Anjeun ayeuna ningali Koléksi NFT anyar naon anu bakal datang dina 2022?

Koléksi NFT anyar naon anu bakal datang dina 2022?

Waktos maca: <1 menit

Jawabanna saderhana pisan, Cazoo nyayogikeunana!

nft.cazoo.it lahir di awal 2022 dina paménta masarakat sorangan, nu beuki nyandak on requests pikeun kolaborasi jeung requests pikeun komunitas kreasi proyék. Naon cara anu langkung saé pikeun ngajalajah dunya Token Non-Fungible, anu langkung dikenal salaku NFT, babarengan?

Tapi saha anu kedah janten seniman anu nyiptakeun karya seni digital ieu? Jawaban basajan sejen: sakabéh urang. Hayu urang pastikeun pikeun milih ciri ciri babarengan, milih ku mayoritas, sarta ngantep hub sentral dunya digital anyar luar biasa ieu: téhnologi pikeun nyieun eta.

Sabalikna anu disangka ku seueur jalma, panggunaan Kecerdasan Buatan dina dunya seni henteu hoyong niru seniman sorangan sareng nyamar ayana. Henteu, kuring yakin yén AI malah ngajantenkeun ciptaan artistik tiasa diaksés ku saha waé, bahkan pikeun anu henteu nganggap dirina seniman.

Cazoo hoyong nyangking téknologi anyar ieu ka sadayana.

Urang hirup dina jaman dimana téknologi sareng kecerdasan jieunan tiasa dianggo dina cara anu kreatif, fleksibel sareng mangpaat.

Komputer anu blazingly gancang, akurat, jeung bodo. Manusa incredibly slow, taliti tur cemerlang. Kalawan babarengan aranjeunna kakuatan saluareun imajinasi.

Albert einstein