Anjeun ayeuna ningali Pembaruan Metamask: Swap dina Binance Smart Chain langsung tina dompét Metamask

Metamask Update: Tukeur kana Binance Smart Chain langsung tina dompét Metamask

Waktos maca: <1 menit

Pembaruan panganyarna tina Metamask ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun anu resep Binance Smart Chain: ayeuna tiasa tukeur token langsung tina desktop atanapi dompét sélulér. Fitur Swap ngagabungkeun data tina agrégator bursa terdesentralisasi, produsen pasar sareng DEXs pikeun mastikeun anjeun kéngingkeun harga anu pangsaéna kalayan biaya jaringan anu panghandapna.

Metamask, dompét anu pangsaéna pikeun DeFi

Konci Swap, aya di handapeun kasaimbangan dompét kami, mastikeun yén anjeun salawasna ngagaduhan aksés kana Pilihan token anu pang lega sareng harga anu paling kompetitif, nyayogikeun harga tina sababaraha agregator sareng produsen pasar masing-masing dina hiji tempat. Biaya jasa 0,875% sacara otomatis diwangun kana unggal daptar harga, anu ngadukung pamekaran kontinyu pikeun ngajantenkeun MetaMask langkung saé.

Tukeur konci dina Metamask, pas nyambung kana Smart Chain

Metamask saleresna mah dompét pangalusna pikeun DeFi. Upami abdi aya waktos kanggo méréskeun tulisan éta ... ..

Anjeun kedah ngalih ti Binance Smart Chain ka Binance sareng Metamask. Anjeun tiasa nganggo Sasak Binance. Anjeun mendakanana ogé dijelaskeun di dieu.