Anjeun ayeuna ningali Naon Flippening di dunya Cryptocurrencies?
Diajar cryptocurrency: naon anu Flippening

Naon anu Flippening dina dunya Cryptocurrencies?

Waktos maca: <1 menit

Syaratna malik didamel di 2017, sareng ngarujuk kamungkinan pasar modal tina Ethereum (ETH) ngaleuwihan Bitcoin (BTC).

Ku alatan éta, istilah ngajelaskeun momen hipotetis kapayunna dimana Ethereum janten cryptocurrency panggedéna ku dimodalan pasar.
Cap pasar cryptocurrency dikaluarkeun sacara bébas ku tawaran ayeuna dikali harga pasar ayeuna (sanaos sababaraha ukuran henteu diperhatoskeun koin atanapi token anu ical). Ayeuna, Bitcoin urutan kahiji dina hal cap pasar, dituturkeun ku Ethereum.

Nalika BTC parantos janten nomer hiji cryptocurrency ku dimodalan pasar, dominasi pasar na turun sacara signifikan dina sababaraha taun ka pengker. Turunna éta khusus katingali dina pertengahan 2017 sareng mimiti 2018. Salami waktos-waktos éta, seueur panyokong Ethereum anu ngarepkeun Flippening bakal lumangsung.

Spekulan nyatakeun yén paningkatan kalenturan sareng kamampuan pikeun nyiptakeun sareng lebet kana Kontrak Smart bakal nyorong Ethereum di luhur Bitcoin dina peringkat éta, tapi Flippening henteu leres-leres kajadian.

Situs wéb Flippening Watch (www.flippening.watch) tiasa dianggo salaku acuan pikeun ngalacak kamajuan Ethereum ngalawan Bitcoin.