Anjeun ayeuna ningali DIPERBARUI: Kumaha Milarian Token Anu Ngadamel X100 Sateuacan Kasep?

DIPERBARUI: Kumaha carana mendakan token éta ngadamel X100 sateuacan kasép?

Waktos maca: 11 menit

Nalika ngeunaan cryptocurrency panginten aya anu langkung penting tibatan "Ngalakukeun panilitian anjeun nyalira".

Ngalakukeun Panilitian nyalira, saur panyatur basa Inggris. DYOR.

Aya seueur inpormasi di luar sana sareng tiasa sesah ngartos naon anu saleresna sareng ngagaduhan poténsial, naon anu nyata sareng henteu gaduh seueur poténsial, atanapi naon anu diantos-antos waé pikeun ngarobih anjeun. Nanging, upami anjeun leres-leres hoyong komitmen, anjeun kedah diajar kumaha ngalakukeun panilitian - hayu urang tingali kumaha anjeun terang upami éta crypto pikeun ngajauhan atanapi panginten pantes dicekel.

Upami ieu pertama kalina maca halaman ieu, anjeun wilujeng sumping, atanapi wilujeng sumping. Di dieu urang nyerat ka Cazoo, sareng Cazoo, pikeun ngesankeun kasulitan finansial, sosiologis ieu sareng di luhur sadayana konsép téknologi dina pikiran. Mangrupikeun notepad anu kuring peryogikeun sareng anu kuring bagikeun sareng anjeun, sareng kuring resep upami éta tiasa manpaat pikeun anjeun. Mémang, upami hiji dinten anjeun daptar pikeun Binance naha henteu ngalakukeun éta kode rujukan kuring? Urang duaan nguntungkeunana, duanana urang Diskon 20% pikeun komisi. Naha henteu!

Tapi kuring sanés panaséhat kauangan. Kuring henteu mamatahan anjeun kumaha nanem modal artos anjeun. Kuring henteu ngabantosan saha waé nganggo jaringan megah ieu blokchains sareng dapps. Investasi artos anjeun sareng ngahasilkeun buah mangrupikeun impian sadayana, sareng upami éta janten jalan anu anjeun hoyong candak, hiji-hijina naséhat kuring masihan nyaéta ati-ati pisan.

Sakumaha biasana, aya Indéks di handap, janten anjeun tiasa ngaluncat ka bagian anu paling dipikaresep ku anjeun. Pokokna, kuring mamatahan anjeun maca sadayana.

eusi

Fase 1: Kegiatan pasar

Léngkah munggaran dina ngamimitian panilitian ngeunaan cryptocurrency X100 pangsaéna anu bakal dilakukeun dina dua minggu nyaéta naros ka diri sorangan: koin ieu aktip sacara ékonomis? Kuring kantos ningali seueur proyék cryptocurrency anu ngajangjikeun, ngan ukur pikeun mastikeun kumaha aktipitas mata uang dina pasar sareng… parantos maot sababaraha bulan atanapi bahkan taun.

Naon anu kudu dilakukeun?

Buka situs sapertos coinmarketcap.com atanapi coingeko.com pikeun ningali naha éta mangrupikeun mata uang langsung, upami aya kagiatan, transaksi anu dilakukeun, pastikeun anjeun parios jilid dagang sareng kumaha harga na bergerak.

Henteu ngan kedah token éta didaptarkeun dina Exchange sareng reputasi anu saé, tapi volume dagang di pasar éta ogé kedahna rada luhur, kuring bakal nyarios penting: upami henteu, anjeun panginten anjeun mayar 'pilihan premium saprak éta buku mesen aranjeunna henteu medar cukup likuiditas.

Upami token anu anjeun milari mangrupikeun token protokol ERC20, anu diperdagangkan ampir sacara éksklusif di DEX sapertos Uniswap, pastikeun teraskeun ati-ati, sabab DEXs henteu ngagaduhan kritéria harga atanapi sarat anu teu kaétang. Sadaya ieu sanés THE alesan ngantepkeun proyek, tapi éta mangrupikeun hal anu kedah diémutan nalika anjeun maju.

Harga mangrupikeun konci, tapi éta henteu ngan ukur. Hayu urang anggap yén cryptocurrency anu anjeun pilih ngagaduhan dorongan ékonomi anu sah. Waktosna pikeun kéngingkeun ideu ngeunaan naon éta sareng kumaha jalanna.

DYOR.

