Anjeun ayeuna ningali Elon Musk di ceramah SNL ngeunaan Dogecoin, sareng doge runtuh (8 Mei 2021)

Elon Musk di SNL nyarioskeun ngeunaan Dogecoin, sareng doge ambruk (8 Méi 2021)

Waktos maca: 2 menit

Elon Musk, CEO Tesla sareng SpaceX, dua kanyataan suksés di jaman téknologi urang, mangrupikeun co-host (co presenter) tina épisode acara komedi Amérika anu kawéntar Sabtu Peuting Langsung. Episode na ditayangkeun dina malem 8 Méi, 5.30 énjing waktos Itali.

Elon kasturi sareng indung ka SNL
Elon kasturi sareng indung Maye kasturi

Jelas, salaku pendukung anu hébat, anjeunna nyatakeun dina sababaraha dinten ayeuna anjeunna ogé bakal nyarios ngeunaan Dogecoin, meme cryptocurrency karesep sadayana Sareng sadayana panginten éta… 🚀

Sabalikna, bagan na teu karunya: harga Dogecoin mimiti turun pas monolog na réngsé, ku candelona beureum anu saé, janten $ 0,66 dugi ka $ 0,53 dina sajam.

Salila salah sahiji bagéan acara anu paling kawéntar, Pembaruan Akhir Pinggiran anu legendaris anu sajarahna diayakeun ku tokoh mitis sapertos Norm McDonald, Musk ngenalkeun dirina salaku ilmuwan kauangan anu kawéntar acara éta, Lloyd Ostertag, sareng dipenta pikeun ngajelaskeun persis naon Dogecoin éta.

"Nuhun Michael, nyauran kuring The Dogefather," sa Musk ka Michael Che.

"(Dogecoin) dimimitian salaku lulucon berbasis meme Internét, tapi ayeuna éta dicandak ku cara anu nyata," jelas Musk.

Saha anu teras-terasan naros ka kasturi naon anu saleresna éta, narik tagihan dolar tina saku sareng ngagelarkeunana handapeun irung Musk, bahkan naros anjeunna naha cryptocurrency éta leres.

"Éta réal salaku dolar éta," sa Musk.

Colin Jost luncat kana aksi, bahkan naroskeun naon ari Dogecoin éta.

"Éta masa depan mata uang éta, éta mangrupikeun wahana finansial anu teu tiasa dicegah anu bakal nguasaan dunya," saur Musk.

Sareng nalika anjeunna ngajelaskeun yén cryptocurrency tiasa ditukeurkeun artos, Che nyarios, "Oh, heureuy." (éta ramé!)

"Leres, kaributan," saur saurang kasturi seuri bari ngagorowok "ka bulan!" (Ka bulan! 🚀)

Naha anjeun hoyong ningali pidéo na? Yeuh ieu: