Anjeun ayeuna ningali India tiasa ngalih ka mengklasifikasikan Bitcoin salaku kelas aset

India tiasa ngalih kana mengklasifikasikan Bitcoin salaku kelas asét

Waktos maca: 2 menit

Nya enya!

India, anu mimitina nunjukkeun seueur permusuhan kana cryptocurrency, ayeuna parantos nugaskeun panitia anu diarepkeun bakal ngirim draft proposal ka kabinet.

Saatos langkah bersejarah El Salvador pikeun ngadopsi Bitcoin salaku mata uang fiat (ngajantenkeun mata uang lengkep - precedent gélo!), bahkan di India peminat cryptocurrency tiasa narik napas lega.

Sumber penting saatos industri nyarios ka panerbit India Express yén pamaréntah parantos ngalih tina jabatan mumusuhanana kana mata uang virtual sareng seueur deui éta sigana bakal mengklasifikasikan Bitcoin salaku kelas asét pas di India.

Régulator pasar Déwan Kaamanan sareng Bursa India (SEBI) bakal ngawas peraturan pikeun industri cryptocurrency saatos Bitcoin diklasifikasikeun salaku kelas asét. Industri cryptocurrency India ogé nuju ngobrol sareng Menteri Keuangan ngeunaan perumusan susunan peraturan anyar, sareng sumber industri nunjukkeun yén sakumpulan ahli kementerian anu nalungtik hal éta. Draf pangaturan cryptocurrency sigana bakal ditepikeun di Parlemén.

Pangwangunanana sumping sababaraha dinten saatos Reserve Bank of India (RBI), dina sirkular ngarahkeun bank ka lirén nyingkahan transaksi anu ngalibatkeun token virtual nyebatkeun sirkular na sateuacanna ti 2018, sabab éta parantos diungkulan ku Mahkamah Agung. Gubernur RBI Shakthikanta Das, Nanging, negeskeun deui mamangna.

"Kami pasti tiasa nyebatkeun yén panitia énggal anu damel dina kriptocurrency optimis pisan ngeunaan pangaturan cryptocurrency sareng panerapan ... Rencana proposal anyar bakal aya dina kabinét, anu bakal nalungtik skénario umum sareng nyandak léngkah anu paling maju. Kami yakin pisan yén pamaréntah bakal nganut kriptocurrency sareng téknologi blockchain". Kecap ti Ketan Surana, kapala perwira keuangan sareng sutradara, Coinsbit, sareng anggota, Asosiasi Internet sareng Mobile India.

❤️

Kertas bodas ku Indiatech nunjukkeun yén adopsi India kana Bitcoin salaku kelas aset alternatip mangrupikeun masa depan anu réalistis. Kusabab alam volatil mata uang digital (harga turun naek sacara lega unggal dinten) - dokumén ieu nyerat - rumit pikeun ngagunakeunana salaku alat pembayaran. Dokumén ogé nyarankeun pajeg cryptocurrency investasi, ngajantenkeun aranjeunna tunduk kana pajak hasil modal dina Undang-Undang Pajak Penghasilan.

Hitesh Malviya, ahli dina blockchain sareng Investasi crypto, saurna: "Dina pamanggih kuring, pamaréntah India bakal ngajajah cara pikeun ngatur Bitcoin. Ku teu sangka India bakal nganggap nampi Bitcoin salaku mata uang fiat dina waktos anu caket, sabab éta bakal mangaruhan posisi rupia India teuing. Nampi Bitcoin salaku mata uang obligasi mangrupikeun ide anu saé pikeun nagara-nagara anu henteu ngagaduhan mata uang nyalira atanapi gumantung kana dolar AS.

Namaste!