Fase 2: Panilitian awal

Youtube pasti tempat anu saé kanggo ngamimitian. Tapi aya seueur huru-hara. Kusabab kitu naséhat kuring nyaéta ngalih Messaria, panalungtikan Binance, sareng tina situs monitoring ICO sapertos Icodrops. Pura-pura Balik deui ka Sakola: Nalika nganggo sumber ieu, pastikeun pikeun nyatet sareng nyatet patarosan anjeun. Ayeuna anjeun moal meryogikeun aranjeunna, anjeun moal mendakan jawaban. Tapi ayeuna anjeun henteu nyobian kéngingkeun waleran éta tapi anjeun ngamimitian perjalanan.

Messari: profil token CAKE

Messari mangrupikeun alat anu kuat anu tiasa anjeun anggo pikeun nganalisis cryptocurrency. Bagéan anu saur anjeun anu kedah dipikaresep ku anjeun nyaéta profil crypto anu dipikaresep ku anjeun. Jalma-jalma Messari ngalakukeun analisa komprehensif anu kalebet sajarah cryptocurrency, tokenomics sareng alokasi token. Aranjeunna sumping kana tingkat anu lengkep sareng bahkan garis waktos pangwangunan anu kapengker sareng penggalangan dana ogé peta jalan pikeun masa depan proyek.

Tulis nami sadaya jalma konci anu kalibet dina proyék, nyaéta pangadeg sareng CEO (anggap aranjeunna sanés jalma anu sami) .. anjeun bakal meryogikeunana engké.

panalungtikan Binance

Panilitian anu dilakukeun ku Binance tibatan aranjeunna nyandak pendekatan anu langkung teknis pikeun nganalisis token naon waé. Éta ngabantosan pisan upami aya panilitian nganggo potongan ieu, kanggo ngartos komponén utama crypto sareng kumaha jalanna.

Hal anu hébat ngeunaan panilitian anu dihasilkeun ku Messari sareng Binance nyaéta kusabab aranjeunna mangrupikeun bintang Hollywood dina rohangan crypto, tingkat profesionalisme anu dipiharep ku aranjeunna. Aranjeunna sanés ngan ukur sapi gendut: inpormasi ngeunaan Messari sareng Binance henteu mutahir. Anjeun teu leres-leres nyalahkeun aranjeunna: aranjeunna langkung seueur ngalakukeun… tapi henteu kunanaon ogé. Éta parantos janten tamparan munggaran anu nétélakeun ka anjeun: tong nyandak naon-naon anu ditulis ku pihak katilu salaku emas murni, salaku alesan pikeun ngeureunkeun sadaya panilitian anjeun, sanaos sumber éta terkenal pisan.

Icodrops

Situs pelacak ICO, sapertos Icodrops, mangrupikeun jenis mesin waktos: pikeun crypto tangtu aranjeunna parantos nyayogikeun gambar lami sareng dokuméntasi anu henteu sayogi dina halaman wéb. Janten gampang pikeun ditingali upami proyék cryptocurrency parantos ngarobah arah anu badé dituju, atanapi upami éta ngan saukur nyobian ngubur jaman baheula. Hanjakal jumlah total artos anu dikumpulkeun anu dilaporkeun ku Icodrops sareng situs anu sanés henteu salawasna akurat, sareng condong ngalebetkeun sadaya dana anu dikempelkeun boh dina dana pendanaan swasta sareng ngalangkungan sababaraha ICO. Émut pikeun teras milarian gambar atanapi bagan dimana anjeun jelas-jelas ningali rusakna tokenna, kumaha artos dikumpulkeun sareng dimana tokenna ditugaskeun.

Messari damel padamelan anu saé pikeun ngalacak dana sareng alokasi token - anjeun tiasa nyebarkeun inpormasi ieu sareng Icodrops pikeun jelas ngeunaan kumaha hiji proyék crypto anu parantos ningkatkeun ibukota na. Anu anjeun milari didieu mangrupikeun alokasi token anu henteu ngajantenkeun anjeun hoyong kabur .. khususna anjeun hoyong mastikeun yén kaseueuran token anu parantos dikaluarkeun atanapi bakal dikaluarkeun aya dina tangan masarakat sareng sanés dina kantong jalma anu ngadegkeun proyék! Panyekel kalolobaan token berpotensi ngajual nalika hargana mimiti naék, anu bakal nyegah koin tina tumuh dina nilai sacara organik.

