Kalemahan

Kalemahan hartina henteu sanggup ngarobih. Dina élmu komputer, obyék anu teu tiasa dirobih mangrupikeun objék anu kaayaanna henteu tiasa dirobih saatos didamelna. Immutability mangrupikeun salah sahiji ciri konci ...

Maca dinaKalemahan

Tungtung eusi

Teu aya halaman deui pikeun dimuat