ngakses crypto anjeun iraha waé, atanapi anjeun tiasa meungpeuk crypto éta salami waktos 90 dinten kanggo kéngingkeun tingkat bunga anu langkung luhur.

Binance Earn - Fixed Terms

Produk tabungan anu résiko tinggi sayogi pikeun harga anu langkung luhur, tapi tetep émut yén anjeun langkung seueur nyandak résiko pikeun langkung seueur deui.

Binance Earn - Produk Resiko Tinggi

Alesan produk anu ngahasilkeun minat ieu populér pisan nyaéta seueur jalma nyimpen cryptocurrency dina dompét sareng linggih di dinya teu nanaon. Sabalikna, jalma sanés nyandak sabagéan ageung tina sahamna pikeun kéngingkeun minat bari ngantosan harga cryptocurrency ngabeledug sareng pencét harga anu dipikahoyong.

Produk panas sanés anu ditawarkeun Binance nyaéta kartu visa crypto na.

Binance Visa Kartu Debit Crypto

Tapi naha anjeun bakal hoyong gaduh?

Hayu urang nyanghareupan éta, ngarobah cryptocurrency sareng narik artos éta tina bank anjeun tiasa janten repot. Ogé, asik mikir ngeunaan masihan diri, upami éta henteu goréng .. janten upami anjeun paduli sareng hoyong tiasa nyéépkeun crypto anjeun dimana waé Visa ditampi, maka kartu Crypto anu anjeun peryogikeun. Kartu na sayogi di sababaraha nagara di dunya. Éta kartu Binance hideung anu saé pisan gratis, sareng Binance nyalira henteu ngeusi batre pikeun ngolah atanapi biaya administrasi anjeun. Kartu éta ogé nyambung sareng akun Binance Exchange anjeun! Sareng ogé, anjeun tiasa kéngingkeun 8% cashback nalika anjeun nganggo kartu éta janten enya upami anjeun cukup untung pikeun kéngingkeun kartu binance maka anjeun panginten hoyong nyandak kartu ayeuna.

Kuring henteu nyarankeun yén anjeun ngalakukeun ieu, tapi Binance ogé nawiskeun pinjaman crypto jaminan upami anjeun hoyong.

Pinjaman Crypto

Cara anu paling langsung pikeun ngajelaskeunna nyaéta siga anu nampi pinjaman di pawnshop, dimana anjeun nyayogikeun jaminan dina bentuk barang anu ngagaduhan nilai (sapertos jam tangan, contona) sareng kéngingkeun artos pinjaman. Dina Binance anjeun tiasa kéngingkeun babandingan Pinjaman ka Nilai (LTV) awal tina 55% sareng anjeun bakal dipenta pikeun nambihan langkung seueur cryptocurrency pikeun ngamankeun pinjaman anjeun upami LTV naék janten 75%. Upami LTV pencét 83%, jaminan crypto anjeun bakal dijual ku Binance pikeun nutupan pinjaman .. anjeun pasti henteu hoyong éta kajantenan.

Naon anu dilakukeun ku jalma-jalma dina pinjaman ieu nyaéta mésér langkung seueur cryptocurrency anu mangrupikeun bentuk pangungkit, tapi ogé, upami anjeun resep, ku alat ieu anjeun tiasa nyayogikeun cryptocurrency anu dijamin sareng bahkan nginjeum pon euro atanapi dolar AS .. upami anjeun hoyong.

Teras aya fitur anu katelah Binance Liquid Swap anu mangrupikeun cara sanés anjeun tiasa ngahasilkeun pendapatan pasip sareng cryptocurrency sareng berpotensi kéngingkeun laba anu luhur. Masih tetep diémutan yén éta mawa résiko!

Swap Cair Binance

Fitur sanés anu ditawarkeun ku Binance nyaéta Launchpool na. Pokokna produk ieu ngamungkinkeun para pangguna Biannce ngahasilkeun token salaku hadiah salaku tukeran pikeun nyéépkeun cryptocurrency anu tangtu. Sababaraha cryptocurrency sapertos Litentry henteu kantos gaduh penjualan umum atanapi Penawaran Bursa Mimiti pisan, sareng ngan saukur nyebarkeun bagian tina token awal nganggo Launchpool.

Binance Launchpool

Produk anu pangpayunna kuring badé nyarios sareng anjeun nyaéta Binance Launchpad: éta mangrupikeun platform éksklusif Binance pikeun ngaluncurkeun proyek crypto.

Binance Launchpad

Éta ogé dimana jalma-jalma sapertos urang tiasa kéngingkeun alokasi token kalayan harga anu sangat, pikaresepeun .. pikeun proyék-proyék populér di Launchpad alokasi token biasana dilakukeun ku sistem lotre - pikeun nempatkeun gampang, beuki seueur koin BNB dina akun anjeun Binance, beuki seueur tikét lotre anjeun. Upami anjeun kéngingkeun lotre, anjeun ngagaduhan hak kanggo mésér altcoin khusus pikeun harga anu tetep. Janten, upami anjeun milih proyék anu padet sareng cukup untung kéngingkeun alokasi, kamungkinan anjeun bakal lumayan saé pas dagang publik langsung di Binance. Ieu sababna ampir kabéh proyék anu parantos diluncurkeun dina launchpad sacara kronis dilanggan ku seueur jalmi, sabab éta sistem lotre parantos dilaksanakeun: éta usaha binance pikeun ngajantenkeun alokasi ieu langkung adil sareng adil. Éta ogé henteu saolah-olah binance ngabagi Tawaran Pertukaran Awal ieu sareng bursa anu sanés, janten upami anjeun ningali proyek dina peluncuran éta kasempetan bakal éksklusif pikeun Binance. Éta pantes ngalayang di luhur peluncuran éta pikeun ningali aya anu ngagoda ...

Kami ampir réngsé. Ngan sababaraha kecap deui pikeun ngobrol ngeunaan sababaraha sumber pendidikan anu ditawarkeun Binance gratis.

Sumberdaya pendidikan

Anu kahiji nyaéta Binance Academy, anu nyayogikeun sababaraha sumber anu saé dina rupa cryptocurrency sareng topik anu patali sareng cryptocurrency. Kadua mangrupikeun hal anu kirang diremehkeun: nyaéta panalungtikan Binance. Di dieu anjeun tiasa mendakan sumberdaya anu aya hubunganana sareng proyek sareng sagala jinis statistik sareng grafik, anu nganyahokeun kana nyayogikeun pasokan token tina proyék anu ditangtoskeun, anu alokasi token éta distribusi, jadwal pelepasan distribusi sareng seueur deui. Tingali, éta saderhana pisan dibaca.

panalungtikan Binance

Pitunjuk parantos réngsé ... tapi nyatana nyaéta kuring nembé goresan permukaan sareng yén Binance nawiskeun langkung seueur tibatan anu tiasa dicarioskeun dina hiji tulisan.

Upami anjeun resep ngamimitian dina Binance, tong hilap diskon diskon 20% dagang khusus ku ngadaptar gratis ngalangkungan tautan rujukan.