Sakumaha sateuacanna, sanés upami kaayaan ieu lépés, sakumna proyék mangrupikeun proyék anu kedah dipiceun. Tapi anjeun kedah ati-ati pisan nalika ningali gambar sapertos kieu, mariksa tokenomik crypto dina Binance Research atanapi Messari:

Jadwal Pelepasan Token Sol
Jadwal Ngaleupaskeun token Token

Ayeuna anjeun parantos mariksa sadayana, waktosna badé angkat deui ka Youtube. Kusabab anjeun percanten ka crypto éta, ayeuna yén anjeun parantos ngartos éta, hayu urang ngupingkeun naon anu dicarioskeun ku anu nyiptakeun. Angkat nami-nami anu anjeun émut nyerat, nami-nami jalma penting anu kalibet dina proyék éta. Tugas anjeun salajengna nyaéta pikeun milari wawancara anu paling anyar anu parantos aranjeunna laksanakeun. Susun aranjeunna dina urutan kronologis sareng nonton saloba anjeun tiasa!

DYOR.

Tahap ka-3: Panilitian Sumber

Ningali percanten: Ningali wawancara sareng anggota konci proyék crypto anu anjeun nuturkeun nawiskeun inpormasi pikeun inpormasi anu anjeun moal mendakan dimana waé. Salajengna, wawancara ieu sering ngabantosan kuring pisan pikeun paham unsur téknis hiji proyék anu kuring sigana hésé ngarti ngan saukur ku maca dokuméntasi, ampir-ampiran aya dina situs crypto. Sedengkeun anjeun nuju ningali éta, parios profil LinkedIn pikeun ningali naha aranjeunna ngagaduhan kredensial anu saé. Upami aranjeunna damel di Google atanapi Microsoft naha saé? Leres, upami ngiring henteu lami sababaraha bulan. Upami aranjeunna dipecat kusabab aranjeunna nambang crypto, maka gimme lima! Milarian saluran Youtube tina mata uang crypto anu dipikaresep ku anjeun! Upami anjeun ahli dina panilitian, anjeun bakal mendakan pidéo pondok anu ngajelaskeun komponén utama proyék.

Ieu nambihan dua léngkah deui pikeun milarian: kanyataan cek, salawasna, sadayana anu anjeun parantos pelajari dugi ka ayeuna, sareng cobian ngartos naon anu di pikahareupeun dina cryptocurrency ieu.

DYOR.

Léngkah 4: Cék dobel: cek ganda

Naha anjeun parantos dugi ka halaman wéb crypto janten kabebeng ku seueur inpormasi? Anjeun ngan ukur hoyong maca halaman imah sareng bagian inpormasi. Kaseueuran inpormasi ngeunaan situs crypto khusus condong janten sakumpulan trivia. Jelas, transaksi perbankan sareng non-perbankan atanapi sabab anu murni anu aranjeunna ngaku ngadukung. Kaseueuran eusi sacara umum henteu aya gunana sareng moal bakal ngabantosan upami proyek pantes diperhatoskeun. Anu paling penting, anjeun résiko nyéépkeun seueur waktos pikeun browsing situsna upami anjeun henteu terang naon anu dipilari. Tapi kumargi anjeun émut nyerat nami-nami komponén konci proyék ieu sareng anjeun nyerat sadaya patarosan anu anjeun pikahoyong pikeun waleran ... ogé éta waktuna pikeun mastikeun yén sagala anu anjeun pelajari tetep berlaku sareng ngajawab patarosan anjeun anu aranjeunna gaduh timbul saprak anjeun ngamimitian panilitian.

Dokuméntasi Pancakeswap: docs.pancakeswap.finance

Anjeun tiasa mendakan seueur waleran ku ngagali kana bagian anu didédikasikeun pikeun Dokuméntasi .. panginten anjeun untung sareng aya ogé bar pamilarian sareng anjeun tiasa ngalebetkeun istilah sapertos tokénomics, inflasi, ICO, mékanisme idin, pertambangan, staking sareng topik naon waé anu anjeun badé kéngingkeun langkung jelasna. Naha teu aya pamilarian? Milarian ku panangan.

Entong sieun upami anjeun henteu ngartos nanaon langsung - dokuméntasi crypto biasana berorientasi pikeun pamekar. Seueur halaman bakal ngagaduhan garis kode. Hilap kode, baca naon anu ditulis sateuacan sareng saatos. Éta biasana kode tulisan anu paling diminum.

Dokumén sanés anu kedah dipilarian dina situs crypto nyaéta kertas bodas: milarian bagian anu aya hubunganana sareng tokénomics. Milarian a blockchain ngajajah tina crypto éta. Naha éta ERC20 Token? Teras angkat ka Etherscan. Naha éta BEP20? Buka kana Bscscan.

Panyekel token $ CAKE

Di dieu anjeun tiasa gancang parios saha anu ngagaduhan pangbadagna token khusus, anjeun bahkan tiasa ningali éta dina bagan pai!

Kami parantos nyarios: ati-ati upami aya dompét anu nahan 90% token dina sirkulasi. Tapi éta sanés masalahna: sering kajadian dompét anu anjeun tingali dina luhur daptar, anu gaduh mayoritas token, mangrupikeun Kontrak Smart, anu dianggo pikeun hal sapertos staking.

Upami crypto anjeun sanés token ERC20, mudah-mudahan penjelajah blokir aranjeunna ogé bakal ngamungkinkeun anjeun ningali daptar anu lengkep anu gaduh token éta. Naha henteu aranjeunna? BENDERA Beureum.

Ayeuna anjeun parantos ngalaksanakeun panilitian anu hadé ngeunaan crypto anu anjeun badé nanemkeun, ngan ukur aya hiji deui anu leungit: milari pembaruan penting dina proyek, naha éta bakal datang, direncanakeun, atanapi parantos kajadian.

DYOR.

Fase 5: Berita sareng RoadMap

Pikeun bagian tukang tina milarian crypto anjeun anjeun peryogi tilu hal: hiji Peta Jalan, un blog sareng beja anu énggal .. Abdi nyarankeun, dina urutan ieu: biasana berita mangrupikeun ringkesan tina naon anu aranjeunna nyerat dina blog.

Blog Pancakeswap sareng berita
Blog Pancakeswap sareng berita

Ngamangpaatkeun warta anu anjeun baca bahkan dina publikasi leutik: aranjeunna tiasa gunana upami postingan blog anu aranjeunna tingali panjang teuing atanapi rumit pikeun dicerna.

Hayu urang ngobrol ayeuna ngeunaan RoadMap.

Dina pangalaman kuring, cryptocurrency RoadMaps condong samar sareng henteu nyayogikeun inpormasi anu urang leres-leres milari. Lalajo wawancara sareng pendiri sareng CEO bakal masihan langkung seueur wawasan masa depan proyekna tibatan RoadMap na. Dina crypto anu saé, anjeun bakal mendakan peta jalan anu saé anu ngandung tujuan anu réalistis, anu tiasa dihontal sateuacan proyek béak dana atanapi musnah ku persaingan. Upami anjeun henteu mendakan RoadMap naon waé sareng upami wawancara anu anjeun nonton teu masihan anjeun perasaan yén proyék bakal lami pisan ... panginten anjeun ningali Investasi anu salah.

Ka hareupna sanés sadayana anu penting: terang naha aranjeunna parantos ngahontal naon anu aranjeunna janjikeun pikeun dilakukeun dugi ka ayeuna .. sareng di dieu aya blog.

Stellar Blog: stellar.org

Upami anjeun sesah milari blog dina halaman wéb crypto, aya kamungkinan anjeun mendakanana dina blog na medium. Dina waktos sanés anjeun kedah ngotéktak waktos aranjeunna gitHub pikeun ningali kamajuanana .. tina éta anjeun leres-leres tiasa naros ka diri sorangan naha proyékna maju ka arah anu dipikahoyong.

Ngotéktak judul berita blog ngeunaan proyék crypto ngan ukur langkung ti cekap kéngingkeun ideu naha leres kana kecap na sareng arah anu dituju. Éta saé pikeun teras maca sacara gembleng tulisan upami éta pembaruan ngeunaan pembaruan anu penting sapertos anu aya hubunganana sareng parobahan tokenomics atanapi pengumuman anu nyarioskeun perkawis ageung ngongkowan.

Salaku pilihan terakhir, buka tab anyar sareng buka sababaraha situs berita cryptocurrency sapertos Cointelegraph, Coindesk atanapi Decrypt sareng cobian mendakan sababaraha judul anu didaptarkeun pikeun proyék anu anjeun milari. Henteu mendakan nanaon? Éta henteu kedah mangrupikeun tanda anu goréng dibandingkeun sareng média tradisional, média crypto ngalakukeun hal ku cara aranjeunna nyalira, sareng ulah sok resep nyaritakeun headline ageung ngeunaan hal penting anu kajantenan.

Dina titik ieu anjeun kedah gaduh sadayana inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak kaputusan anu saé yén cryptocurrency ngagaduhan nilai nyata sareng kaiket ku proyék anu sah. Upami anjeun henteu ngagaduhan kaputusan anu saé, anjeun panginten kaayaan proyék anu kedah diawasi, atanapi bahkan ngajauhan. Goréng mikiran éta, tapi éta ogé hartosna anjeun kedah uih deui, deui kana papan gambar, sareng parios sumberdaya anu anjeun anggo dina panilitian.

Panilitian crypto seueur damel. Tapi tanyakeun ka diri anjeun sorangan: naha sababaraha jam panilitian patut pikeun pangasilan 100x pikeun investasi anjeun? … ..… ..… ..

DYOR.

conclusions

Tapi Cazoo! Anjeun resep Cazoo, kumaha anjeun ngalakukeun panilitian crypto?

Kumaha carana milarian dina dunya cryptocurrency
Laksanakeun milarian anu saé pikeun Cazoo

Primo: Kuring angkat ka coinmarketcap atanapi coingecko kanggo ningali naha token éta aktip dagang, langkung saé dina bursa anu tiasa dipercaya. Naha koin na paéh atanapi paeh? Abdi henteu miceunan waktos.

nurutkeun: Kuring angkat ka Youtube sareng ningali naon anu dicarioskeun ku jalma sanés ngeunaan proyék éta, sareng nyandak sababaraha catetan upami éta pantes.

Katilu: parios panilitian Messari sareng Binance, pikeun kéngingkeun ideu anu langkung jelas ngeunaan naon sareng naon proyékna sareng kumaha jalanna. Kuring tetep nyatet, sareng kuring ogé ngamimitian nyatet sababaraha patarosan sareng nami pendiri.

Kaopat: parios Icodrops pikeun ningali sabaraha dana proyék anu dikokolakeun pikeun ngasilkeun sareng kumaha token na dileler. Kuring nganggo sumber anu nunjukkeun sasarengan sareng Messari pikeun mariksa dua kali yén detil anu didaptarkeun leres.

Kalima: Kuring balik ka Youtube sareng nonton sadaya wawancara anu kuring tiasa, diantara anu pang anyarna, dilakukeun sareng CEO atanapi pangadeg proyek. Sering pisan naon anu aranjeunna nyarioskeun ngajawab seueur patarosan anu kuring tulis dina petikan kadua: aranjeunna ogé condong netelakeun seueur komponén anu kuring anggap matak lieur ngeunaan téknologi anu dianggo. Kuring ogé milari saluran Youtube tina crypto, sareng upami éta aya biasana nawiskeun wawasan sareng penjelasan tambahan. Anggap yén sagala hal anu kuring mendakan henteu ngirangan semangat kuring,

Kagenep: ngagali kana dokuméntasi proyék. Kuring milari detil tambahan pikeun téknologi anu dianggo ku crypto éta, mékanisme konsensus, tokenomics, rewarding staking, syarat pertambangan, sareng komponén konci sanés anu parantos kuring pelajari dugi ka ayeuna.

Katujuh: Kuring ngayak ngalangkungan RoadMap sareng blog aranjeunna pikeun ningali naha aranjeunna parantos ngalaksanakeun kamajuan anu dijangjikeun sareng upami aranjeunna tiasa sacara realistis ngawangun sareng nganteurkeun naon anu diperyogikeun pikeun mindahkeun proyekna maju.

Kadalapan: parios naha bisnisna parantos janten judul di rohangan crypto kalayan judul anu ageung sareng pikagumbiraeun dina panerbit crypto utama. Upami teu aya judul ageung, awas! Meureun urang aya dina waktos anu kritis kana proyek, sareng urang dugi ka payun anu sanés.

Strategi kuring ieu pikeun ngalakukeun panilitian cryptocurrency anu épéktip pasti henteu tahan banting. Tapi pikeun kuring mangrupikeun campuran sampurna pangamatan, maca sareng pangulangan.

Gampang mopohokeun yén dunya cryptocurrency mangrupikeun bidang anu énggal pisan, masih kénéh aya di lemburna. Janten, upami anjeun diajar kumaha carana langkung saé ngalaksanakeun crypto-research anjeun ayeuna anjeun bakal janten salah sahiji ti saeutik jalma anu leres-leres terang naon anu lumangsung nalika FOMO pencét pasar bullish ... sakumaha anu kajantenan nembé, 22 April 2021, saatos pernyataan ti Présidén Biden.

DYOR.